Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA: kasztrálás aszexuális fiúnak.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hete #51215

  • generali
  • generali profilkép
Én TS-ként is azt mondom, hogy a szakvélemények 90%-a indokolatlanul van kiadva. Nagy részének csak azért kell, hogy melleket varrasson magára, és úgy árulja magát. Meg van egy csomó nyunyóka aki így félig nem váltva több f....t tud megkapni.
Szánalmas az egész, hogy egy óra beszélgetés után bárki kap szakvéleményt, bármelyik cisz-neműt 2 óra alatt felkészítek, és akármelyik pszichológus, pszichiáter megeszi a meséjét és ad szakvéleményt.
A legtöbb ts-nek inkább tényleg meg kéné maradni meleg férfinek, akkor nem röhögne rajtunk mindenki.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hete #51227

  • Quaoar
  • Quaoar profilkép
szerintem nem az F64.00-et megszerző emberekkel van gond, legyenek ők bárkik, hanem az egész egészségügyi rendszerrel, az általános felfogással, amihez még transznak sem kell lenni.
merthogy maga a diagnózis nem a pácienst mutatja be, hogy ő részleteiben milyen és mik az igényei, hanem a betűkód egy tünetcsoportot ír le, amivel ez az ember talán/részben rendelkezik. egyáltalán nem személyre szabott az ellátás, sajnos. és így már érthető, ha több ember ugyanazt a sablont kénytelen használni, jobb híján.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 5 napja #51250

Én a kasztot az egyiket magamnak csináltam és nagyon nem bántam meg (igaz ha nem jön a mentő elvérzek, de ha 1X elborul az ember agya akkor nincs mit tenni) még úgy sem hogy utána sokan bántottak a falumban, a másikat meg a tizedes doktor úr vette ki a részletekre nem térek ki. A hajhullásról meg annyit hogy sokféle képen lehet ellene tenni, itt van elsődlegesen ez: Hair nice hajkence hajhullás ellen 150 150ml sok jót írnak róla és én is tervezek egyet. A másik napi 100mg spironolakton vagy 200mg és ösztro is mehet mellé pl. kétnaponta 1mg, nem kell túlzásokba vinni ez csak hajhullás megállítására van, vagy 3 naponta 1/2 d35 is megteszi, sűrűbben nem érdemes mert nőiesít és van akinél épp hogy a hullást fokozza de ennyi nem, kinek mit akar.. Én a kezdetben TS nek indultam de sok mindent elszúrtam, legfőképp azt hogy nem d35-el kellett volna kezdenem! nem jött össze ennyi és nem tartom melegnek sem magamat., úgy hogy nem kell senki életét sorsát piszkálgatni mert nem mindenkinek jön a dolog össze szerencsésen, sok minden kell hozzá hogy összejöjjön, ha millíóim lennének szó nélkül belevágnák ismét, tudom ez támadási pont egyeseknek de én nem vagyok az a "tipikus fajin TS alany" lenne munka rajtam bőven, na jó, béke emberek!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Oldal elkészítésének ideje: 0.156 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook