Melissa Etheridge és Tammy Lynn Michaels különválnak

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

melissa etheridge tammy lynn michaels szakítás

9 év együttélés és két közös gyerek után Melissa Etheridge és Tammy Lynn Michaels bejelentették, hogy különválnak. Az egész leszbikus közösséget újabb nagy veszteség érte.


A People magazin így ír a szomorú hírről: "Melissa és Tammy Etheridge fájó szívvel jelentik be, hogy szétváltak útjaik." Melissa és Tammy 2003-ban házasodtak össze, 2004-ben Melissa-nál rákot diagnosztizáltak és  Tammy 2006-ban ikreknek adott életet - kisfiúknak, Miller-nek és kislányuknak, Johnnie Rose-nak. Melissa-nak előzőleg Julie Cypher-rel volt komoly kapcsolata.

Tammy rendszeresen szerkeszti Hollywood Farm Girl című blogját, és január óta folyamatosan homályos célzásokat tett a szakításra.

Múlt nyáron együtt szerepeltek "Kathy Griffin: My Life on the D-list" sorozat egyik epizódjában, ahol betekintést nyerhettek a nézők az otthonukba, süteményt sütöttek és nyomon követhettük, ahogy Tammy melegjogi beszédére készül.

9 évig voltak együtt. Először Rosie és Kelli szakítottak, most ez! Ellen és Portia! Nagy nyomás nehezedik rátok, lányok!

Melissa Etheridge legújabb albuma, a "Fearless Love" április 27-én kerül a boltokba, így valószínű, hogy ezért választották éppen a mostani időpontot a bejelentésre, még mielőtt megkezdődik a lemez promóciós turnéja.

Tammy Lynn Michaels szerepelt a The L Word első két epizódjában, a Shane után koslató egyik lányt játszotta, de a nézők leginkább Ryan Murphy első sorozatából, a népszerű "Glee"-ből ismerhetik, ahol Tammy egy Sue Sylvester "Vogue" videójához kísértetiesen hasonlító remake-et készített.

Emellett, Tammy Lynn szerepelni fog még a legnagyobb "Executive Lesbian Realness" valóságshow-ban, melynek munkálatai még nem kezdődtek meg, és a "Nicest Thing" című filmben (melyben Julie Goldman és Brandy Howard játszik).

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook