Az Agymenők sztárja férjhez megy

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

jim parsons Jim Parsons

Augusztus 29 -én éjjel 62. alkalommal osztották ki a televíziós produkciók Oscarjának is nevezett Emmy-díjakat. A legjobb vígjáték színész kategóriában Jim Parsons az Agymenők (The Big Bang Theory) sztárja nyert.


jim parsonsJim két fantasztikus dologgal gazdagodott azon az éjszakán: egy Emmy díjjal és egy férjjel! A 37 éves sztár győzelmét ünnepelendő megkérte barátja Todd Spiewak kezét és állítólag karácsony környékén Massachusetts-ben tervezik megülni lakodalmukat. -"Miután átvette a díjat, azt mondta Todd-nak, egyetlen dolog tenné még boldogabbá, ha összeházasodnának, és Todd gyorsan igent mondott - meséli egy közeli barátjuk.

Jim és a 33 éves művészeti vezetőként dolgozó Todd három éve találkoztak és tavaly óta élnek együtt Los Angelesi házukban. A színész bár soha nem beszélt nyilvánosan másságáról, ezzel együtt soha nem próbálta elrejteni sem, hogy ők ketten egy pár. -"Jim hallgat a kapcsolatát illetően, mert nagyon védi a magán szféráját, de nagyon szeretik egymást," - tette hozzá a barát.

Parsons Houstonban született, ahol már az első osztályban elkezdett színészkedni. Színészi tanulmányait később a Houstoni egyetemen folytatta, amit végül a San Diegoi egyetemen fejezett be. Legismertebb szerepében Sheldon Cooper-t alakítja a Agymenők című sorozatban.

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook