Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecsere

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 5 napja #55565

Szóval.. Szeretnék valamit segíteni a közösségnek.. Főleg azoknak akik most vágnak bele a tranzicióba. Én mindig nagyon androgűn voltam, és lányos, sok transz lány is sokszor interszexnek hitt.. Viszont sok dolog van amit az átalakulás során másképp csináltam volna.
Szerintem a cél, hogy egy született cisznemű lánynak menjünk el, mert a szépség egy skála, ezen lehet egy lányos fiú/travi, transz lány szebb mint egy cisz lány, de ettől még nem megy el született lánynak. Igen aki nagyon szép, gyönyörű, annak könnyebb és többen nézik született lánynak. Az én tapasztalatom;

Hiába vagy gyönyörű ha a hangod nem tökéletes, nagyon nehézkesen, sok gyakorlással és csak szakember segítségével lehet egy női hangot elérni, ami C4, A3, B3 tartományban van... Minden c4 felett, kamu hangnak hallatszik, azaz levágják hogy affektálsz, fenn hangból beszélsz. Erre megoldás a foniáter.

Az arc, sokkal fontosabb mint bármi más. Ha a pubertárst elhagyva, vagy közepén kezded el az átalakulást, nagy valószínűséggel lesz kiálló szemöldökcsontod, markánsabb áll vonalad.. Az utóbbi előfordul cisz lányoknál is, az előbbi NAGYON ritkán, és teljesen másképp néz ki. Véleményem szerint, a homlok és az orr feminizációja, a legesleg fontosabb lépés.

Hormonok; Mire kifejtik a teljes hatásukat, 2-3 év, változol egy nagyot fél éven belül, utána majd 2 év múlva látsz egy hatalmas nagy változást. Tök mindegy ki mit mond, ösztrogénből az injekció a leghatékonyabb..

Test; Ha teljesen férfi tested van ne várj csodát, de az ösztrogén a combjaidat, fenekedet és csipődet kicsit helyre rakja. Vagyis több lesz a zsírod ezeken a területeken. :) Cici egyénfüggő kinek mekkorára nő.. Nekem full A kosarasra nőtt kb 6 hónap alatt hormonoktól.. ismerek született lányt akinek kisebb..

Haj, bőr, szőr: Ez nagyon egyénfüggő, nekem semmi testszőröm nem maradt, kivéve intim és honalj. A hajam texturája finomabb lett, de nem lett több, a bőröm szó szerint gyönyörű lett a hormonoktól. :)

Puni; Ezt mindenki döntse el maga, hogy vajon megéri egy csúnya, orvosilag elbaszott nemiszervvel élni, vagy várni akár több évig egy normális puncira?! hmm..

A legjobb tanácsom, pedig türelem. Tudom hogy nehéz, és minden. De ha most újrakezdeném, teljesen másképp kezdeném, és lehet műcicik nélkül élnék... Gondoljatok át mindent többször. Az arc és a hang a legfontosabb, ezt ne felejtsétek el.. Ha bárkinek bármilyen tapasztalata van, vagy másképp gondolja, ide írhatna pár sort. :) Remélem akik most vágnak bele, azoknak tudtam kicsit segíteni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 5 napja #55566

Csak férfi és nő van Ezt az mondja aki kibaszott nagy szarban van.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 4 napja #55567

Hát meg akkor pont az, hogy minnél jobban nézel ki az elvegyülés témába, annál gyanúsabb leszel...
Ez persze nem azt jelenti, hogy szarul kell kinézni, mert az hülyeség, úgy nem jó élvezkedni. :) :)

Az elvegyülést a hétköznapi jelenetekbe értem, nem olyan helyeken, ahol a külső számít, pláza,stb, hézköznapi szituációkba mész a sok rusnya, kiherélt, lestrapáááááált, bamba pofájú nő között, naná feltűnik egy ízlésesebb, nőies megjelenés..
háát az ilyen nők pl. slampos farmerbe járnak, szoknya nukuuu, tűsarkú, meg ááááááááááá vaalmi ocsmány cipő, persze smink sincs se.,.. soknál.
Az én ízlésembe ez undi, ilyen meg több tucat van.

Szóval felmászol a tűsarkúba a tömegközlekedésre, meghát azért, ha mindenki a szívére csap, úgyis tudja mi jön be a férfiaknak, mivel tudja, és sokan maguk, meg ez szexi úgy néznek ki.
Egy idő után persze fárasztó lesz, mivel a kezdeti élvezkedések után, uncsi mindenkinek bejössz, boldog boldogtalannak, ja sokszor csak szexre.


Meg mindenképp egyénibb leszel, mint a született ízlésben ruha összeválogatásba, meg menőbb is. :)

És, ha jól boldogulsz, persze mindenki utálni fog.

Nálam volt olyan, ádámcsutkámat keresgélte, merthogy ezt hallotta, és még közölte is ez a biztos, ez egy tuti módszer, persze elhúztam, és a szexet is elfelejthette teljesen nőnek kinézve.

Én most egy hosszú csizmába mászkálok, ilyen divatos, de nem olyan Broadwayos, egy cipzár fut rajta végig szexin , meg egy jó farmer, ez is bejön mindenkinek, de ez már engem nem érdekel, nem állok le csak úgy. :) :) :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 4 napja #55568

Most akkor az ötlött be, hogy akkor az ilyen felvázolt rusnya külsőt megvalósítja az tuti elmegy?????..de a kutya se foglalkozik vele... Mondjuk nekem tuti nem fűlne hozzám a fogam, így nézzek ki, de nem ajánlom másnak se. :) :) :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 4 napja #55569

imdollparts: Meg még arra gondoltam, neked valamit még tanulni kellene, nem azért, mert ez aztán sok pénzt hoz, a korod miatt, valami OKJ, ilyenre nem gondoltál, szerintem ez kikapcsoló időnként, amihez van kedved annyiféle van már OKJ, internet alapú is. :) :) :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 4 napja #55570

Nincs rusnya külsőm.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 4 napja #55571

Akkor máris gyanús vagy...hehee


Te vagy a képen amugy? :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 4 napja #55572

iphone7-tel készült? :) hehee
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 4 napja #55573

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Itt van még nem utolsó sorban a fej mérete is! Tudni illika férfiak feje nagyobb a nők fejénél. Vagyis egy egyszerű arcplasztika nem old meg mindent! Ha túl férfias a koponya akkor hiába a sok arc plasztika akkor is lesz olyan aki az átalakulás után csupán a fejről leolvas. Azzal tisztába kell lenni hogy nem minden férfiből lehet nőt csinálni. Viszont forditva lányból fiút lehet minden nőből. Nem véletlen a természetben is hogy bizonyos halfajok nőstényből hímmé tud változni. Fordítva viszont nem megy a dolog. Csak az embernél van fiúból nő de korlátozottan mert mint írtam nem alkalmas minden férfi rá. Alakilag stb több akadály van. Nekem is sok szőr eltünt a bőröm szép és papírvékony nagyon sérülékeny. Nagyon vigyáznom kell a bőrömre. A hangom senlinek se feltünő. Nem is törődnek vele mert csak egy nőt látnak. Szépen átalakultam így már nincs gondom semmire. Sokan mondták akik az átalakulás előtt láttak,hogy nagyon szépen átalakultam. Sokan nem is gondolták volna hogy ilyen jó lesz az alakulásom ami azt illeti én se számítottam ilyen jó eredményekre. Minden méret stimmel főleg a lábméretem 38 as. 165 centi 60 kiló. Élnem kell már csak ezt az új életet. Azthiszem szerencsés is vagyok mert az átalakulással kaptam egy 2 esélyt. Túlléptem azon hogy valaha férfi testbe voltam és ez jó. Már régelfelejtettem. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 3 napja #55574

Szerencsés vagy. Negyvenkettes lábam van.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 3 napja #55575

Akkor nagy lábon élsz...hehee De nem kell ám izgulni, az simán belefér a női cipő osztályon is, épphogy hehee :)

Én nem vagyok ennyi cm-be, de hatalmas se, ez épp arra jó, hogy engem szerencsére nem lehet csakúgy lecsapni, bár ez nem csak cm méter függő. :) :) :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 3 napja #55576

Sokat szoktam figyelgetni az embereket, és nincs minden nőnek ívelt homloka, sőt. Anyukámnak is kiáll egy kicsit a szemöldökcsontja, és sok más embernek. Ha szélsőségesen nagy, az persze feltűnő lehet, de mindenkinek van valami kis hibája, a lényeg azon van, hogy egészében jól nézzen ki az ember. Rohanhatnék plasztikáztatni mindenemet, ha apróságokon fennakadnék. Nem a címlaplányok az átlag nő. Átlag nőt a városban sétálva lehet látni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 3 napja #55577

Azt lefelejtettem, hogy nagyon nagy felelőtlenség olyat állítani, hogy az FTM emberek jobb eséllyel indulnának. Az ő esetükben is megvannak az érzékeny pontok: csípőszélesség, magasság, kéz- és lábméret stb... Egyik tábor sincs jobb helyzetben szerintem.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 2 napja #55581

Én elég jó helyzetben vagyok nyakig a szarban. Csak ez a ronda nagy lábam ne lenne.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 1 napja #55582

Azért csak nem akkora az a szar, megnéztem az adatlapod, háát a heteros látszat a fixa ideád, amit könnyen megtudsz valósítani, fogol valami lányt, és Nirvana. hehee :) :) :)

Aztán meg, maradsz, ahogy vagy. ( gondolkodsz, de végülis maradsz, nem utazol Belgrádba, meg a faszomba. ( ne értsd félre)

Vagy kimondottan leszbi partnert keresel???, nem hetero, na akkor borítékolhatod szarba vagy, a legnagyobba.

Én most tojást festek, vannak ilyen bíztató matricáim rá, a legszebb lánynak, plus olyan gáz szövegek, az egyik barátnőmmel röhögünk ezeken,...de nem teszük fel ám, nem nyalunk be ilyen szöveggel, párat viccbe. :) :) :) :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 1 napja #55583

Én simán benyalok. Nem Belgrádban.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 8 éve 1 napja #55584

Akkor megnyugodhatsz nincs is semmi gond a benyalás terén. :) :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 7 éve 4 hónapja #59231

  • Dazed
  • Dazed profilkép
Sziasztok,

Sokszor írják, hogy nem mindenkinél van ugyanakkora esély a kielégtő átaláakulásra fizikailag.
Én mindig is abba a kategóriába raktam magam, ahol nem igazán van esély normális végeredményre és próbáltam a lehető legtöbbet kihozni a masculin felépítésemből és elfelejteni ezt az egészet, de egyre kevésbé megy.

Szeretném az őszinte véleményeteket kérni, azzal kapcsolatban, hogy mekkora átalakulásra számíthat valaki az én paramétereimmel.

Linkelek képet, de nem tudom mennyire szokás ezeken a fórumokon (új vagyok), fecskében vagyok rajta... ha nem akkor sorry

Szóval én, vagyis a test:
27 éves
172 cm
65kb
43as láb
nem sportolok 10 éve mégis kidolgozott izomzatom van (ahhoz képest)
kép (sok bőr):
anonmgur.com/?4e17c07326e5c16d47ffe9f532ea6803.jpg

Előre is nagyon köszönöm a választ!
ha a kép "nemidevaló", sajnálom. írjatok és leveszem.

Szeretet
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Született lánynak elmenni-Tapasztalatok,eszmecse​re 7 éve 4 hónapja #59280

Ne linkelj ide képeket. Nem kíváncsi senki rá. Nem tudja senki megmondani itt a frankót. Olyan emberek vannak itt akik egyedül vannak ezzel a sajátos problémával
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.269 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook