Gallusz Niki nem lesz a melegek hírnöke

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

gallusz niki gallusz niki

Máté Péter jövő év elején lenne 65 éves – az évfordulóra nagyszabású koncerttel készül a sztárvilág krémje. Gallusz Nikivel a rendezvény sajtótájékoztatóján beszélgettünk.

„Körülbelül öt éve volt egy nagyon nagy születésnapi koncert, ahol több művész összegyűlt, és nagyon nagy sikere volt ezeknek a daloknak. Nem csak azért, mert a retró egy ideje nagy divat, hanem azért is, mert Máté Péter dalai, szövegei történetek, és nem csak a felszínt kapirgáló pop-dalok.” – meséli Niki, hazzátéve, hogy e dalok sok esetben a fájdalomról szólnak.

„Igazából, ha visszanézek a gyerekkoromra, én nagyon sokat voltam egyedül hagyva gondolatokkal, gondokkal, és ezekből persze jól jöttem ki, ezek gyarapítottak művészileg és emberileg is, de azért nyilván nem lehet letagadni, hogy mondjuk egy teljesen kiegyensúlyozott, jó módban felnőtt gyermek is érezhet fájdalmat, meg bánatot, de teljesen más a magány.” – tudhatjuk meg Nikitől, akinek persze jelenleg nem kell tartania a magánytól, hiszen boldog egy ideje párkapcsolatban él – egy másik nővel. Természetesen erről is kérdeztük…

„Nézd, ez nem volt vallomás. Ez egy félrevezetés. Azért nem szeretek erről beszélni, mert utálom a féligazságokat. Valóban együtt élek egy emberrel, ami nem egy megszokott kapcsolat, de az én szexualitásomról és életemről nem tettem semmiféle különböző vallomást, ugyanaz az ember vagyok, aki voltam. Nem akarok hírnöke lennie annak, hogy ki milyen kapcsolatot létesítsen. Ha valaki igazságra kíváncsi, egyetlen egy dolgot tudok mondani, és az pedig számomra a szeretet.”

TabuTV

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook