Kikezdett társaival a meleg 'N Sync-tag?

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

lance bass"Vicces volt, amikor Lance azt hitte, meleg vagyok és rámmozdult" - nyilatkozta Chris Kirkpatrick, az 'N Sync énekese. A csapat eddig egy emberként állt ki a meleg énekes mellett, ám most elkezdődött az óvatos sárdobálás.

Lance Bass már az 'N Sync első hónapjaiban bevallotta társainak másságát, ám Ők eddig abszolút korrekt módon egyáltalán nem foglalkoztak az üggyel. Sőt: akkor sem szóltak semmit, amikor Lance nemrég egy tévéshowban rommá alázta két kollégáját.

Bass ugyanis azt mondta: "Amikor elindult az 'N Sync, biztos voltam benne, hogy Timberlake a fiúkat szereti. Azt tervezte ugyanis, hogy egy meleg srácot fog játszani az egyik akkor készülő filmben. Sőt: szerintem Chris Kirkpatricket sem kell félteni, régen ugyanis mindig egy koreográfus sráccal lógott".

'N Sync
'N Sync

Kirkpatrick minderre higgadtan a következőket mondta: "Félelmetes volt, amikor Lance azt hitte, én is meleg vagyok. Remélem, a Coming Out után könnyebb lesz az élete, sok boldogságot kívánok Neki" - nyilatkozta az ex-'N Sync tag. a 36 éves Kirkpatrick jelenleg kisebb musicaleket ír és csak szép emlékeket őriz az egykori fiúbandáról.

music.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook