Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Pajor műtét

Vá: Pajor műtét 12 éve 9 hónapja #35365

  • Ts Tina
  • Ts Tina profilkép
Szia Ellenier!

Én decemberben 126 ezret fizetem.
Sok sikert. :)
Mikor mész?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Pajor műtét 12 éve 9 hónapja #35390

  • Ellenier
  • Ellenier profilkép
Hohó, ha azt én tudnám, lelkem, most boldogabb ember lennék. :D
Bár ez az infó némileg feldobott, szóval sokkal hamarabb, mintha 500ba kerülne... :D

Egyébként köszönöm ^^
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Pajor műtét 12 éve 1 hónapja #40679

  • Kcicu
  • Kcicu profilkép
A másik topikra reagálva.
Nem kell másfél évet várni, mert nem egy és nem két esetben, ha néhány hónap múlva visszamentek Pajorhoz, akkor megműtötte őket. Gondolom a valódi elszántságot nézte, tette próbára.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Pajor műtét 12 éve 1 hónapja #40687

  • Afterlifex
  • Afterlifex profilkép
Menj vissza Te nyugodtan hozzá, miután elzavart, mint egy kutyát és meg sem hallgatta, hogy a kezelőorvosod miért küldött a további hormonkezeléshez elengedhetetlen műtétre. Mert nálam erről volt szó. Tegyen próbára, küldjön el, de ne úgy, mint egy bunkó állat, mert bunkózásból eleget kaptam életemben azért, mert más testben születtem. Egy orvostól nem ezt várom, s egy orvos sem engedheti ezt meg magának, csak aki olyan tuskó, mint Pajor. Illem ide vagy oda, pakolhattok millió megjegyzést ehhez a témához, egyesekkel akkor is undorítóan bánt, amire oka nem volt, s amihez joga nem volt.

Más esetek alapján pedig nem általánosíthatna. S egyáltalán ki ő, hogy tudja biztosan mennyire gondolom komolyan, mennyire vagyok elszánt, s mennyire vagyok tisztában azzal, hogy egy SRS után is élnem kell, s nem álomvilágban...

Biztosan véletlenül volt leírva minden szakvéleményemben, hogy döntésem és elhatározásom, miszerint nemet szeretnék váltani gyerekkorom óta megváltoztathatatlan, s ennek alapján indokolt többek között az SRS is. S hogy normális, ép eszű ember vagyok, aki fel tudja fogni az esetleges negatív következményeket is.

De lényegtelen, hisz a drága Pajor doktor meg sem hallgatta panaszom. Próbáltam volna elmagyarázni neki, hogy ha SRS-t nem hajlandó csinálni, legalább kasztrációt végezzen, mivel tovább nélküle nem bírta a szervezetem a HRT-t. Ezt nem csak úgy kitaláltam, s holmi hülyeséggel zaklattam, hanem a dokim küldött, mivel nem volt más választásom ahhoz, hogy haladjak az úton.

Igen, valószínűleg nem úgy néztem ki, mint egy bálkirálynő, hisz fiú testben születtem, s sajnos a hormonok nem hatottak rám kellően, míg a teszto csak gyógyszeresen volt elnyomva. Épp ezért volt szükségem műtétre. Erre kidobott paraszt módon. Gratulálok neki... Kettőnk közül én tisztában voltam a következményekkel, de őt nem érdekelte, hogy amíg nem segít rajtam egy doki, addig el van vágva a transition esetemben. Borzasztóan értelmes arcát mutatta be nekem, azóta is imádom.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Pajor műtét 11 éve 11 hónapja #42917

  • Endee721
  • Endee721 profilkép
Szió Mercike!

A prof fog műteni?
Szorítok! Egy kalappal! :kiss:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Pajor műtét 11 éve 11 hónapja #42986

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Köszönöm Endee mint ahogy tegnap megtudtam a Pajor meg a Király együtt operálnak, nem átalakító műtéteknél ezt a Főnövér mondta nekem tegnap!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Pajor műtét 11 éve 11 hónapja #42990

  • Endee721
  • Endee721 profilkép
mercike8 írta::
Köszönöm Endee mint ahogy tegnap megtudtam a Pajor meg a Király együtt operálnak, nem átalakító műtéteknél ezt a Főnövér mondta nekem tegnap!
Hallottam róla, hogy Királynak volt egy önálló műtétje is, de ha a proffal együtt csinálja csak jobban járhatsz. ;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Pajor műtét 10 éve 11 hónapja #48338

  • Ellenier
  • Ellenier profilkép
Helyzetjelentés Szegedről

Mint tudjátok, 8.-án feküdtem be a SZTE Klinikára egy szép, nagy SRS-re.
12.-e van és igen zabos vagyok.
Az elmúlt napokban akkora ívben szart rám a teljes orvoscsoport, nézett levegőnek, derogált a társaságom, hogy azt nézni is szar volt.
Kb. a takarítóktól tudtam meg, hogy csak kedden műtenek meg, mert a professzor drága vizitkor rám se bír nézni, a többi orvos meg az ágyamat is kerüli nagy ívben.
Aki akar, meglátogathat, 11-es kórterem. Hétvégére eltávot kértem az idegeim érdekében.
Remélem hamar túl leszek rajta és elfelejthetem ezt az egész szemét bagázst.
Igen, ők műtenek meg és hű de jó, csak épp nem veszik észre, hogy a hüvelyem hiányzik és nem a méltóságom.

Ezúton megkövetek minden csalódott embert, aki szörnyetegnek állította be Pajort, sokkal rosszabb.
Ellenben jól dolgozik, úgyhogy kénytelen vagyok lenyelni a békát és gyorsan gyógyulni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Vá: Pajor műtét 10 éve 11 hónapja #48352

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Ezt sajnálattal hallom tőled. :( Nálam mindennek a fordítottja volt. Tőlem kérdezték mindig hogy vagyok vizitkor. Én voltam meglepődve hogy milyen jól álltak hozzám. Főleg mint ahogy írtad én is az állam pénzén csináltattam a hüvelyképzésemet. Fogalmam sincs miért van ez,de meg lepett rendesen amit írtál. :ohmy: Kontrollra is amikor vissza mentem 1 hetet csúsztam az időpontól megfázás miatt. Már mondták mikor behívtak hogy aggódtak értem vártak nagyon hogy mi van velem. Ez pedig nekem nagyon jól esett. :) Jól megnézte a professzor úr aztán annyi klitorisz ép hüvely normál mint egy született nőnek ennyi. Nekem nagyot nőtt a szemembe a professzor úr. Mert normális volt velem hazudnék ha rosszat írnék róla illetve Szegedről. Nem tudom mi lehet talán az érvényesül valóban hogy ki mennyire szimpatikus neki ill nekik, passz nem tudok mit írni rá ledöbbentem ennyi mert nálam ennek a fordítottja volt. :ohmy: Arról nem is beszélve hogy a profra a betegjogi képviselőt is rászabadítottam mert ugyebár kb 9 hónapja tologattak a műtéttel. De örült is neki a prof hogy szóltam mert így nem felejtett el. Kitartást neked megfognak műteni gyógyulj mi hamarabb! Csak a műtétre koncentrálj hogy meglegyen úgy is azért mentél. Elhiszem hogy rosszul esik neked de ne húzd fel magad, nem tesz jót a műtétnek ha idegeskedsz! Sok sikert Szia:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Pajor műtét 10 éve 11 hónapja #48366

  • Endee721
  • Endee721 profilkép
Szió Ellenier!

Szorítok neked!

puszi
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Pajor műtét 10 éve 11 hónapja #48465

  • androgyn
  • androgyn profilkép
Kedves Ellenier!
Érdeklődnék a hogyléted felől.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Pajor műtét 10 éve 11 hónapja #48479

  • Endee721
  • Endee721 profilkép
Jobbulást! puszik
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Pajor műtét 10 éve 9 hónapja #48752

  • Ellenier
  • Ellenier profilkép
Bocsánat a késlekedésért fiúklányokegyebek, csak most értem a dolgok végére és el voltam havazva. :silly:

Namármost, műtét, 17.-én, ahogy kell, sitty-sutty. Lö Andrea zombi volt 4 napig, utána kivették a karót (Hallelujah) és lkezdtem a magam kis halott módján mozogni. Azután tényleg zombi lettem, mert elkezdtem rothadni, ahogy azt illik, csak én úgy belejöttem, hogy a processzor úr már rosszallta. Végülis kikezelt, ahogy illett, egy héten belül megszűnt a hullaszagom és már dunsztom se volt, mármint a sebeimen. :lol:
9. napon kivették a katétert, igaz összevesztek rajta, de égül processzor úr eldöntötte a vitát és megváltam a retikültől. Ne sokáig tartott az érzékeny búcsú, mert minden kérlelésem és esőtáncom ellenére sem óhajtott víz fakadni testemből, így elkerülve a robbanást, ismét intim közelségbe kerültem a mobilhólyaggal.
Szóval az a húgycső gyengélkedett ott magának, de okosan kiötlötték, hogy mindeni gyengélkedik, ha benne van egy gumicső, úgyhogy hagyjuk is őt gyógyulni és kerüljük meg. Így a világ legaranyosabb doktornője kisebb szado-mazo action árán átlőtte a hasfalamat egy csővel és a mobilhólyag átminősült "Hasitasinak".
Innentől csak a várakozás, a várakozás... jó már? NEm... és ma? NEm... na és most? Nem az igazi...
Aztán egyszer eljött a csoda, úgy látták, hogy mostmár jó.
Időközben elkezdett drasztikus hirtelenséggel működni a húgycsövem, a fantáziátokra bízom, hogyan jöttem rá.
Szóval processzor úr nem akart bakot lőni, úgyhogy úgy döntött, mielőtt kipróbál élesben, megnéz alaposabban. Ez egy feltárást jelentett altatásban, csak hogy ne visítozzak, mert olyan zavaró.
Szóval a második altatás olyan jól sikerült, hogy a feltárás mellett igzított kicsit azon a huncut húgycsövön, kicsit levett az ajkakból, néhány rosszalkodó sebszélet befoltozott, a csiklócskát formásra faragta, szóval teljes generált kaptam. Eztán nem váratott meg, második napra katéter ki, tampon ki, tű ki, aztán mély vízbe vele. Na, ekkor már ment minden, mint a Niagara. :D
Másnap el is bocsátott jó tanácsokkal ellátva.
Azt kell mondjam, amilyen pocsékul indult ez az egész, olyan jó lett a végére. Pajor végig kedves volt hozzám (a többiekkel viszont tényleg tahó. :D )és egy kedves doktornő is mindenben segített. nővérekkel is megbarátkoztam, nem vagyunk egyformák, voltak kedvesek, voltak gyökerek.
Jelenleg tágulok, kezelek, épülök, minden szép és jó. :) Adottságaimnál fogva csak egy apró szépséghibája van a prof művének, a teteje kicsit szétáll, de egyáltalán nem csúnya, egy korrekció belrfér és minden tökély. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Pajor műtét 10 éve 9 hónapja #48764

Szia! Örülök, hogy pozitív a vége. Gyors felépülést és gyógyulást!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Pajor műtét 10 éve 9 hónapja #48803

  • Ellenier
  • Ellenier profilkép
Köszönöm kedves. :) Dolgozom az ügyön :lol:

Igaz, adottságaim miatt jóval lassabban gyógyulok a kelleténél, de végülis türelmes ember vagyok, ha kibírtam 24 évet egy sokkal kevésbé esztétikus képpel, csak nem most esek kétségbe. :P
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pajor műtét 10 éve 9 hónapja #48804

  • Mmsatone
  • Mmsatone profilkép
Gratulálok Ellenier és gyors felépülést és gyógyulást kívánok én is :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pajor műtét 10 éve 1 hete #51216

észrevételek infok a rpofeszoral kapcsolatban Minden infot leirhatok rola
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pajor műtét 10 éve 1 hete #51239

szoval senkinek semi infoja véleménye a Profeszor urol???,
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Pajor műtét 10 éve 1 hete #51243

Kétszínű, mást mond neked, és mást ír utólag a szakvéleménybe.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Oldal elkészítésének ideje: 0.289 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook