Bírósághoz fordul a népszerű transzszexuális műsorvezető

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

amanda elstakamanda elstak

Történt ugyanis, hogy a napilap leközölt egy cikket, amiben Amandát, mint riportalanyt szólaltatták meg a nemrégen kirobbant Dubai erotikus munkákkal kapcsolatban. Mivel a művésznő többször vezette a Pornó Oszkár Díjátadó Gálát és rengeteg celeb barátnője van így tudott nyilatkozni  arról milyen sztorik,árak,hírek forognak a témában.A bulvár lap viszont úgy állította be Amandát, mint ha ő is Dubaiban keresné meg a megélhetésére valót.

„A rovatvezetőtől kértem mailben a cikket átolvasásra, mert ez eddig így működött, de sajnálatos módon ez most nem történt meg.

Ami a legjobban szíven üt az, hogy emiatt az Alapítványom támogatói is elpártolhatnak tőlem.

Egész hétvégén azon gondolkoztam mitévő legyek. Konzultáltam a családommal a közeli barátokkal és arra az elhatározásra jutottam nem hagyom annyiba a dolgot. Egész évben a jótékonysági rendezvényeimet szervezem, és nagyon rosszul érint az, hogy egy mocskos cikk lerombolhatja azt, amit évek alatt felépítettem már nem csak a saját személyiségem földbe tiprásáról szól. Nem csak engem rágalmaztam, hanem velem együtt azokat a jótékonysági gálákat,koncerteket is amiket életre hívtam.”- mondta el munkatársunknak Amanda Elstak műsorvezető.

Szerkesztőségünk megtudta nyolc számjegyű az összeg, amit Amanda követel a napilaptól.

sztarcelebhirek.com

{!jomcomment}

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook