Terry Black visszatér a színpadra

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

amandatravi trió

A közelmúltban számoltunk be arról, hogy Amanda Elstak, transzszexuális műsorvezető életre hívta a TransTolerance együttest, most pedig azt a hírt kaptuk, hogy a legújabb tag nem lesz más, mint Terry Black.

"Terry elvállalta az együttes tagságát. Így december 1-jén a Magyar Jótékonysági Díjátadó Gálán nőként, átváltozó művészként lép majd színpadra" - árulta el Amanda.
Terryt is kérdeztük: "Sokat jelent nekem hogy olyan barátok állnak mellettem, mint Amanda és Schaffler Nina. Segítenek és támogatnak céljaimban. Ezt a művészeti ágat csináltam évtizedekig, az egyik legnehezebb, mert sokan félreértik. Parodisták próbálják utánozni a nőimitátorokat, de ez egy külön művészet, és nem lehet egy bizonyos színvonal alá süllyeszteni. Én igyekszem mintát mutatni." - majd hozzá tette, hogy sminkjét Alexa Ciccone fogja elkészíteni a nagy napra.
Terry és Nina az ország legelismertebb és legnépszerűbb művészei az éjszakai életben, akiket Amanda rendszeresen elhív műsoraiba fellépni. Terry számtalan jótékonysági műsort, AIDS Gálát szervezett és konferált végig, ám most így döntött, átadja a stafétabotot Amandának, akit nemcsak jó barátnak, hanem nagyszerű műsorvezetőnek tart.

terry black
Terry Black


"Van amit jobban csinálok más nőimitátornál, de rosszabbul biztosan nem. És csak egy ilyen embert ismerek még, aki hasonló nagy szájjal és kellő magabiztossággal rendelkezik, és az nem más mint Amanda, aki sikeresen létrehozta a Transtolerance együttest mindamellett, hogy műsorokat és gálákat szervez."

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook