Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Klitorisz képzés?

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54291

Voltam egy fiúval, és levágott mert nincs "rendes" klitoriszom :( :( :( :( Szerintetek van valami módszer ami nem bélből!! Képezhető klitorisz? Vagy felejtsem el? Nagyon rosszul esik. :(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54292

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Nagyon érdekes amit leírtál. Ezzel csak az a baj hogy kevered a szezont a fazonnal! Ugyanis a hüvely falát készítik bélből azt is csak akkor ha a pénisz bőre beszükült annyira hogy nemlehet már plasztikázni. A klitoriszt pedig Szegeden a pénisz makkjából képzik. Ennek fuss neki mégegyszer! :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54295

Te mindig olyan okos vagy... Pont az rohadt el, mint nagyon sok lánynak :D Köszönhetően annak, hogy buta voltam és nem spóroltam tovább Belgrádra.... :( :dry:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54297

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Én nem vagyok okos csak szeretek utánna nézni sok dolognak mert kiváncsivagyok. Nem vagyok lusta végig nézni a netet. Egyébként meg ha magam vállalkozom műtétre az alap hogy tudjam mit hogyan csinálnak rajtam mint például az Srs-emnél is. Szar lehet neked a sötétségben élni a net ott van csak használni kéne! A klitoriszt nem lehet pótólni mit csináljanak varrjanak oda egy darab bőrt? Az is lerohad vagy ha megmarad orgazmus nem lesz vele. Fura eddig Thaiföldet emlegetted most már Belgrádnál tartasz te teljesen szédült vagy! Neked kezelés kell pszihésen! Haza mentél a műtét után az otthon ápolás hogy zajlott? 2 hétig szúrtad magad a Clexin vérhigitóval 20 napig betadinnal mostad a a hüvelyed? A klitorisz hidrogénperoxiddal törölgetted? Szóval valami ilyesmi kis pöfém ha ezeket nem csináltad rendesen akkor bazhatod!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54298

Akkor most akkor ez teljesen lerohadt?, a maradékot nem lehet megplasztikázni valami pofásabbra? :) ...
Azért az elég szar lehet, de van kicsi is, valakinek az szexibb, pl. ázsia.

Aztán meg vannak olyan biksek, vagyis férfiak, akik annyira rá vannak állva, a transz, travi témára, hogy a legszebb külsőbe is a férfiasságot keresik ki, annak valami nyomait..

Nekem az tetszik a jó alaposan utánanézés, én is ilyen vagyok, de az orvosok ezeket nem mondják el? :)
Mondjuk ettől még jó az informálódás, az ember bízzon magába, és legyen bizalmatlan is.
Nálam van olyan mondás, a jó cselekedetek elnyerik méltó büntetésüket, jó nem mindeninél van ez így, és én is mindig így jártam, akit éppen fekete listára tettem egy időre itt.... :P
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54299

Teljesen elrohadt mint másnak is... :( De tök fura mert eleve nagyon picire volt csinálva ÉS egy év után jöttem rá hogy orgazmusom pedig van, még ejakulálok is... Más fiúnak nem tűnt fel XD csak neki.... de nem érdekel mit mondasz mercike szerintem kettőnk között te vagy a kattant, és tanulj meg szöveget értelmezni..
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54302

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Ha hülyeséget írtál akkor nem velem van a baj én csak ki javítottam. Legalább tanuld meg be ismerni hogy hülyeséget írtál! Lovestorysecret: Nem lehet plasztikázni a klitoriszt ha az egész elhalt akkor vége a dolognak se orgazmus se klitorisz. Külsőre se lehet szerintem megplasztikázni ha funkciója nem is lenne! Valszeg lerohadna az is hiszen az eredeti is valami ok miatt rohadt le. Imdollparts meg hebeghet haboghat de ha van orgazmusa akkor csak egy része rohadt le nem az egész. De hát nem lehet semmit megmagyarázni neki ő fujja a saját hülyeségét aki hülye haljon meg ennyi. Én is átestem a műtéten sőt ugyan ott ahol ő ugyan az az orvos műtött. Tudom mit írok de majd idővel rájön hogy sok igazság lett itt leírva. Gondolom az otthon ápolás sem volt szakszerű az a perdöntő még.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54318

Én arra gondoltam, ha maradt ugye valami a plasztika témába, hogy valahogy nagyobbítás, feltölteni, olyan nincs, hogy zsírfeltöltés?, ilyesmi.... :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54321

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Nem lehet pótólni! Azért kell rá vigyázni műtét után! Rendes otthon ápolás kell hidrogénperoxiddal kell törölgetni amíg a varratok meg a géz bent van! A géz be van varrva a klitorisszal együtt ahogy a géz lökődik ki a szervezetből szép lassan bújik ki vele a klitorisz legalábbis nálam így volt. Marha érzékeny nagyon kell rá vigyázni. A hidrogénperoxid fertőtleniti. Azt nem tudom miért nem szabad betadinnal törölgetni. Sokat szenvedtem nem tudtam rendesen pisilni csak picit csorgatva amíg teljesen le nem vált róla a géz. Éjjel volt frankó mikor este be teáztam mentem ki éjjel wcre csak csúrgott ott ültem félórát mire kiürültem a hólyagom feszült. Nem kis dolgok ezek bizony ám. Én 10 milis injekciós fecskendővel öblögettem a hüvelyem nem vettem 8 ezerért irrigátort most csak itt állna higéniai okok miatt el se lehetne adni. :) Úgyhogy vettem egy csomó fecskendőt párszáz forintért és annyi. Bár nekem ingyen volt! A kórházban is így öblögették a hüvelyem. Jó volt a hűvös betadint éreztem. Egyszercsak lehullott a hó december közepén bokáig érő hóba mentem ki a boltba pisis tasakkal:) A kabátom alatt az jó volt attól féltem hogy belefagy a pisi a tasakba. Amíg feküdtem egy hétig a kajámat valamelyik beteg ki ette a hüttőből. :) De nem is bántam csak föttételt tudtam enni nem kívántam a hidegkaját. Jó emlékeim vannak. :D
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54335

De azért akkor megérte a sok szenvedés, mert jó lett az eredmény. :kiss:
A hűtőből kizabálás az nagy taplóság, egyszer jártam én így szállóvendégek, de utána azok megjárták... :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54339

Jézusom! Nagy propagátorai vagytok a nemváltoztató műtéteknek. Eddig is rinyáztam - most már biztos hímneműként fogok megdögleni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54356

Hát pedig én csak arra tudtam kigondolni, ilyen beszámolok után, megbizonyosodtál, és lefixáltad magadba, hogy akkor kérsz egy időpontot, hogy minnél előbb túl juss ezen. :P ( vagyis elkezdted az átalakulást)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54357

Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Klitorisz képzés? 8 éve 4 hónapja #54370

  • Lara_Croft
  • Lara_Croft profilkép
Vendégek elől rejtve, jelentkezz be a teljes megjelenítéshez.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.208 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook