Janet Jackson leszbikus elismerésben részesül

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

glaadA Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) idén Janet Jackson-t díjazza.

A 'Feedback' énekesnőjére az a szervezet hívta fel a figyelmet amely a zeneiparban uralkodó szexualitással kapcsolatos előítéletek ellen harcol. A 'Vanguard Award'-ot fogja átadni neki Ellen DeGeneres április 26-án Los Angeles-ben a Kodak Színházban a szervezet Média Díjainak átadója keretében.

Janet Jackson
Janet Jackson

"Jónéhány díjat kaptam már az életem során, mégis nagy büszkeséggel tölt el a "Vanguard Award" a GLAAD-től."-mondta Janet.-"1985-ös megalakulása óta a GLAAD vezető szerepet tölt be abban, hogy elérje többé ne lehessen megítélni embereket a nemi identitásuk vagy szexuális beállítottságuk miatt. Nagyra tartom folyamatos munkájukat és köszönöm nekik szívem mélyéből ezt az elismerést."

Neil G. Giuliano a GLAAD elnöke hozzáteszi: - "Nagy örömmel díjazzuk Janet Jacksont a 19. Hivatalos GLAAD Media Awards keretében a látható és elismerő leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) közösség egészének képviseletében. Ms. Jacksonnak nagyon sok rajongója van az LMBT közösségen kívül és belül egyaránt épp ezért rendkívül figyelemreméltó az, hogy kiáll mellettünk ebben az országban ahol még mindig nagyon sok rágalom éri az LMBT embereket."

A Vanguard Award díjazottjai voltak korábban többek között Charlize Theron, Antonio Banderas, Liza Minnelli és Whoopi Goldberg is. Tavaly Jennifer Aniston részesült az elismerésben.

pinkvanilla.hu 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook