Babát vár a leszbikus kézilabdázó

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

leszbikus anyukák leszbikus

A háromszoros Európa-bajnok, olimpiai aranyérmes, BL-győztes norvég Gro Hammerseng bejelentette, hogy gyermeket várnak barátnőjével, a szintén kézilabdázó Anja Edinnel. Ez azt jelenti, hogy a 31 esztendős klasszis kihagyja a januári, brazíliai világbajnokságot.

A baba február hónapban jöhet a világra. "Nagyon várjuk, hogy szülőkké válhassunk, ez igazán izgalommal teli időszak. Jó formában szeretnék maradni, és ígérem, hogy gyorsan visszatérek a kézilabdapályára" - nyilatkozta Hammerseng a www.larvikhk.no-nak.

A norvég leszbikus párok nagy számban veszik igénybe a dániai Stor Klinikk szolgáltatásait a mesterséges megtermékenyítés céljából. A norvég tv2-n futó "God Kveld Norge" (Jó estét Norvégia) tévéműsor szerint Gro Hammerseng is ezen a klinikán esett teherbe. Tavaly decemberben egy televíziós műsorban Gro már beszélt arról, hogy a biológiai órája ketyeg, és gyereket szeretne. "Fiatalon szeretnék gyereket vállalni, amíg sok energiám van arra, hogy egy vagány és játékos anyuka legyek" - olvashatjuk Hammerseng véleményét a tv2.no-n.


A Larvik HK ugyanakkor örömét fejezi ki azzal kapcsolatban, hogy Gro Hammerseng mellett egy másik játékosa, az orosz átlövő, Olga Medvegyeva is babát vár. A klub gratulál Olgának és férjének, Alekszejnek is. "Egyfelől ez nagyon örömteli pillanat Gronak és Anjának, másrészt viszont igazi szakmai kihívás elé állít bennünket. Gro egy nagyon fontos játékos a csapatban, és meg fogjuk érezni azt az időt, amíg nem áll a rendelkezésünkre, de én tudtam erről egy ideje, így nem vagyok meglepve. Semmit nem rejtegetett előlünk, úgyhogy ez teljesen rendben van.

"Alig várjuk, hogy szülők lehessünk, izgalmas időszak ez a számunkra" - mondta a földkerekség legjobbjának 2007-ben megválasztott Hammerseng, aki a világbajnoki címen kívül mindent megnyert.  Vb-győztes a közeljövőben sem lesz, hiszen terhessége miatt kihagyja a januárban esedékes brazíliai seregszemlét. Az egyelőre kérdéses, hogy a jövő nyári olimpián ott lehet-e.

"Vigyázok a formámra, mert szeretnék mihamarabb visszatérni" - tette hozzá a másságát nyíltan vállaló Hammerseng, aki korábban hosszú ideig élt együtt a szintén válogatott Katja Nyberggel.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook