Viasat 3 - Felhívás!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

meleg házasságviasat 3

A VIASAT3 új reality műsorában menyasszonyok fognak vetélkedni egymással. A műsor készítői szeretnék ha meleg pár is indulna. Olyan pár(ok) jelentkezését várják, akik augusztus-szeptemberben szeretnének bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíteni.


Kedves Ifjú Párok!

Szeretnétek-e a várva-várt esküvőtöket és a készülődés pillanatait még emlékezetesebbé tenni? És megnyerni álmaitok luxusnászútját egy igazán egzotikus tájon?

A VIASAT3 nemsokára útjára indít egy, már külföldön nagy népszerűségnek örvendő reality műsort, ahol menyasszonyok vetélkednek egymással. Olyan párok jelentkezését várjuk, akik 2010 nyarán és kora ősszel mondják ki a boldogító igent, és részt vennének egy televíziós játékban.

Figyelemmel kísérjük az előkészületek izgalmas pillanatait, valamint a Nagy Nap legfontosabb eseményein, és ha 3 vetélytársatok úgy ítéli meg, akár a Tietek lehet a fődíj: egy csodálatos utazás, vagyis az ÁLOMNÁSZÚT! Tehát az esély a győzelemre 25%-os, azaz igen nagy!
Amennyiben úgy határoztok, hogy jelentkeztek a műsorba és kiválasztunk Titeket, mi megpróbáljuk a legtöbb segítséget megadni, hogy még fantasztikusabb legyen a nap: legyen szó akár anyagi segítségről, akár a kedvenc magyar „celebetek” közreműködéséről.

Természetesen szem előtt tartjuk, hogy az esküvő Nektek a legfontosabb; a főszerep a Tietek - a stáb jelenlétével semmiképpen nem zavarja meg a legfontosabb pillanatokat. A forgatás 6 különböző napot vesz igénybe az esküvőtökön kívül, amelyek főként a menyasszonyt érintik.

A műsor egy örök emlék marad! Vágjatok bele!
Jelentkezzetek minél előbb, hogy esélyesek lehessetek az ÁLOMNÁSZÚTRA!

Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Q-Art Studio: 061/475-0057

pinkvanilla.hu

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook