Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Segítség.

Segítség. 9 éve 9 hónapja #51646

  • Wally
  • Wally profilkép
Először is Üdvözlök mindenkit vagy Sziasztok, nem tudom, hogy szokás itt, még új vagyok. Előre is szeretnék bocsánatot kérni, ha rossz helyre írok, nagy zavarban vagyok és egyelőre abban sem vagyok biztos jó ötlet volt-e ide betolakodnom, de nem tudom hová fordulhatnék. Nem ismerek senkit, aki segíteni tudna és nem is fordulnék a valóéletben máshoz segítségért ez ügyben. Úgy érzem ez egy hosszú levél lesz és bocsánat a tudatlanságomért. A helyzetem a következő lenne: 21 éves vagyok, de már kiskorom óta (legalább 7) nagyon fiús vagyok, szinte mindig rövidebb hajam volt és csak fiú ruhákat hordtam, a viselkedésem sem volt sose az a kifejezetten lányos. Így érzem jól magam, így biztonságos számomra. Úgy érzem ez vagyok én, és nem is akarok változtatni rajta. (ha meg is próbáltam, mert muszáj volt, végig feszengtem és kínosan éreztem magam.)
Mindig úgy próbáltam definiálni magam, hogy nagyon fiús lány vagyok, de sokszor magam sem vagyok biztos benne. Nem szeretem magát a "nő" kifejezést és egyéb formáit, ha rám alkalmazzák. Például nem örülök, ha valaki fiam helyett lányomnak nevez vagy vannak bizonyos szavak amiknek van férfi és női megfelelője, és egyszerűen zavar, ha valaki nőnek "minősít". Ugyanígy viselkedésben is fiús vagyok, vannak "lányos" dolgaim, de például az udvariassági formákat mindig felrúgom. Ha mondjuk társaságban vagyok mind a nőket és férfiakat is előre engedem az ajtóban, és már mások is megjegyezték, hogy túlzottan udvarias vagyok és magamra veszem az "alapvetően" férfi normákat.
Mind a mai napig férfi ruhákat hordok és hiába mondom, hogy "fiús lány" vagyok, próbálom elrejteni akár a testtartásom által azt, hogy egyértelműen lánynak tűnjek. Nem tudom ez azért van, mert egy.) jobban érzem magam fiúként vagy kettő.) félek attól, hogy mások bántani fognak és, ha netán azt hiszik fiú vagyok esetleg békén hagynak. Bár igazából már rég nem veszem magamra ezeket a dolgokat.
Nem tudom mi játszódik le bennem, néha látok dolgokat és egyszerűen úgy érzem, mennyivel jobb lenne fiúként vagy csak megfordul bennem, hogy az vagyok. Legtöbbször elhessegetem a gondolatot, mert ez nem egy olyan dolog amit az ember csak úgy váltogathat, mint a zokniját, épp ezért inkább nem foglalkozok vele, mert nem merek egyértelmű kijelentéseket tenni viszont érzem, hogy nem jó ez így ahogy most van. Zavar. Néha úgy gondolom jó így, mivel én sem tudom mit akarok, hogy akarom, hogy lenne jobb. Máskor viszont könnyebb lenne egyértelműen tartozni valahova, akkor talán jobban érezném magam a bőrömben. Amitől a legjobban tartok ez ügyben az az, hogy egyszer majd szeretnék családot és, hogy nehezebb lesz párt találni, mivel csak a férfiak vonzanak. Nem tudom mit kéne tennem, ki vagy mi vagyok, hova fordulhatnék ezzel.
Bocsánat a kisregényért. Előre is köszönöm mindenki válaszát meg azt is, ha van valaki, aki hajlandó ezt végig olvasni. :S
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Segítség. 9 éve 9 hónapja #51647

  • Szigmund
  • Szigmund profilkép
Szia, én szívesen váltok üzit veled erről. ;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Segítség. 9 éve 9 hónapja #51648

  • Wally
  • Wally profilkép
Azt megköszönném, hova írhatok ide vagy van privát lehetőség is? :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Segítség. 9 éve 9 hónapja #51656

Van privát lehetőség, én is mindjárt írok neked :) , a bejövő üzeneteidet a jobb oldali sávon a rózsaszín dobozig legörgetve találod, másnak küldeni meg legegszerűbben a profilképére kattintva tudsz, majd "Üzenet küldése".
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Segítség. 9 éve 9 hónapja #51657

  • Szigmund
  • Szigmund profilkép
Privátban jó lesz. ;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Segítség. 9 éve 9 hónapja #51659

  • Wally
  • Wally profilkép
Húha, köszönöm mindenkinek, mindjárt válaszolok is. :S Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan ennyi segítőkész ember fog jelentkezni. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.189 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook