Anita énekesnő álma valóra vált

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

Sárközi Anita anita

Sárközi Anita Emerton díjas és többszörös fesztivál győztes énekesnő álma valóra vált azzal, hogy egy csodálatos kórussal készíti dalait a decemberi ünnepekre. Már hetek óta zajlanak a stúdiómunkák.

A popdíva lassan 25 éve van színpadon töretlenül de a szíve mélyén mindig szeretett volna egy kórussal együtt énekelni.

2011-ben producere Janicsák István. Harmath Szabolcs és Szolnoki Péter zenéjével elkészíti a „Legyen ünnep” című dalt, amelyet a médiában az év legszebb dalaként említenek meg.

2012-ben egyedülálló koncertturnét tervez a művésznő „Karácsonyi lélek” címmel.

Gyönyörű, ünnepi koncertje visszatérés a soha el nem feledett gospel-hez is. Ebben az új zenei kísérletben fontos szerepet kap a húsztagú „Négy akkord” show kórus és néhány gyönyörű gospel.

„A zene hatalma, a szeretetadás vágya, soha nem múló szenvedélye hajt előre, hogy dalaimmal mondjam el érzéseim egy élhetőbb világról, amelyben több gondoskodás van a gyengék, és a védtelen állatok iránt. Közel szeretnék kerülni azokhoz, akik így éreznek, hallgatják dalaimat, eljönnek koncertjeimre, kiknek talán egy-egy dallal, lélekben erőt adhatok. Nem vagyok „celeb”. Szolgálok. A zene, az éneklés, a szeretet csodálatos küldetése az enyém. Ez ad értelmet az életemnek.” -nyilatkozta az énekesnő aki bár már túl van a negyedik X-en is fantasztikusan jól tarja magát.Sok sikert kívánunk Anitának aki egy kedves, jó kedélyű előadóművész kis hazánkban.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook