Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: FFS Magyarországon?

FFS Magyarországon? 8 éve 9 hónapja #53175

Eljött az idő hogy végre teljesen minden propozíciómban nő akarok lenni (áll vonal, szemöldök csont és hajvonal korrekciót szeretnék), viszont szemöldökcsont korrekciót ha jól tudom egyetlen egy Magyarországi plasztikai sebész sem végez. Dr Spiegelhez szeretnék menni Bostonba, csak ügye 30-50 ezer dollárba fájhat egy FFS nála... :( :dry: Nem tudja valaki hogy itthon végez egyáltalán valaki komplett FFs-t aki végzett már szemöldökcsont korrekciót?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

FFS Magyarországon? 8 éve 9 hónapja #53177

Az a helyzet, hogy újabban Dr. Bart van de Ven-t dicsérgetik különböző forumkon, külön kiemelve, hogy mennyire szexi, meg normális.
Azt nem tudom, hogy mennyire jó, de úgy vettem ki, hogy az orrba nem annyira, míg a többi nagyon tetszett,és boldog lett a többség. ;)
A bostoni ár az tuti a rémálom, de lehet ő a legjobb, de lehet jó olcsóbban is szerintem, meg közelebbi.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

FFS Magyarországon? 8 éve 8 hónapja #53203

Hát én nem tudom, ez a szemöldökcsont dolog meg hajvonal elég necces, a többi itthon is megoldható. Nagyon drága mindkét orvos... Több milliók
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.148 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook