A travi trió cd-je hamarosan a boltokban!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

amandatravi trió

Amanda Elstak, a neves transzszexuális műsorvezető ismét bizonyít, eltökélten hirdeti a toleranciát nemcsak műsoraival, de a hamarosan megjelenő zenei cd-jével is!


Nemrég napvilágra került a hír, miszerint Amanda Elstak együttest alapít két fiatal üdvöskével együtt, Transtolerance néven. A travi trió további két tagja Brithany Wilson és Samantha Stone lesznek, akik az éjszakai élet kiemelkedő művészei közé nőtték ki magukat.

Az új formáció a hírek szerint nagyot dobbant majd, a CD-re 10 szám fog felkerülni, pop-techno stílusban, valamint két feldolgozás Samantha Foxtól és Sabrinától, magyarul. A lemezkiadást Amanda marketingszakembere és saját kiadója menedzseli majd, a kiadás pontos ideje 2011 tavasza.

Amanda az önálló kihívások és sikerek mellett fontosnak tartja a csapatmunkát is, ennek példájaként említhetjük, hogy évek óta sikeresen üzemel műsorirodája is.
A Transtolerance lemezére felénekelt dalokat Ember Péter fogja írni és hangszerelni, aki 2007-ben Amanda önálló albumában is segédkezett. Annak idején hatalmas sikerrel tört be Amanda Elstak a lemezpiacra, így méltán nagy a várakozás a rajongók körében. A siker mellett nyilvánvalóan nagy port fog kavarni az egyedülálló módon elsőként megjelenő Transtolerance album, ami a zenei határokon túlmutatva képviseli a toleranciát is és hirdeti a sokszínűséget.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook