Amanda politikusnak készül

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

amanda elstakamanda elstak

Amanda Elstak 2011 őszén megalakítja a Magyar Baloldali Demokraták Pártját, melyet már régen megálmodott és amely az általa képviselt értékeket hivatott képviselni az embereknek.

 



Amanda, akit eddig a budapesti éjszakai élet egyik legnevesebb transzszexuális műsorvezetőjeként ismert meg a közönség, most úgy döntött egy másik területen is kibontakozik.

Amandát mindig is érdekelte a politika, és mint ismert közszereplő számtalanszor nyilatkozott,magyar belpolitikai kérdésekben, valamnt az ország sorsát érintő témákban.

Most azonban úgy döntött, itt az ideje, hogy megmutassa, mennyire komolyan gondolja az általa elismert értékek hirdetését és közvetítését, ezért pártot alapít; Magyar Baloldali Demokraták Pártja (Party of the Left Democrats) névvel.Tagjai olyan magyar állampolgárok lehetnek, akik baloldali, demokrata, toleráns emberek és meggyőződésük tükrözi a Párt értékrendjét.

Eddig megalakult tagozatok:

  • Roma kisebbségi
  • LMBT és Szexmunkások
  • Külügyi,nemzetközi kapc
  • Munkás
  • Szociális,egészségügyi,családügyi

Amanda elsődleges célja az, hogy a következő választásokon pártja már indulhasson és rendelkezzen kellő támogatói bázissal.

"A jelenlegi politika helyzetben a hozzám hasonlóan gondolkodók "politikai hajléktalanokként" nem hallathatják a hangjukat. Egy új, valódi, liberális erőt kell létrehozni a számukra, amiben meg tudnak bízni és amiben hitelt érdemlő emberek állnak a nyilvánosság elé. Meggyőződésünk, hogy nem a magyar baloldali-liberális program veszítette érdemét, amely az európai felzárkózást tekintette fő célkitűzésének; hanem a megújulásra képtelen, szellemileg kiürült politikai tömb bukott meg." - nyilatkozta Amanda.

Főbb területek, amelyeket érinteni kíván a pártprogram: többek között támogatni kívánja a roma kisebbséget és annak kultúráját, oktatását és munkahelyteremtésének elősegítését; AIDS prevenciók szervezés és felvilágosítás; a másság, ezen belül a transzneműek, leszbikusok, biszexuálisok elfogadtatása és segítése.

Amanda szintén feladatának tartja megőrizni és továbbemelni a magyarság történelmében létfontosságú nemzeti és baloldali értékeket a következő generációk számára.

Egy olyan társadalmi légkör, színtér megteremtését szorgalmazza, amelyben a szabadság, az egyenlőség, az igazságosság és a szolidaritás értékei képezik az alapját a normáknak és a törvénykezésnek.

A Magyar Baloldali Demokraták Pártja a demokrácia elméleti fogalmát az állampolgárok segítségével szeretné egy több dimenziós életvitellé és egy élhető társadalmi modellé alakítani, amelynek tagjai büszkén és elégedetten vehetnek részt az ország fejlesztésében.

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook