Terry Black megtalálta méltó utódját

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

amanda elstak Amanda Elstak

Terry Black neve hallatán a gyermekeiről gondoskodó, egykori transzvesztita előadó jut eszünkbe. Azonban a most már kizárólag a szülői kötelességére koncentráló előadó, hajdanán valódi konferansziéként szórakoztatta a budapesti éjszaka közönségét. Hosszú ideje hallhatjuk szót emelni hangzatos kijelentések mellett és ellen. Mint elmondta, úgy érzi megtalálta méltó utódját, Amanda Elstak transzszexuális előadó személyében, hisz ha létezhet ilyen, neki még élesebb a nyelve és oda is mer szólni, ha a helyzet úgy kívánja.


amanda elstakAmanda Elstak nem ismeretlen résztvevője a meleg témák műsorainak, időről időre kinyitja a száját és akkor bizony felkavarja az amúgy nyugodtnak hitt vízeket. Hallhattuk a Magyar Gárda megalakulása ellen felszólalni, és a 2008-as Euroviziós Dalverseny ukrán transzvesztita induló mellett. Most a Budapest Pride szervezése és a felvonulás szükségessége kapcsán hallhattuk határozott véleményét, miszerint " a melegek nagyrésze maga sem akarja a felvonulást". Kapcsolata nem újkeletű Terry Black-kel, azonban ez a közös vélemény és egyéb témák kapcsán szinte napi kommunikációban vannak. "Nem ritka, hogy hosszú órákon keresztül ötletelünk és döbbenetes, hogy szinte minden dologban egyezik a véleményünk. Határozottság, a büszkeség és emellett a legfontosabb, a megbotránkoztatás mellőzése az identitásunk miatt, ezek a főbb tulajdonságok, amiben egyezünk." - tudtuk meg Amandától, majd gyorsan Terry rávágta - " No, meg, hogy mindketten oda merünk szólni...hisz, aki ismer, tudja, nem rejtem véka alá véleményem, akár az tetszik egyeseknek, akár nem." Terry maximálisan úgy érzi, Amanda személyében méltó utódra lelt, hisz őt jobban leköti a szülői kötelezettsége, a meleg éjszakában közel nem annyira aktiv, mint korábban, de a problémák nem múlnak. "Bejártam Európa legnagyobb meleg szórakozóhelyeit, sokfelé volt szerencsém fellépni az előadói időkben, komolyan azt gondolom, ritka az ilyen szórakoztató műsorvezető, mint Amanda. Ez egy szakma, a transzvesztita paletta egyik legszínesebb foltja, amiben kevesek tudnak érvényesülni, pláne elismerést, szeretetet kivívni a közönségből." mesélte Terry. Nemhiába, Amanda több ízben is megkapta az éjszakai műsorvezetésért járó Pornó Oszkár díjat. Amanda fontosnak tartja, hogy az olyan tiszteletre méltó, a magyar meleg élet korábbi meghatározó szereplőinek bemutatását a mai közönségnek, így nem ritkán fellépni is meghívja őt.

terry black

Amanda nem ül a babérjain, a nyár folyamán számtalan gálát és rendezvényt szervez. Szervezése alatt rendezik meg az I. Tolerancia Díjátadó Gálát, ahol olyan személyek kaphatják meg esélyesként a díjat, mint Eszenyi Enikő, vagy Dukai Regina.  Emellett rendez egy Pornó Csillagai Díjátadó gálát és egy Sztriptíz és Sztrip Versenyt.

Meghökkentő fordulat, hogy a Tolerancia Díjátadó listáján megtaláljuk Némedi Marit is, aki mostanság Terry Black-en köszörüli nyelvét. A napokban egy bulvár TV megkérdezte Amandát, mit tenne, ha a gálán Némedi botrányt csinálna Terry Black megjelenése miatt: "Határozott, köztudottan csúnya szájú műsorvezető vagyok, így egyértelmű, hogy az én gálámon csak én káromkodhatok és azt is maximum a szórakoztatás jegyében teszem. Volt már pár próbálkozás, gondolták, nekik jobban megy, meg is szenvedték a mocskos számat!"

Forrás: Google

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook