Ricky Martint gyermekei ösztönözték az előbújásra

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

ricky martin Coming Out

Egy mindenre nyíltan kiterjedő interjút adott Ricky Martin Oprah Winfreynek amelyben elmesélte azt is, hogyan inspirálták gyermekei az idei évben megtörtént coming outját.

Az énekes ikreit Valentinot és Matteot béranya hordta ki két évvel ezelőtt: -"Mielőtt apa lettem volna teljesen elfogadtam magam. Boldog voltam a bőrömben. Aztán amikor a karjaimban voltak a gyerekek mindig úgy éreztem, rendben ideje elmondani a világnak. A gyermekeim adtak erőt a coming outhoz. Ők adták meg a végső löketet. Ha nem tettem volna meg, mire tanítanám őket? Arra hogyan kell hazudni? Nem akarom, hogy a családom hazugságokra épüljön."

Martin arról is beszélt, hogy a mostanában bekövetkezett öngyilkosságok is azt bizonyítják, a melegeknek elő kell bújniuk amint készen vannak rá és ezt a lehetőséget meg kell, hogy kapják.

ricky martin oprah winfrey

"Embereket azért üldöznek manapság mert melegek és vannak akik emiatt öngyilkosságot követnek el, mert rájuk kényszerrel felfedik őket és ez szörnyű... Nagyon nehéz utat kell bejárnia a lelkednek, hogy elfogadhasd önmagad és akkor az az érzés valóban csodálatos."

Ricky Martin önéletrajza ezen a héten jelenik meg és fiainak ajánlja.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook