Folytatódik a The Real L Word

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

the real l word L Word

Jövőre még jobban belebonyolódhatnak a nézők a valódi leszbikusok életében, hiszen a Showtime csatorna úgy döntött, hogy egyetlen évad nem elég a The Real L Word című sorozatból.

 

 

Az amerikai Showtime csatorna úgy döntött, hogy jövőre is folytatja a leszbikusokról szóló dokumentarista valóságshow-ját, a The Real L Word-öt. A reality nyáron debütált a tévében és hat Los Angeles-i leszbikus nő mindennapi életét mutatja be. Bár a Showtime sokat várt a sorozattól, az a várakozásokat alulmúlta és az epizódjait átlagosan 150 ezren követték csak figyelemmel, épp ezért meglepő is, hogy a folytatás mellett döntöttek.

A The Real L Word, mint ahogy az a címéből is kitűnik, az L című sorozatra, azaz a The L Word-re építkezik, már ami az ihletet illeti. Ilene Chaiken, a széria alkotója részt is vett a valóságshow koncepciójának kialakításában és a szereplők kiválasztásában. A dokumentumsorozatra vonatkozó terv akkor valósult meg, amikor a Showtime úgy döntött, hogy nem ad zöld utat az L tervezett női börtönös spinoffjának.

Forrás: sg.hu

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook