A biszexuális Nagy Ő második szezonjának premierje

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

Tila TequilaA MySpace biszexuális királynője Tila Tequila visszatér az A Shot at Live (Szerelem egy húzásra) második szériájával.

15 hetero srác és 15 leszbikus próbálja felülmúlni az előző évad varázsát. "Köszöntelek az otthonombam"-búgja Tequila amint átvezeti a versenyzőket a napfényes szuperszínes előszobán.-"Végigvezetlek benneteket."

Tila Tequila

Amennyiben még nem hallottál volna Tequiláról íme egy rövidke bemutatás: Tila Nguyen néven született 26 évvel ezelőtt szingapúri és vietnami szülők gyermekeként. Ismertté az tette, hogy mySpace-en egymillió barátot szerzett magának. Kedves lány és nagyon laza, igazi aranyos rossz kislány. Ráadásul az első szezon helyezései alapján ő az a nő akivel hatmillióan is szívesen buliznának.

Az első széria nyertese Bobby összetörte Tila szívét és ezért sokat gondolkodott rajta elvállaljon e egy újabb sorozatot. Igazából Bobby nem tudott megküzdeni Tila népszerűségével. Ráadásul: "Nem tudta elviselni, hogy nem találkozhatunk amíg adásban van a show, nehogy kitalálják ki nyert végül."

De hogyan is lehet meghódítani Tila szívét? "Hát nem szeretem a buta embereket,"-mondja. -"Mindegy férfi vagy nő. Az emberek nem hisznek nekem pedig így van. Azokat az okos embereket szeretem akikkel érzelmi és szellemi szinten is tudok azonosulni."

Tila Tequila és a jelöltek
Tila Tequila és a jelöltek

És valójában tényleg mindegy számára a nem? "Sokkal jobban érdekel az ember mint a neme. A lányok finomabbak és ha közel kerülünk egymáshoz nagyon jókat lehet beszélgetni velük. A férfiak is szeretnivalóak mert erősek és biztonságot nyújtanak."

De leginkább lazítani való partnert keres. "Az emberek azt hiszik minden este vad partikra járok, de az az igazság, hogy legtöbbször otthon ülök nézem a History TV-t vagy az Animal Planet-et és próbálom jobban megismerni a világot."

PinkVanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook