Elhunyt Glenn Shadix

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

glenn shadix shadix

Kedden 2010. szeptember 7-én, életének 58. esztendejében elhunyt a nyíltan homoszexuális sztár. A  kerekesszékkel közlekedő színészre lánytestvére Susan Gagne talált rá otthonában ahol halálos koponyatörést szenvedett.


Glenn Shadix 1952-ben látta meg a napvilágot az alabamai Birminghamben. 2006-ban visszavonult és 2007-ben harminc Los Angelesben töltött év után visszaköltözött szülőföldjére Alabamába, ahol egy Queen Anne stílusú Viktória korabeli házat vásárolt. A ház 2008 december 13-án teljesen leégett, Shadix azt mondta ezzel elveszítette álmát.

Több, mint 70 filmben és sorozatban szerepelt, köztük olyanokban, mint A postás mindig kétszer csenget, Buli, A Karácsonyi lidércnyomás és A majmok bolygója remake.

2009-ben Glenn Shadix elmesélte tinédzserkori tapasztalatait. A fiatal Shadix-ot apja kényszerítette, hogy "ex-gay terápiára" menjen. A színész elmesélte, hogyan sokkolta áramütésekkel a "terapeutája" miközben utasítására férfiak képeit nézegetve kellett szexuális fantáziáira gondolni. A sikertelen "terápia" után Shadix öngyilkossági kísérletet követett el, minek következtében kómába esett. Felépülése után bűnbánó apja megtanulta szeretni és elfogadni fiát amennyire csak tudta és ezért Shadix nagyon hálás volt.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook