Az American Idol meleg versenyzője diszkrimináció miatt perel

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

american idolamerican idol

Az American Idol egyik kiszavazott versenyzője 300 millió dollárra pereli a műsor producereit, azt állítva, hogy hátrányos megkülönböztetés érte, azért mert meleg.


ian benardoIan Benardo fellépett a 2010. évi döntőben is, ahol műsorszámával Kanye West-et parodizálta, s kikapta a mikrofont a komikus Dane Cook kezéből. 2007-ben volt először meghallgatáson a műsorban, amikor is megbántotta Simon Cowell-t. Az idei évben, azután hívták be a döntőbe, miután közismert lett.

Benardo azt állítja, hogy a show producerei bátorították a 2010. évi döntőben való fellépését, aztán pedig diszkriminatívan bántak vele. A The New York Daily News azt írta, hogy Benardo panasszal fordult New York Állam Emberi Jogi Bizottságához azt állítva, hogy az American Idol kulisszái mögött "a légkör diszkriminatív, gúnyos megjegyzésekkel, sértésekkel, ellenséges és támadó megjegyzésekkel volt tele."

Azt állítja, hogy a producerek egy csomó melegellenes becenevet aggattak rá, és szexuális irányultságával kapcsolatban különféle kellemetlen kérdést tettek fel neki. "Először arra bátorítottak, hogy legyek egyedi, szokatlan, azt akarták, hogy drag-nek öltözzek és állandóan homofób megjegyzésekkel akarták volna megmondani, hogy hogyan viselkedjek," - mondta Bernando.

A 29 éves fiú azt mondja, hogy a döntőbeli show óta pánikrohamokkal küzd, és nem tud normális életet élni.

Ian Benardo döntőbeli fellépéséről a videót a Youtube-on láthatjátok:

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook