Matt Bomer is nyíltan meleg

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

Matt Bomeropenly gay

Matt Bomer egyike Hollywood ígéretes fiatal tehetségeinek. Ezt eddig leginkább a tévében bizonyíthatta, de szerepelt már a mozikban is. Szexualitásáról régóta pletykáltak, beszéltek és a hétvégén ezek végére tett pontot amikor egy díjátadón párjának mondott köszönetet.

"-Köszönöm a csodás családomnak: Simon, Kit, Walker és Henry! Köszönöm, hogy átélhetem veletek a feltétlen szeretet örömét. Mindig rátok leszek a legbüszkébb!" Párja Simon Halls és gyermekeik: Kit, Walker és Henry. Korábban Matt beszélt gyermekeiről a sajtónak de párja kilétét nem fedte fel, egyszerűen azzal hárította el az újságírói kérdéseket, hogy teljes mértékben elégedett a magánéletével és nem szeretne arról beszélni.


Matt és Simon

Matthew Staton Bomer 1977. október 11-én született Springben, Texasban.  Színészi karrierje az Alley Theaterben kezdõdött Houstonban. A Carnegie Mellon Universityn diplomázott. Az iskola elvégzése után New Yorkba költözött, ahol színházban dolgozott. Elsõ TV-s szerepét 1970-ben kapta az All My Children című szappanopera egyik epizódjában. Ezután a The Guiding Light című sorozat több epizódjában is szerepelt. Az áttörést a Tru Calling című sorozat hozta meg számára 2003-ban. 2006-ban az Amy Coyne című drámában kapott jelentős szerepet. 2007-ben a Traveler fõszereplõje. 2009-ben megkapja a White Collar című dráma egyik fõszerepét és most is játssza a sikeres krimisorozat főszerepét, illetve vendégként - mint elegáns, profi titkos ügynök - időről időre felbukkan a „Chuck”-ban.

Hamarosan Mark Ruffalo és Alec Baldwin oldalán láthatjuk majd Larry Kramer HIV/AIDS témájú drámájában (The Normal Heart) és a Glee című tv-sorozatban is szerepet kapott. nemrég pedig a Broadway deszkáin is szerepelt Dustin Lance Black "8" című darabjában amely a kaliforniai melegházasságról zajlott népszavazásról szól.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook