Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Dr. Szűcs Nikolette (Endokrinológus)

Dr. Szűcs Nikolette (Endokrinológus) 9 éve 3 hete #52812

Szisztok!

Szűcs doktornőhöz járok kezelésre(lassan 2éve), a Klinikákra, Ő írja fel a hormon injekcióm.
A stílusa időnként katasztrofális, és az utolsó konzultáció után felmerült a kérdés bennem, hogy orvost kellene váltanom....

A kérdésem az lenne, hogy tudtok -e személyes tapasztalat alapján ajánlani másik orvost? Akár magán rendelés keretében is, de jobb lenne TB finanszírozott, és persze Budapesten.

Szűcs doktornőhöz legközelebb Júniusra van időpontom, így egy injekcióm kimarad - mivel márciusra nem kaptam időpontot, és március végén kellene kapjam az új adagot -. :unsure:

Még annyit, hogy aki Szűcshöz jár magánrendelésre, mi a tapasztalata Vele kapcsolatban? ....

Köszönettel:
Bennoe :S
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Dr. Szűcs Nikolette (Endokrinológus) 9 éve 3 hete #52817

Szia!

Ha TB endokrinológiára jársz, akkor gondolom már kijavították a neved, és megvan a kisműtéted. A haladáshoz gratulálok!

Amennyiben belvárosi vagy (V.-VI.-VII.-VIII.-IX.-XIII.-XVI. kerület), akkor ajánlanám az én endokrinológusomat, akinek szintén van TB és magánrendelése is.

Dr. Székely Katalinnak hívják. Normális a transzokkal (legalábbis velem) szemben, és többé-kevésbé képben van az adagolással kapcsolatban, bár szerintem jobban jársz, ha te diktálod az adagot, és fel vagy készülve a szabványokból.

A telefonszáma: 06-1-461-4700 1105. mellék. Ott érdeklődj a magánrendeléséről, mert TB-re nem tud ő sem fogadni Júniusig. Ha TB-t akarsz, akkor beutalót a háziorvosodtól kérj!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Dr. Szűcs Nikolette (Endokrinológus) 9 éve 3 hete #52828

Nagyon szépen köszönöm a segítséged! :-)
Utána járok a leírtaknak. B)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Dr. Szűcs Nikolette (Endokrinológus) 8 éve 10 hónapja #53015

  • toniokroger
  • toniokroger profilkép
Sziasztok, mostanában kaptam időpontot Szűcs doktornőhöz, viszont relatíve kevés derült ki a telefonbeszélgetésünkből.

Az lenne a kérdésem, hogy mire számíthatok az első konzultáción? Egyszerűen megnézi a laboreredményeket és felírja a hormont (tesztoszteron)? Vagy több alkalom kell? Jelenleg azt sem tudom, mennyibe kerül, az igazat megvallva.

A papírjaim megvannak, a nevem készen van, viszont semmilyen műtétem nem volt (ami, ugye, a nemzetközi "szabványok" szerint nem probléma).

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Dr. Szűcs Nikolette (Endokrinológus) 8 éve 10 hónapja #53018

Kedves Toniokroger!

Én azt gondolom, hogy a doktornő leginkább olyan, mint az időjárás. Talán többszőr van rossz napja, mint jó. Persze leginkább az a kérdés, hogy fizetős vagy e, vagy TB támogatott?!

Az első konzultáció attól is függ, hogy milyen papírjaid vannak meg.
Első körben alap laborra el kell menni, meg testosteron vizsgálatra, és csak azután írja meg a receptet. A testosteron eredménye a vérvétel után 2 hét múlva készül el, ami TB-re ingyenes.
Tehát az első konzultáción biztosan nem fogja felírni neked. Sajnos. Ez az út leginkább arról szól, h minél inkább azt érzed, h célba érsz.., mindig tolódik és tolódik.. :-) de a végén úgyis Te győzől, csak nagy türelem kell hozzá és nem szabad feladni!
Tb-re majndem 3000ft a testosteron, egyébként 30.000ft.
90%ban támogatja az OEP.
A Szűcs doktornőnél nem gond, ha nem volt még műtéted, attól a hormonkezelést elkezdheted!

Egyenlőre ennyi, ha van még kérdés, írj, szivesen válaszolok, ha tudok!
Üdv,
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Dr. Szűcs Nikolette (Endokrinológus) 8 éve 10 hónapja #53021

Szűcs Nikolettről én még jót nem igazán hallottam :) Több sorstárstól is úgy értesültem, hogy a transz fiúkkal undokabb, szóval ha valaki a " kezei alá" kerül ne lepődjön meg.

Nem értem amúgy, hogy hogy 2 hetet kell várni a tesztó eredményre? Múlt hónapban sikerült urológussal elintéznem TB-re a hormont, másnap elmentem reggel vérképre, délutan mehettem a leletert, és még csak nem is megye központban lakom hanem egy kvázi kisvárosban.

Amúgy ajánlom minden férfi társamna, hogy a környékükön lévő urológust keressék fel hormonkezelés ügyében. Nekem is így intéződött el, rákészültem, hogy kiskutya szemekkel kell könyörögnöm majd, hogy megoldjuk a dolgot, mivel a kipakolás még nem történt meg. Viszont minden gond nélkül sikerült elintézni, szeme se rebbent, rögtön csinalt egy UH vizsgálatot is, biztos ami biztos alapon. Kedves volt, barátságos volt. Ellenben Szűcsről én eddig mást nem hallottam csak azt, hogy drága pénztért megalázkodik az ember, el kell viselni egy eleg tapló stílust, aztán még legyenis hálás.

Szomorú, hogy attól függ, hogy mikor milyen kedve van. Orvos az ég szerelmére, leszarom milyen kedve van, (főleg ha fizetek érte) az a dolga, hogy ellásson kész. Parasztkodni lehet otthon. Amíg a beteg megadja a tiszteletet addig az orvostól is elvárható.

Bizom benne mindenesetre, hogy azért volt akinek pozitív tapasztalata volt a dokinővel és atovábbiakban is lesznek szerencsések. Sok sikert :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Dr. Szűcs Nikolette (Endokrinológus) 8 éve 10 hónapja #53025

  • toniokroger
  • toniokroger profilkép
Köszönöm szépen mindenkinek!

Az volt a furcsa, hogy amikor az időpontot kértem, akkor elküldött vérképre, úgyhogy egy ~2 hónapos hormonszinteredményem van, ha az még használható.

Illetve köszönöm a figyelmeztetést is, bár nem hinném, hogy különösebben meghatna, ha bunkó, amíg hajlandó segíteni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Dr. Szűcs Nikolette (Endokrinológus) 6 éve 3 hete #60589

Figyelembe kell venni, h a Dr. Nő nagyon elfoglalt egyrészről, másrészről tényleg olyan, mint az időjárás, de segíteni szeretne és ezért mindent meg is tesz. Eleinte 3 havonta kell, hozzá járni későbbiekben ritkul, ahogy sikerül neki beállítani a hormonszintet. Mivel nehéz bejutni hozzá és receptet se tud hosszú távlatokba felírni, így van rá lehetőség, hogy a háziorvost meghatalmazza a gyógyszerek felírásával.
Lehet rá bármit mondani, de nem az ember ellen van csak ideje nincs és nagy rajta a nyomás....
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.194 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook