Meleg karaktert is keresnek az ősszel startoló SWAG című websorozatba

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

swagswag

2012. őszén veszi kezdetét egy új, már most nagysikerű websorozat forgatása. A SWAG, stílusosak címet viselő produkció, nem a megszokott magyarországi netes websorozat lesz. A készítők garantálják a minőséget, mind tartalmilag, mind pedig a kivitelezést illetően.

A címmel ellentétben a sorozatban nem stílusos gengszterek fognak szerepelni, hanem a valós életből felkarolt mai tinédzserek, akik által a nézők bepillantást nyerhetnek abba, hogy milyen a valós világ a fiatalok körében. Mindennapi kamaszproblémákkal fognak majd szembenézni főhőseink.

A sorozat érdekessége, hogy a készítők a főszereplőgárdába tűznek egy meleg karaktert, ami egyelőre azért lehet furcsa, mert Magyarországról beszélünk.

„Fontosnak találtuk a forgatókönyvíróinkkal, hogy minél színesebb és változatosabb produkciót adjunk a nézőiknek. Ezért is gondoltunk arra, hogy a nyolcas főszereplőgárdában egy meleg karakter is helyet kap majd. Szeretnénk ha a karakter által jobban megismernék a hetero nézők a melegek lelkivilágát, melegek életvitelét, szokásait.” – mondta el oldalunknak Réti Marcell, rendező.

A készítők várnak minden szerepelni vágyó, másságát vállaló vagy azt szívesen megformáló fiatalt a SWAG, stílusosak utolsó szereplőválogatásán 2012.08.17-én a 1111. Egry József 20-22. BME „A” épület 1. emeletén. (Aki nem múlt el 18 éves annak a weboldalon található szülői nyilatkozatot kell magával hoznia kitöltve: www.facebook.com/swaghungary)

„Van, amikor csak úgy megtörténik. Amikor nem vársz rá. Amikor nem várod, hogy jöjjön, de megérkezik, mint egy fülledt nyári napon a hűsítő nyári zápor. De mikor ott van, s a bőrödön érzed, tudod, hogy onnantól kezdve minden más lesz, hiszen magával hozta a felfrissülést, amit ugyan nem vártál, de egyszerűen csak, élvezel.
SWAG részlet

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook