Cannavaro a melegek új bálványa

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

olaszNem csupán a hölgyek bomlanak az olasz labdarúgó-válogatott és a Real Madrid hátvédje után. Fabio Cannavaro egy legfrissebb felmérés szerint a csizma alakú dél-európai ország legszexisebb férfija - a homoszexuálisok szemében.

A Marketing e Tv kutatása alapján jelenleg Fabio Cannavaro a legkívánatosabb olasz férfi a melegek körében. Bár a világbajnok labdarúgót korábban is szexszimbólumnak tartották hazájában, most hivatalosan is kikiáltották a homoszexuálisok bálványává.

Az utóbbi években elsősorban színészek, zenészek és televíziós személyiségek végeztek a tizes lista élén, idén öt sportoló is bekerült az előkelő mezőnybe. Az első helyezett Cannavaro már pózolt meztelenül - pontosabban egy labda társaságában, egyáltalán nem lepődött meg, hogy a saját neme is vonzódik hozzá.

fabio cannavaro


A lista második helyén a röplabdázó Luigi Mastrangelo, a harmadikon a rögbis Marco Bortolami található. A Milan labdarúgója, Massimo Ambrosini az ötödik, a római Daniele De Rossi a hatodik pozíciót foglalja el.

Cannavaro győzelmének külön érdekessége, hogy madridi csapattársa, Sergio Ramos is megnyerte Spanyolország hasonló felmérését.

SamsungSport.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook