A Glee sztárja és Bill Clinton is megkapta a GLAAD Médiadíjat

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

GE nők hálózataGLAAD

Ryan Murphy, a Glee - Szárok leszünk! szereplője, a The New Normal című sorozat és Bill Clinton is megkapta a GLAAD Médiadíjat a hét végén Los Angelesben.

A melegek és leszbikusok rágalmazása ellen küzdő szövetség (GLAAD) médiadíját a meleg közösség nagyobb elfogadását elősegítő kiemelkedő teljesítményért ítélik oda. A szervezet évente több alkalommal osztja ki három tucatnyi díját, legutóbb márciusban New Yorkban került sor díjátadóra.

A szombati Los Angeles-i gálán Charlize Theron és Leonardo DiCaprio a szórakoztatóipari ügyvédnek, Steve Warrennek nyújtották át az elismerést, aki egyébként mindkét sztárt is képviseli. Warren azért kapta a trófeát, mivel munkája során a melegek jogainak szószólója lett a szórakoztatóiparban - számolt be róla a BBC online kiadása.

A díjazottak között szerepelt Ryan Murphy, a Glee - Sztárok leszünk! szereplője, és a The New Normal című tavaly indult tévésorozat, amelyben egy egyedülálló anya vállalja egy meleg pár számára a béranyaságot.

Bill Clinton elismerését az idei Oscar-győztes Jennifer Lawrence adta át. A korábbi amerikai elnököt az idén először kiosztott A változás szószólója-díjjal tüntették ki az azonos neműek házasságának legalizálásáért folyó kampányban végzett munkájáért.

Clinton elnöksége alatt aláírta a házasság védelméről szóló törvényt, amely a házasságot kizárólag nő és férfi partnerkapcsolataként határozta meg, a politikus nézetei azonban az eltelt években megváltoztak - emlékeztetett a brit online hírportál.

A ceremónián Stephen Chbosky fimje, az Emma Watson főszereplésével forgatott The Perks of Being a Wallflower nyerte a kiemelkedő filmes teljesítményért járó GLAAD Médiadíjat. A produkció egy melegségét nyíltan vállaló középiskolásról szól.

A gála háziasszonya Drew Barrymore színésznő, rendező volt, a műsorban a Grammy-díjas Kelly Rowland zenélt. Az idei utolsó GLAAD Médiadíjak átadását május 11-én rendezik meg San Franciscóban.

http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-22238008

MTI/pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook