Jane Lynch Emmy díját a feleségének köszönte meg

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

jane lynchemmy

A nyíltan leszbikus színésznő a "Glee" sorozatban nyújtott alakításáért kapott Emmy-díjat feleségének köszönte meg. Jane Lynch a komédia sorozat kategóriában a legjobb mellékszereplő színésznőnek járó díjat vihette el, a "Glee" című sorozatban a humoros csipkelődéseivel sziporkázó Sue Sylvester-t alakítja.


"Nagyon-nagyon köszönöm, nagyon kellemes meglepetés," - mondta Jane mikor átvette a díjat.

Aztán köszönetet mondott a feleségének, Lara Enbry-nek. "Istenem, a szívem majd kiugrik a helyéből, csak kilenc másodpercem van, hogy beszéljek. És köszönöm a lányomnak, Hayden-nek és feleségemnek, Laura-nak." Lynch és Embry májusban házasodtak össze Massachusetts-ben.

A "Glee" rendezője, Ryan Murphy kapta a legjobb komédia rendezőjének járó díjat.

Eric Stonestreet nyerte el a komédia sorozat legjobb mellékszereplőjének járó díjat. Eric a "Modern Család" című sorozatban a meleg apukát, Cameron Tucker-t alakítja. Éppen a sorozatbeli férjét alakító Jesse Tyler Ferguson orra elől vitte el a díjat, de ebből nem lett gond.

"Ez a győzelem a sorozatnak elismerés" - mondta. "Büszkék vagyunk a sorozatunkra, egyszerűen szeretjük, amit csinálunk, ezért nem érzik kellemetlenül magukat a többiek amiért én vittem el a pálmát."

Stonestreet azt mondta, hogy az Emmy-díjat a szüleinek fogja ajándékozni - filmbeli karakterét édesanyjáról mintázta.

A "Modern Család" a komédia sorozat kategóriában kiütötte a "Glee"-t, míg a "Reklámőrültek" a dráma kategóriában utasította maga mögé a melegek kedvencének számító "True Blood, inni és élni hagyni" című sorozatot.

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook