Ricky Martin coming outolt

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

ricky martin Coming Out

Az énekes véget vetett az évek óta keringő pletykák sorozatának és hivatalos weboldalán hozta nyilvánosságra ezidáig féltve őrzött titkát. A Puerto Rico-i sztár jelenleg emlékiratait írja, elmondása szerint boldogabb mint valaha, nagyon büszke fiaira és nem hagyja, hogy a félelem uralkodjon felette.


"Néhány hónapja nekiláttam emlékirataim megírásának, ami fordulópontot jelentett az életemben. Az első mondat leírásától fogva biztos voltam benne, hogy a könyvem segíteni fog abban, hogy megszabaduljak attól a tehertől, amelyet évek óta hordozok magammal. Dolgoktól, amelyek túl nehezek, hogy bent tartsam őket. Számot vetettem magammal, és egyre közelebb kerültem a saját igazságomhoz. Ez méltó ok az ünneplésre." – kezdi Ricky Martin, akinek weboldalán spanyol és angol nyelven egyaránt elolvasható vallomása.

A jelenleg harmincnyolc éves Puerto Rico-i énekes mesél arról, hogy a színpad volt számára az a hely, ahol érzelmeivel a leginkább tudott azonosulni, mégis: hagyta, hogy a félelem beférkőzzön életébe, de mint mondja, már nem fél többé az igazságtól, amelynek segítségével ezentúl új érzelmeket zabolázhat majd meg. Hozzáteszi, hogy 5 vagy 10 évvel ezelőtt nem tehette volna meg ezt a vallomást, ennek most jött el az ideje. Megemlíti két fiát is, rájuk nagyon büszke, mert minden nap tanul tőlük valamit. "Büszkén mondhatom, hogy szerencsés homoszexuális férfi vagyok. Örülök, hogy az vagyok, aki" – zárja a vallomást Ricky Martin.

ricky martin

Az 1971-ben született Martin a latin pop műfajának egyik leghíresebb képviselője, eladott lemezeinek száma meghaladja a 60 milliót.  A Menudo nevű fiú bandában kezdte az éneklést, majd szoló karrierbe kezdett és a 90-es években már tini bálvány volt a spanyol nyelvű országokban. Világsztárrá 1999-ben vált, amikor megjelent első angol nyelvű albuma két nagy slágerrel, a Livin’ la Vida Loca és a She’s All I Ever Had cíművel.

2000-ben, egy televíziós műsorban Barbara Walters műsorvezető kertelés nélkül megkérdezte tőle, hogy meleg-e, de az énekes akkor még megtagadta a választ. A műsor akkor visszavetette a karrierjét. A meleg közösségben mindettől függetlenül kultuszsztárrá vált, nem győzött elhatárolódni a homoszexuális rajongóktól. Iparági elemzők szerint a mostani bejelentés nem hogy hátrányosan érintené az énekes karrierjét, de az utóbbi években lanyha lemezeladások élénkülése várható.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook