Lady Gaga asszisztense

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

image lady gaga

Heves szívverés, étvágytalanság, álmatlanul átforgolódott éjszakák. Jeroen Engelen még mindig nem tud aludni. Pedig már napokkal ezelőtt megtudta, hogy a Lady Gaga asszisztensi pozíciójára kiírt nemzetközi pályázaton ő lett a nyertes, és pár nap múlva már találkozhat is imádott pop- ikonjával.

A 20 éves holland fiúnál nagyobb rajongót el sem lehet képzelni: saját maga tervezte Gaga-kabát, napszemüveg és póló.

Jeroen grafikusnak készül, és elmondása szerint rengeteg inspirációt kap Lady Gagától. Jelenleg a saját weboldalán dolgozik, amelyen lesz egy „gagásító” is: gombnyomásra átalakul az oldal olyanra, mintha Lady Gaga ihlette volna.

Jeroen Engelen
Jeroen Engelen

„Mindenképpen kap valami ajándékot tőlem. Lehet, hogy egy gyémántot, ugyanis szeret a teájába egy megnyugtató üzenettel ellátott gyémántot rakni, mikor feszült” – meséli Jeroen. Jeroen Gagáért rajong a kezdetek óta. „Fogva tart, nem enged, de közben el is halmoz kreativitással.”

A homo és transzfóbia-ellenes világnapon megjelenő szám megjelenését 17 országban fogja felügyelni a vendégszerkesztő és asszisztense, akik az egyenlőség és egyéniség témában szólalnak meg és választanak ki történeteket, valamint a napi friss hírekkel kapcsolatban mondják el észrevételeiket.

w. martens/metro Hollandia/metropol.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook