Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Hány % esélye van egy ftm srácnak egy hetero nönél

Hány % esélye van egy ftm srácnak egy hetero nönél 8 éve 8 hónapja #53227

  • renato94
  • renato94 profilkép
Sziasztok! Kiváncsi lennék hogy ftm fiúknak mennyi esélye van egy heteroszexuális nönél? Tapasztalatokat irjatok! B)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Hány % esélye van egy ftm srácnak egy hetero nönél 8 éve 8 hónapja #53229

Ez egy érdekes téma. Mellesleg azt hiszem, hogy a topik neve helyesen egy cis-hetero nőnél* lenne. Mivel Te egy ftm hetero férfi vagy gondolom :)

Szerintem a hangsúly nem is annyira az ftm részen van. Azon áll vagy bukik az egész, hogy a kiszemelt hölgy milyen mentalitású milyen a hozzáállása a témához, mit és mennyire tud tolerálni.

Na meg, mit tudsz neki nyújtani ami meggyőzze őt, hogy Téged válasszon? Nem szabad arra a tényre koncentrálni egy kialakuló kapcsolatnál, hogy Te valaha valamikor milyen neműként láttad meg a napvilágot.

Jelenleg én is randizgatok, volt már korábban is kapcsolatom cisz hetero nővel ( amiből sokat tanultam :D ) Nagy kérdés ugye, hogy mikor kell beavatnunk a párunkat a múltunkba? Szerintem ez a legnagyobb dilemma. Ha túl korán mondod el, az is tud pont olyan kellemetlen vitákat szülni, mintha túl későn adod tudtára. Talán az egyik legbarátibb megoldás, ha már korábban baráti kapcsolat van a felek között ahol már úgymond beavatott lett és nyilván ha ennek ellenére később tovább fejlődik a kapcsolat párkapcsolattá akkor nincs gond. Csak ugye ilyenkor fenn áll a veszélye az úgy nevezett "friendzone"-nak.

Ha olyan szituba keveredsz, mint amilyenben én is vagyok most, hogy már férfiként ismer meg és nem tud az ftm témáról, akkor érdemes kicsit halogatni a dolgot. Ismerd meg, próbáld meg megtudni hogy mi a véleménye az LMBT közösségről úgy összességében. Nehogy kitárulkozz neki, aztán kiderül, hogy borzasztóan ellenzi a témát. Plusz emellett érdemes elérned, hogy minél jobban megkedveljen.

Lényegében mit szeretnél, kit kedveljen, Téged, magadért azért amilyen férfi vagy, vagy a transz srácot lássa benned, aki talán kicsit kihívás, talán kicsit új, talán kicsit extrém.

Úgy vagyok ezzel, hogy ha el kell mondani akkor elmondom, de nem úgy adom elő mintha ez lenne az életem középpontja. Mert nem az, és nem akarom hogy ő azt érezze, hogy ez a legfontosabb dolog bennem. A múltam része és kész, nyilván örökké titkolni nem lehet. Remélem érthető, hogy mire szeretnék rávilágítani. Ha Te nem csinálsz belőle akkora központi ügyet, hogy CSAK EZ és kizárólag EZ számít a kapcsolatotokban, akkor lehet, hogy ő sem fog. Meg kell próbálnod előtérbe helyezni a személyedet, megmutatni neki hogy Te ezért és ezért meg ezért vagy jó választás. Meg kell mutatnod azt az oldalad ami ellensúlyozni tudja azt, hogy ftm vagy. Szerintem ha a másik fél, legyen az nő vagy férfi, azt érzi, hogy ugyan olyan normális vagy mint bárki más, ugyan olyan teljes értékű ember vagy mint más, és ugyan olyan teljesen normális kapcsolatot tudsz biztosítani számára mint egy cisz férfi akkor az a gát, hogy transz vagy, leküzdhető.

Természetesen ez nagyon sok dolgon múlik, legfőképpen az illető felfogásán, igényein, személyiségén és ragozhatnám még. De majdnem ugyan ennyire múlik azon hogy, hogy adod elő neki, mit éreztetsz veleebből a témából.

Ha nem vagy biztos magadban, vagy csak hajt a kíváncsiság, érdemes körbe kérdezgetned női ismerőseidnél, célszerűen azoknál akik tudják rólad, hogy transz vagy. Nekik mi a véleményük, mikor tartanák célszerűnek felvállalni, mit gondolnak egy transz férfival való kapcsolatról, adhatnak tanácsokat mit tegyél vagy épp ne tegyél.

Összegzésben szerintem kijelenthető, hogy nem indulunk akkora hátrányból mint mi azt sokszor gondolnánk. Ha magunkat akarjuk elfogadtatni és nem a transz mivoltunkat ráerőltetni másra, akkor semmiképp nem szabad elkeseredni vagy feladni :)

Viszont nem szabad elfelejteni azt sem, hogy vannak akik nem tudják ezt befogadni, vannak akik nem nyitottak egy transz férfival/nővel való kapcsolatra, ha azt tapasztalod, hogy elzárkózik teljesen a témától, jobb nem erőltetni, egyén esetben tartom a fentebb kifejtett álláspontom

Ez az én szubjektív véleményem.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MoonEyes, Arisztid, renato94

Hány % esélye van egy ftm srácnak egy hetero nönél 8 éve 8 hónapja #53230

  • renato94
  • renato94 profilkép
Szia Jazz! Igen biológiai heterószexuális nőre gondoltam,köszi a javításodat,új vagyok még itt. Amit leírtál azzal egyet értek teljes mértékben. Neked most van párod?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.157 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook