Vivien Leigh biszexuális volt?

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

vivien leighvivien leigh

Vivien Leigh az "Elfújta a szél" című filmben, a főhősnő, Scarlett O'Hara megformálásával vonult be a filmtörténelembe. A színésznő legújabb önéletrajzának írója, Darwin Porter azt állítja, az Oscar díjas színésznő egy "biszexuális házasságtörő" volt, aki különösen szerette a férfi prostituáltakat.

Hollywood ikonja, aki angol szülők gyermekeként Indiában született, férfiakkal és nőkkel is egyaránt csalta férjét, Lawrence Olivier-t a "Fene egyen meg, Scarlett O'Hara" című új botránykönyv szerint. A könyv szerzője Darwin Porter, aki a '60-as évektől ismerte a Vágy Villamosa hősnőjét és Roy Moseley, aki Olivier asszisztense volt annak idején.

Leigh és Olivier szerelme egy tündérmese volt, erről beszélt mindenki a '30-as években Hollywood-ban, azonban a Daily Mail online kiadása szerint a könyv erről is lerántja a leplet, a tündérmese valójában hazugság volt.

Szemtanúk elmondása szerint 1937-ben, hónapokkal azután, hogy szeretők lettek, Leigh és Olivier már megcsalták egymást.

Amellett, hogy Leigh-nek rövid ideig tartó kapcsolata volt az angol származású színésznővel, Isabel Jeans-szel és még két másik hölggyel, férjét még két színészkollégájával, Marlon Brando-val és Rex Harrison-nal is megcsalta.

Az életrajz részletekbe menően írja le milyen kielégíthetetlen szexuális étvágya volt a színésznőnek, hogyan szedték fel a férfi prostituáltakat a Scotty's-ban, egy Los Angeles-i bordélyházban, mely kívülről benzinkútnak volt álcázva.

"Vivien éppen azon férfiak diszkréciójától függött nagyban, akiknek igénybe vette a szolgáltatásait, akik kiszolgálták a híres Scarlett O'Hara-t. Viv-et egyszer azért rúgták ki egy olasz hotelből, mert túl sok "prosti fiút" hozott fel" - meséli az egyik forrás.

Olivier 1940-ben vette feleségül Miss Leigh-t és 1960-ban váltak el. Olivier szexuális orientációja azóta is találgatások tárgyát képezi, sokat életrajzírói közül azt állítják, hogy a férfiakat kedvelte, amit utolsó felesége, Joan Plowright egyáltalán nem sietett megcáfolni egy 2006-os interjúban, azt állítva, hogy Olivier-nek megvoltak a maga "démonjai". Leigh, aki elmebajjal küzdött, hét évvel később, 53 éves korában halt meg.

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook