The Real L Word: Los Angeles

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

the l word The Real L Word

Igaz, ugyan hogy a The L Word utolsó évada nem tetszett mindenkinek, hiszen hallottuk, olvastuk, írtuk a kritikákat a befejezésről. De persze mindez mit sem változtat azon, hogy korszakalkotó sorozat volt, olyan módon láthatóvá tette a leszbikus közösséget a televízióban, mint még soha semmilyen más műsor. Nyitottsággal és optimista hozzáállással várhatjuk Ilene Chaiken régóta várt új leszbikus produkcióját egy leszbikus valóságshowt. Azok a nők, akik szerepelnek benne mindenből a legjobbat kapták.


Hasonló karakterekkel találkozhatunk, mint az eredetiszereposztásban. Szép nőies lányok csillogó ruhákban és csodaszép frizurákkal. A sorozat, amitől mindannyian úgy félünk, hogy vajon milyen lesz, június 20-án debütál a Showtime-on! Hat Los Angeles-i leszbikus nő életébe pillantunk be. A potenciált, amely a show mögött áll az L Word megalkotója Ilene Chaiken és az Amerikában népszerű Top Chef reality műsor producere garantálják.

A Showtime már a szereplők listáját és rövid önéletrajzát isközzétette. Íme:

tracy the real l wordTracy, 29 éves filmes, televíziós fejlesztési tanácsadó. Perzselő tekintete mögött igazi dörzsölt csaj, érti a dolgátkasszasikerek után kutat egész héten, hétvégén pedigkorizik és a barátaival lóg. Könnyed bájával és egyszerű természetességével mostanában bújt elő és színen van. Tracy minden lány álma, kivéve talán az édesanyját, akinek meggyűlik a baja lánya szexualitásával. Újra tudja-e építeni kapcsolatát édesanyjával miközben új kapcsolatával zsonglőrködik, amelynek szintén megvan a saját bonyolult dinamikája?

nikki the real l wordNikki, 37 éves, ügynök/menedzser/producer. Jill menyasszonya. A remek stílusú. nagyon sikeres alfa típusú lány csinos Nyugat Hollywood-i házával húszas éveinek kezdetén még házas is volt egy darabig, mielőtt előbújt volna az "Oprah Winfrey Showban". Később ezért a szerepléséért még a GLAAD is díjazta és ő soha többé nem nézett a múltba.  Nikki büszke arra, hogy versenytársai barracudának (rosszhírű ragadozó hal) nevezik. Amikor épp nem A listás rendezőket és tehetségeket képvisel, ez az egyke lány szabadidejében vásárolgat - és újabban házasodni készül.  Lehet, hogy maximalista, de mindezt nem veri nagydobra - legalábbis amikor senki se látja.

jill the real l wordJill, 33 éves, író. Nikki menyasszonya. A szomszéd lány napközben sportcipőben lófrál este pedig magassarkúban. Jill nyitott és barátságos, de jobb elkerülni, amikor az egyetemi focicsapat játszik, mert Michigan-i alma matere miatt Rozsomák szerepet ölt. A Jersey-i lány közel áll a családjához, akik teljes mértékben támogatják. Egykor bizonytalan volt szexualitását illetően, de ma már izgatottan várja, hogy megmutathassa "csodálatos és normális" életét. Jill az a típusú lány, akire minden srác vágyik, de ő csak egy lányé.

whitney the real l wordWhitney, 27 éves, speciális effekteket alkot. Vadul szereti az életet. Józan gondolkodásával és bolondozásával, Whitney nagyon könnyen kezelhető. Nem kell hozzá sok, hogy tűzbe hozza egy nő és rögvest zűrbe is ...  nagy zűrbe ...  különösen ha hetero a lány.
Lehet Whitney a legjobb barát amilyenre vágynál, de saját bevallása szerint a legrosszabb fajta barátnő. Ő "mindig a szerelmet keresi, de a vágy győz."

mikey the real l wordMikey, 34 éves, a The Gallery Los Angeles alapítója, az LA Fashion Weekend producere. A divatvilág függönye mögött álló nagy varázsló. Amikor a tetovált lány egyik egyedi építésű motorján megérkezik, mindenki tudja, hogy Mikey belépett a belvárosi Cooper Buildingbe. Amikor nem az LA Divathétre készül éppen akkor designer ügyfeleit népszerűsíti - modelleket válogat, ruhapróbákat szervez, találkozókra jár, fotózásokra. Sajnos véget nem érő munkahete kevés időt enged a sminkes kedvesével való időtöltésre - eltekintve attól, hogy házassági terveikről vitatkozzanak. Valójában ennek az őslakos kaliforniai lánynak lesz mit bűvészkednie az elkövetkező hónapokban ... és mi már alig várjuk, hogy kendőzetlenül láthassuk mindezt.

rose the real l wordRose, 35 éves, ingatlanügynök. A szexi latin-amerikai lány ihlette Papi karakterét a The L Word-ben. A vérbeli szívtipró igyekszik megszabadulni régi szokásaitól és komoly kapcsolatot kialakítani... de nem biztos, hogy bízhat saját magában, legalábbis még. Szerencsére a családja nagyon támogató és szeretnék, már ha megállapodna mostani barátnőjével, akivel hat hónapja van együtt és akit a családja mellesleg nagyon imád. De Rose retteg az oltártól és talán túl vad ahhoz, hogy egyetlen láng megszelídíthesse. Lehetne régimódi, de az is lehet, hogy az izgalom és a jó élet szikrája visszatartja az elkötelezettségtől ezt a magát nagy játékosnak tartó lányt?

Biztos, hogy ez a hat lány elhozza a leszbikus valóság tüzét az első meleg témájú kábeltévés valóságshowba. Az tuti, hogy Chaiken-nel a kulisszák mögött csak olyan izgalmas, szexi és korszakalkotó lehet a dolog, mint a The L Word volt, amikor először jelent meg a radarunkon. Ráadásul mivel Rose-ról mintázták mindenki kedvencét Papit, már alig várjuk, hogy láthassuk a való élet szívtipróját és természetesen azt is, amit a többi sikeres nő tartogat számunkra az első szezonban.

Szerző: O.K. - pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook