Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Szegedi rémálom

Szegedi rémálom 9 éve 5 hónapja #52337

Kicsi pillangok. Nem is tudo. Hol kezdjem talan ami most a legjonbam bosszant; Hálás köszönet Sz. A. nak aki ELLEHETETLENÍTETTE a világhírű Drojdevic proffeszor munkáját azzal hogy segítségét próbált neki felajalnali. Igazán köszönöm a többi sorstársnevében is... Szóval megmutottek fajdalomcsillapitot nem nagyon ill. nem megfeleloen kaptam, több vizites doktor megalatott akiknek kozuk nem volt a beavatkozasomhoz. Professzor (ha lehet ezt annak nevezni) beszélni keptelenseg szoval első legrosszabb napokban fájdalom csillapitottak bogyokkal vénás módon nem lehetett nehogy hozzá szokjak pár nap alatt... Kínzás itt az egész. Ad 1 ha jól tudom külön korterem járna nekem, de a három ágyas szoba miatt nem hisztiztem. Csak hogy ma egy hetesen műtve beeaktak egy olyan szobaba ahol rettegek, az elfertozodestol, holnap kiveszik a katetert itt pisilni se merek kimenni. A 9 férőhelyes korteremben 12 en vagyunk egy lány itt haldoklik. Mindenről van bizonyitekom és amint innen kijutok megteszem a megfelelő lepeseket a kórház ellen. Ha komplikaciom adodna rettegek hogy ki fog rajtam segitrni??? Mert en ide vissza nem jovok hogy az emberi meltosagomat porba tiporjak ujra. Nem mellesleg nem kezelnek semmit diszkreten itt. Tegnap a meg gyulladt vaginamat kellett mutogatnom több mint 10 tanonc előtt. Ui. "Prof" kissé szenilis, kedden muttotek és már csütörtökön nem emlekezett arra hogy mikor mutott....Ha valaki tud segiteni barmiben irjon privatban. Szoritsatok nekem hogy kibirjam itt :(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 5 hónapja #52339

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Sajnálom ami veled történik bár nehéz nekem elhinni mert velem az ellenkezőtapasztalatom van. Tőlem megkérdezte nővér hogy megnézhetik e a vaginám a rezidensek. Gondold azért meg hogy mit teszel a kórházzal csak jó tanács mert máshova nem fogsz tudni fordulni ha baj van. Pláne ha korrekciózni kell ha megis más hozzád nyúl valószínü egy valag pénzért mondván hogy nem ő operált át. Megértem az indulatodat de gondold ezt jól át mert magadnak ártasz. Fertőzést nem kapsz egyszerű a wc ülőkére ne ülj rá. Mihahamarabbi felépülést kívánok.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 5 hónapja #52344

Ma haza engedtek vegre itthon az agyamban...majdnem ott kellett maradnom mert bar pisilni tudok de nem eleget, hiaba iszok 4 litereket ultrahanggal megneztek es tele van a holyagom. Eléggé felek mert nem fogok tudni vissza menni szegedre ha baj lesz :( remelem a hugycsovem ellatja pesten is valaki ha szukseges lesz. Valakinek akinek van tapasztalata irjon mert most is faj a holyagom pisi meg alif jon... :(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 5 hónapja #52346

  • fincsi
  • fincsi profilkép
Gyógyulj meg melőbb!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 5 hónapja #52361

Egy kis frissítés: Hugyúti fertőzést kaptam (amit nem nem mentem le szegedre hogy kapjak antibiotikumra receptet, mivel családi ismerős egy urológus aki még annó francia o.-ban végzett összesen 8 darab szexuális átalakító műtétet) . - Felindulásból írtam "gonosz" dolgokat. Igazából akkora fájdalmakban voltam hogy tényleg mérges voltam hogy bár ki van írva 4 órakénti fájdalomcsillapítás, hát nem kaptam. Igazából ez nem az ápolók hibája, sőt ők végig rendesek voltak na jó egyet kivéve. A nemiszervem doktori szemmel szép lett, bár biztos vagyok benne hogy Djordevic lehetőség mjdnem ugyan ennyiért itthon jobb lett volna! ÉS talán ott nem kelett volna könyörögni fájdalomcsillapítókért. 14 napos vagyok, még fáj, váladékozik, de tegnap oda vissza megtettem egy kilómétert.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 5 hónapja #52362

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Sajnálom a fertőzést de tudni kell aztis mindentől függetlenül minden műtét kockázatos. Eztbiztos te is tidod a te esetedben sajna ez állt fenn. Viszont örülhetünk hogyegyáltalán foglalkoznak velünk. Örülök hogy megnyugodtál sokat ártottál volna a többieknek ha cseszegeted kórházat. Jelenleg az egyetlen ahol potom pénzért viszonylag szép és jó eredményt kapsz. Én úgy örülök mint majom a farkának hogy végre megmütöttek és minden tekintetben elégedett vagyok. Bár 1 kis korrekció kell de utánna über szuper lesz. Gyógyulj meg fél év után tapasztalni fogod és élvezed majd a végeredményt. Én kitágultam rendesen és hatalmas orgazmusaim vannak. Türelem tényleg gyönyört és orgazmust jelent.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 5 hónapja #52363

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Teremt bocsi. Ja nekem is volt hugyhólyag gyulladásom még februárban. Ami leginkább segített nekem az hogy öblögettem a hüvelyem betadinnal. Mert hüvelyen keresztül fáztam fel. Hüvelykúp antibió mellett.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 5 hónapja #52370

Örülök hogy már "puncim" van, bár kellett még egy darabig antibiotikum kúra, és hogy őszinte legyek; Megbántam de nem magát a műtétet, hanem hogy türelmetlen voltam és nem gyűjtöttem össze Belgrádra vagy Thaiföldre. Elég összecsapott munkának tartom ami alattam van, vagy csak egyszerűen rossz alap anyag voltam vagy nem Kimber James punijához kéne az enyémet hasonlítgatni... Vagy nem tudom. De szomorú vagyok valahogy, mindegy így jártam. UI: a tágítás nekem nem fáj, de max 13 cm-ig megy be utána hiába nyomogatom be nem megy oda semmi hosszabb. Jól gondolja meg bárki hol, hova mikor megy. Én tudom hogy max 1 évet kelett volna még spórolnom de akinek elérhetetlen cél thaiföld vagy belgrád annak megértem hogy ez is megfelel. Ez az én hibám és inkább tanuljatok a hibámból...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fincsi

Szegedi rémálom 9 éve 5 hónapja #52391

Jelenlegi fejlemények: Szépen elfertőződött a klitorisz/hugycső duó, amit hál isten Dr. F. Ferenc kiváló szakember fájdalommentesen kivágott minden oda nem illőt, volt ott rendesen genny!...., Mutatok bárkinek privát üzenetben képeket nem szégyellem, ha tehetem a ű kontrollra se megyek el Pajor úrhoz. Hála pénzt meg várhat..... Annak adok aki antibiotikumot írt fel és levágta a gennyeimet. Pedig ha normálisan kezelt volna nem kevés hála pénzt kapott volna, de így semmit nem fog kapni! Plasztikára költöm inkább :) Jól vagyok pisilés megy remélem most hogy levágták ezt a gennyes elhalt szövetet már váladékozni se fogok :) .. Még mindig megbántam hogy nem Belgrádban csináltattam,
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 4 hónapja #52405

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Minden esetre elég jól bomlasztod itt a társaságot. Arra nem gondoltál hogy nem a proff tehet róla hogy szövődményed lett. Pl a szervezeted nem úgy reagált ahogy kellett volna. Sajnálom de azt tudnod kell hogy nem mindenkinél lesz sikeres a műtét. Nyilván maradnod kellett volna még de te haza mentélarról nem a proff tehet. Én katéterrel pisitasakkal együtt ki mentem spárba cigiér télen hóba fagyba vékony naciba semmi bajom nem lett pedig belefagy a tasiba a pisi. :) Jobban jársz ha vissza mész kontrollra és helyre hozzák mielött visszafordíthatatlan baj lesz.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 4 hónapja #52406

Igen valószínű az én hibám hogy minden második lány szövődményekkel távozik a klinikáról. És az is az én hibám hogy már pisilni is alig tudok és mehetek vissza mert ő műtött más nem vállal el még pénzért se. Kicsit érdekes ugye? Teljesen kikészített engem ez az egész, örülj magadnak mert te ingen megkaptad. Az anyám meg teljesen kikészült és pszichiátrián van, és semmi segítségem nincs és úgy bántak ott velem mint egy kutyával. És most kötelezően oda menjek vissza amikor el se érem őket hát forduljanak fel faszért csinálnak ilyen műtéteket ha ennyi a komplikáció. Lányok két hónapig rothadnak meg minden második lánynak beszűkül a hugycsöve ilyen mért nincs máshol????????????????
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 4 hónapja #52407

A Clitoriszom meg LEROHADT SZÉPEN AZ EGÉSZ FELFOGOD? AZ EGÉSZ. ÉS KÉPEKET TUDNÉK MUTATNI HOGY VOLT AZ ODA VARVA, MÉG ÖRÜLÖK IS HOGY LEROHADT A GECIBE MERT ÍGY KINÉZ VALAHOGY.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 9 éve 4 hónapja #52408

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Tényleg nagyon sajnálom amin keresztül mész. De elképzelhető hogy jobban jàrtál volna ha ott maradsz. Gondolom mondták hogy még maradjál hiszen te írtad te akartál haza menni mikor ellenezték azt. Ez a te döntésed volt amivel nagy hibát követtél el. De szerintem ha lemész hogy gond van nem fognak elküldeni. Nekem is rajta van a papiromon ha gond van mehetek és nem kell egyeztetni semmit. Fogd magad és menny vissza nincs mire várni mert az el van fertőződve át terjedhet belső szervre is. Habozás nélkül menned kellene vissza. Higgy nekem ez nem játék. Sajnálom anyukádat is.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Szegedi rémálom 8 éve 1 hónapja #55462

Csak azért... és csak azért írok ide, hogy több mint egy évvel a történtek után leírjam, hogy ami velem történt az úgy volt. És képekkel tudtam tanúsítani amit itt a forumózók láttak is egy páran.. Kérlek aki ide téved, és azért mert SRS-t akar szegeden.. NE MENJETEK. NE. SPÓROLJATOK TOVÁBB EGY NORMÁLIS ORVOSRA. Ha az ottani orvosok olvassák, nekik üzenem; Elhiszem hogy jót akarnak, és lehet hogy 1-2 évet csúszott volna a nemi átalakító műtétem.. De vajon milyen érzés lehet egy lánynak attól félni hogy a puncija miatt levágják hogy fiú volt? Borzasztó. Köszönöm :(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.241 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook