Amanda Elstak berágott Rácz Katira

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

transtoleranceAmanda

A népszerű transzszexuális műsorvezető-énekes  nem vette jó néven, hogy a jazzénekesnő nélküle énekelte el közös duettjüket. Pedig Amanda és Rácz Kati évekig jó barátok voltak.


- Három éve egyszer csak eltűnt az életemből. Akkoriban szűnt meg az Alibi Club, ahol műsort vezettem, és fellépéseket sem tudtam már annyit szervezni számára, mint régen – kezdte mesélni Amanda Elstak.

 

- Évekig jóban voltunk pedig, és napi rendszerességgel találkoztunk, rengeteg közös fellépésünk volt, de egyszer csak, egyik napról a másikra elfelejtette a telefonszámomat. 2007-ben megjelent az első CD-m és a címadó dalt valamint egy másikat is duettben énekeltünk fel. A két nóta fantasztikus siker volt! - nyilatkozta a transzszexuális előadóművész.

 

transtolerance
Transtolerance

- Most egy ízléstelen dolgot csinált! Felénekelte a mostani CD-jére egyedül, az általam kifizetett, megíratott duett számot, amit együtt vittünk sikerre! Nem én szereztem a számot, de magaménak érzem és egy sms bele fért volna azért, hogy értesítsen róla. Megnyugtató, hogy véleményem szerint rosszabb lett a végeredmény, mint duettben. Hát igen, ő sem lesz már fiatalabb! Ugyanolyan mint 60 évvel ezelőtt – fakadt ki a nagyszájú műsorvezető, aki nem hagyja annyiban a dolgot. A Mindig együtt vagyunk című egyébként barátságról szóló dalt, az újonnan alakult Transtolerance együttesével ő is felénekli a travi trió vadonatúj, bemutatkozó lemezére amit 2010. szeptember 8-tól kezdenek el felénekelni a stúdióban és 2011. február 20-án jelenik meg Amanda születésnapján. .Az együttes tagjai Brithany Wilson, Samantha Stone és Amanda transzszexuális művészek lesznek. A lemezen 14 dal lesz hallható, 6 dal sztárokkal, 6 dal Amanda első lemezéről feldolgozva és 2 feldolgozás Samantha Foxtól és Sabrinától magyarul. A lemez címe: Összefogás a Toleranciáért, amiért Amanda több mint 10 éve harcol.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook