Amanda Elstak 15 éves jubileumi műsora

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

amanda elstak jubileum

Amanda Elstak 2011. október 29-én, 18 órakor megrendezte a régóta várt 15 éves jubileumi show műsorát a Regale étteremben. A népszerű műsorvezetőtől megszokhattuk a színvonalas, egész estét kitöltő gálaesteket és ünnepségeket, így a mostani sem lepett meg senkit.

A műsort nagy előkészületek kísérték, hiszen már régóta várta mind a közönség, mind pedig Amanda, hogy megrendezésre kerülhessen ez a különleges este. A média figyelmével kísérve, teltházzal zajlott le a műsorvezető munkásságának csúcspontjaként emlegetett rendezvény.

A fellépők között a hazai színpadi élet számos nagy művésze tündökölt, többek között láthattuk Sárközi Anitát, Riegel Melindát, a Retroton együttest, Bach Szilviát, Ladányi Patríciát és Terry Blacket is.

A vendégek elégedetten távozhattak, hiszen a hangulat fantasztikus volt, köszönhetően a sztárfellépőknek, és Amanda Elstak műsorvezetésének.

Amanda köszönetet mondott mindazoknak, akik segítették, támogatták őt, akik jelenlétükkel, vagy színpadi munkájukkal fejezték ki egyetértésüket célkitűzései iránt. Annyi bizonyos, hogy a jövőben is számíthatunk az általa megrendezésre kerülő ünnepségekre és estekre, amelyek kihagyhatatlanok azok számára akik szeretik a minőségi szórakozást és a jó hangulatot.

sztarcelebhirek.com

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook