Lady Gaga 2010 legjótékonyabb celebje

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

image lady gaga

A DoSomething.org idén Lady Gagát választotta az év legjótékonyabb hírességének. A popszakma új királynője két, a homoszexuálisok egyenjogúságát megcélzó kampányban való részvételéért kapta meg a megtisztelő címet.



 

Gaga sokat tett a "Don’t Ask Don’t Tell" letöréséért, melynek az volt a lényege, hogy az USA hadseregében szolgáló, vagy oda jelentkező melegek nem beszélhettek szexuális beállítottságukról, illetve erről kérdezni sem volt szabad senkit fegyveres erők kötelékében. A homoszexualitás tehát magánügy volt a hadseregben. Lady Gaga és több más lelkes jogvédő erőfeszítéseinek hála azonban a homoszexuálisok a jövőben egyenruhában is megbeszélhetik, hogy mit csinálnak a hálószobában.

Az énekesnő ezen kívül a Hands Up for Marriage Equality nevű kampányban vett részt teljes erőbedobással, melynek célja, hogy az azonos neműek is ugyanúgy házasodhasanak, mint a heteroszexuálisok.

Lady Gagát továbbá a MAC Viva Glam márka is reklámarcává választotta. A cég bevételeiből a HIV és AIDS elleni kampányokat támogatja.

2010 legjótékonyabb sztárjai közt szerepel még Alicia Keys, Taylor Swift, Demi Moore és Ashton Kutcher, Matt Damon, Ellen Degeneres, Oprah Winfrey és Leonardo DiCaprio is.

Forrás: BombaHír

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook