Férjet keres a gazda - a tévében, Ausztriában

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

feleséget keres a gazda meleg férj

Férfit keres férfi első ízben a Házasodna a gazda című, hamarosan Magyarországon is debütáló valóságshow osztrák változatának legújabb, immár kilencedik évadjában.

Noha a brit eredetű társkeresőshow német címe Feleséget keres a gazda (Bauer sucht Frau), az osztrák ATV-n futó sorozatban már régóta nemcsak gazdák, hanem gazdasszonyok is társat kereshetnek maguknak, sőt az új évadtól immár egy meleg farmer is partnert toborozhat magának a saját neméből.

A Farmer Wants a Wife nemzetközi tévés formátum történetének vélhetően az első meleg társkeresője Manfred, a 42 éves stájerországi földműves, "az extrovertált zöldségtermelő", akinek a promóció szerint elege van az alkalmi kapcsolatokból.

Manfred egy 20 hektár szántóból és 20 hektár erdőből álló birtokon gazdálkodik és több mint 300-féle paradicsomot, chilit és paprikát termeszt, emellett tökmagolajat gyárt és szomszédasszonyával közösen lekvárt állít elő, amelyet saját boltjában árusít - olvasható a www.vienna.at internetes portálon.

A valóságshow ausztriai kiadásának szerda este indult 9. évadjában összesen 13-an keresnek társat a képernyő nyilvánossága előtt, 11 férfi és két nő.

A Farmer Wants a Wife először 11 éve ment az ITV brit csatornán. Az osztrák változat igazi sikertörténet az ottani ATV számára: amellett, hogy megdobta a nézettséget, az adás eddig hat esküvőt, hét kisbabát és 14 eljegyzést hozott.

MTI

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook