Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1
  • 2

TÉMA: kasztrálás aszexuális fiúnak.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51012

  • lilchris25
  • lilchris25 profilkép
Sziasztok. Az lenne a problémám, hogy én nem érzem magam sem lánynak, sem férfinek. Aszexuális vagyok. UNDORÍTÓNAK tartom a férfi hormonok által elkövetett rongálást az emberi testen, és már most szedek gyógyszert a férfias típusu hajvonal ellen. Gusztustalannak tartom ahogy ezek a hormonok szőrös, durva vonásu, kopasz emberekké varázsolnak minket. nagyon szeretnék megszabadulni ezektől a hormonoktól, mert lehet hogy aszexuális vagyok, viszont így is megvannak bennem, és nem csak a külső, hanem a belsőm, az idegesség, és ezek a dolgok is zavarnak. szeretném vissza kapni azt az énemet, amikor még gyerekként nem volt bennem ez az agresszió, nem roncsolták a hajam ezek a hormonok, és nem tettek majommá a sok szőrrel.

szeretném kasztráltatni magam, de sajnos nem tudom hogy hogy kezdjek ennek neki. járok pszichológushoz, de ő neki nem meséltem erről még, pedig régóta járok. igazából elötte férfinek mutatkoztam be, pedig én magam inkább egy köztes állapotba sorolnám.

Van valamilyen lehetőségem arra hogy megszabaduljak a heréimtől? és ha igen, akkor az esztétika érdekében létezik implantátum amivel pótolható, és nem lesz feltűnő? és még valami: Ha megcsináltattam akkor nem fogok érezni semmit majd ha pl önkielégítést végzek? Mert szoktam végezni, de én ilyenkor nem gondolok semmire, csak azért csinálom mert jóérzés.

üdv, és köszi, és bocs ha rossz helyre tettem a témát!

25f
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51013

  • lilchris25
  • lilchris25 profilkép
ja és még annyit, hogy tudtok e valami módot DHT hormon csökkentésére, lenullázására alkalmas gyógyszer feliratására? Mert amit egyesek elkérnek, egy doboz finasteridért kérnek 15 ezret bizonyos helyeken, ami egyszerüen hihetetlen ár :(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51026

Szia!

Először is, a szervezetednek nemi hormonra szüksége van. Ha kiszeded a teszto termelésed, és semmivel nem pótlod, akkor egészségügyi problémáid lehetnek, pl. csontritkulás.

A dokiban nem vagyok biztos, én úgy hallottam, Szegeden, Tizedes Dr. úr 150e-ért kasztrál egy embert, plusz implant. Ám, ahogy hallottam, Ő kér szakvéleményt, ami, mivel Te (feltételezhetően) nem vagy transznemű, így nem biztos, hogy megkapsz. Vannak olyanok, akik ezt végső elkeseredésükben maguknak megcsinálják. Ez a művelet ÉLETVESZÉLYES, így csak akkor nézz utána, ha már SEMMI nem segít.

Addig is a Finasteriden kívül még tudom ajánlani azokat az anti-androgéneket, amiket a leányoknak írnak, hogy levigyék a tesztojukat.
Cyproteron acetát - Androcur ill. Cyxsakal - szokásos adagja napi 50-100 mg. 1 doboz vényre Mo.-n 13 361 Ft, ez 60 napra elég, napi költsége így 223 Ft. Eredetileg rákbetegeknek találták fel, de transzszexuális nők kezelésére is használják, hatékonyan és gyorsan csökkenti a tesztoszteron szintet. Hátránya, hogy tönkreteszi a májad, így többet nem ihatsz, nem cigizhetsz és nem kábítózhat, e mellett, ha más gyógyszert is kell szedned, abba nagy valószínűséggel bele fog zavarni.
Spironolakton - Spiron 100 mg - Szokásos adagja 200-400 mg 1 doboz vényre 163 Ft (20 szem), ill. 398 Ft (50 szem), napi költsége elhanyagolható. Eredetileg szívgyógyszernek használták, azonban Amerikában felfedezték, hogy nagy dózisban elnyomja a tesztoszteron szintedet. A cyprohoz képest sokkal gyengébb ez a hatása, viszont kevésbé terheli a májad, így, MÉRTÉKKEL ihatsz mellette. Hátránya, hogy a kálium szinted növeli, így nem fogyaszthatsz magas K-tartalmú ételt/italt. E mellett, mivel szív gyógyszer, így alacsony vérnyomással, vagy szív-és érrendszeri betegségek mellé nem szedhető. Ha mást kell szedned, akkor természetesen menj orvoshoz.

Ezek a gyógyszerek illegálisan, vény nélkül, nagyságrendekkel magasabb árakon beszerezhetőek külföldről, vagy az utcáról, azonban a minőség kétséges lehet. Kérdés, hogy a tesztoszteron a szervezetedben okoz-e neked akkora problémát, hogy ezt megkockáztasd, és ha már így van, akkor nem lenne-e egyszerűbb elmenned pszichiáterhez, akivel ezt meg tudnád beszélni?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51029

  • lilchris25
  • lilchris25 profilkép
szia. igen, én nem vagyok transz, de eléggé hajazom arra a a gender fluid elnevezésü, se nem férfi, se nem lány, kettős állapotu dologra. kicsit lányosabb fiúnak mondható egyed vagyok. viszont nem szeretem a női ruhát, a szoknyyát, harisnyát, és az ilyen dolgokat, tehát travi sem vagyok. azonban sokáig babáztam, és voltak kicsiként babáim, és nem vetem meg a kicsit lányosabb ruhákat sem, de ezekről a ruhákról nem lehet megmondani hogy női.

Nagyon féltem a hajamat, mert számomra ez nagyon fontos, eredetileg magas homlokkal születtem, magas hajvonallal, ovis képeimen is látszik, és ahogy idősebb lettem, eléggé előre került. persze egy 500.000 forintos műtét megoldaná az egészet a legjobb klinikán, máshol 350 ezerből meglenne, mert csak kb 2500 hajszál kéne a gyárilag hibás hajvonalam kijavításához. azonban mióta olvastam hogy a DHT teszi tönkre, és ez a tesztoszteronból jön, azóta mindent megteszek az ellen hogy lenyomjam ezt. a finasteridet negyedelelm, mert 5 mg, és 1.3 szinte teljesen eltudja a bőrben nyomni a DHT-t , így nem öli ki a hajamat.

amúgy nem undorodom szextől sem, egyszerűen, csak nem vágyok túlságosan rá, de van olyan fiú is, aki szintén gender fluid, és akivel el tudnám képzelni a nemi aktust. a helyzet az, hogy annyira nem vágyom erre, hogy meg is lépjem. azért tartom magam aszexuálisnak, mert a szex nekem kb minden dolog után, a sor legvégén áll. igazából én még nem is csináltam, mert nem érdekel. de tudom, hogy egy párkapcsolathoz kell. és ha lenne benne részem, mármint a kapcsoltaban, akkor valószínüleg örömmel tudnám űzni azzal, aki tetszik.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51031

Szia!

Ha neked a hajvonalad fontos, akkor továbbra is a finaszteridet ajánlom, ezt kifejezetten férfi tesztoszteron-kár okozta hajhullás ellen fejlesztették ki. Esetleg megpróbálhatod a fodrászoddal megbeszélni, hogy valahogy tüntessék el a homlokodat (pl. lenövesztett fru-fru), vagy végszükség esetén akár részleges vagy teljes paróka.

Azonban ha a tesztot magát utálod, akkor spiro vagy cypro ahogy leírtam. Ez eltünteti a tesztot és a dht-t is. Nem tudom, hogy honnan kapod a gyógyszert, de én 5 mg-os finaszterideket 4-6 ezer forintért láttam vényre (28 ill. 30 szem). Visszahozni a hajadat már ez sem tudja, annak ellenére, hogy milyen legendák keringenek a Neten.

Természetesen teszto nélkül a nemi vágyad csökkenni fog, ám így is aszexuális vagy, tehát ez problémát neked nem okoz. Amit észrevehetsz viszont, hogy így kevesebb lesz az erekciód is, és eltűnik a 'reggeli ébresztő', ennek hatására rendszeres használat nélkül akár veszíthetsz a hosszadból, és a keresztmetszetedből. Viszont az érzés nem lesz kevesebb, mivel ahhoz semmi köze nincs a heréidnek. E helyett a produktum mennyisége csökken, és inkább áttetsző lesz. (Próbáltam finoman és nőiesen fogalmazni...)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51032

  • lilchris25
  • lilchris25 profilkép
hát én 15 ezerért vettem egyik hajklinikán. amúgy nekem eredetileg is áttetsző a színe a spermámnak. :D am ha nem baj mutatok egy képet magamról hogy milyen a hajam. de nem olyan vészes, csak a hajvonal magas, mellesleg tizenévesen is az volt, sőt még kicsiként is fent volt....
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51033

  • lilchris25
  • lilchris25 profilkép
jah amúgy a tesztót is úúútálom... nagyon szívesen megszabadulnék tőle mindörökre.... nem iszom, nem dohányzom, nem kábítózom, a vérnyomásom pedig 120-130 között van.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51034

  • lilchris25
  • lilchris25 profilkép
jah igen, amúgy megfordult már a fejemben hogy magamnak megcsinálom. tudom hogy veszélyes, de ha nem lesz más út... mert belepofáznak hogy hogyan éljek? hát akkor magamnak lesz....
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51036

  • Quaoar
  • Quaoar profilkép
szia!
nem szeretnék kötözködni (tényleg nem!) - néhány dolgot viszont muszáj leírnom. először is, van olyan, hogy transz* spektrum. ez olyan, mint egy nagy szivárványszínű ernyő, sokféle identitás elfér alatta. a transz- előtag annyit tesz, hogy valaki nem azonosul a születésekor ráosztott nemmel és/vagy szerepkörrel... úgy veszem ki a szavaidból, te is így érzel. szóval nyugodtan beleférsz a transz közösségbe, ahogy én is és mások is.
transvanilla.hu/letoltesek/transzernyo
ha szexuális vonzalmat egyáltalán nem érzel, az az 'aszexualitás'. ha romantikus vonzalmat nem érzel senki iránt sem, akkor 'aromantikus' vagy. (ezek az orientáció kategóriájába tartoznak, igazából az, hogy kihez -nem- vonzódsz, az független attól, hogy mi a tudatod. sokfélék vagyunk, sokféle kombináció létezik.)
ha úgy érzed, hogy nincs gendered, se férfi, se nő, valamiféle harmadik sem vagy stb., hanem 'nincs nemed', akkor a jó szó az 'agender'. a 'neutrois' kifejezés is ide tartozó identitáscímke. legalábbis ezeket szokták használni.
fontos még, hogy a libidó nem egyenlő a mások iránt érzett vonzalommal. de ezt szerintem te is érzed. :)
és...

saját magadat ne kasztráld!
ne légy idióta: életveszélyes művelet. képzelem, milyen elviselhetetlen lehet a jelenlegi helyzetet, de gondolj bele - nem éri meg. sokkal jobb dolog körbejárni a témát, beszélgetni szakorvosokkal, segítséget kérni, információt gyűjteni (pl. transvanilla.hu, lehet az egyesületnek írni is, meg személyesen is találkozhatsz velük) még egy darabig, mint valami bizonytalanba fejest ugrani. tudom, hogy elkeserítő a várakozás, de még mindig jobb várni és reménykedni és közben küzdeni a céljaidért, mint baromságot csinálni és idő előtt megdögleni, egyik percről a másikra. biztos vagyok benne, hogy vannak jó tulajdonságaid, céljaid, ezeket meg kár lenne kidobni a kukába.

azt tartsd szem előtt, hogy a testednek mindenképp szüksége van valamiféle nemi hormonra ahhoz, hogy jól működjön.

egyébként nekem is vannak afféle semleges, agender pillanataim (bár fluid vagyok, szóval változó, hogy mennyire és hogyan), erről ha van kedved, beszélgethetünk, :) érdekelne, hogy mások ezt hogyan élik meg, vannak-e közös és eltérő pontok stb.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51039

  • lilchris25
  • lilchris25 profilkép
húha, szia, hát én is szívesen beszélgetnék veled, nagyon örülök a társaságnak :) igazából még hasonló emberrel nem is beszélgettem, csak olyannal akinek a fétise a női ruha hordása. de az valahogy nem tud engem megérteni. ugyanis nekem nem a ruha hordása a fétisem,igazából a szomnya meg ilyenek nem is tetszenek,- valójában nagyon egyedien öltözködöm- hanem én nem érzem magam férfinek, a szó köznyelvben vett értelmében. Nőnek sem érzem magam, nem szeretnék lány lenni, azonban nagyon hajtok arra, hogy minél feminimebb, lányosabb legyek, mert én egy köztes állapotnak érzem magam, és az ilyen emberek is tetszenek nekem, ilyenekkel tudnám elképzelni a párkapcsolatot, romantikus kapcsolatot, és akár lehetséges hogy képes lennék a szexre is velük. igazából privát beszélgetést azt nem tudom hol lehget elindítani? amúgy nagyon szépen köszi a segítséget. nem szeretnék meghalni. azt csak akkorra írtam ha már minden kötél szakad, és mindenhol a pofámba röhögnek hogy: Hát ez van, fogadd el. mikor nekik semmi joguk megmondani, hogy hogyan éljek, hogyan öltözködjek, hogy nézzek ki stb... viszont az érme másik oldala hogy nagyon nehéz elviselni a társadalom felől az arcokat, megjegyzéseket, már csak akkor is ha színesen öltözködöm, márpedig én JÓÓÓÓ színesen öltözködöm.... de kitartok, mert ez vagyok én, és mások miatt nem fogom megtagadni önmagam.

tehát ha gondolod beszélgethetünk pm ben, csak még nem találtam meg hogy hol lehet ezt elindítani.

amúgy Adult Kid vagyok, vagyis infantilis, de ez NEM egy fétish nekem, pusztán egy mély regresszió vissza a kisgyermekkoromba. ennyi. nem izgulok fel az ilyesmire, csak jóérzés. ezt gondoltam elmondom...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51047

  • Mmsatone
  • Mmsatone profilkép
Ez komoly ? Még nem is hallottam erről, hogy valaki saját magát kasztrálja ...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hónapja #51048

  • Quaoar
  • Quaoar profilkép
az, hogy hogyan öltözködsz, milyen ruhákban, milyen külsővel érzed jól magad az megint csak független attól, hogy ki vagy, mi a tudatod. pl. néha én is hordok szoknyát, de egyáltalán nem érzem magam nőnek. egyszerűen csak... így kényelmes. így jó.
én arra bátorítanálak, hogy élj úgy, ahogy neked jól esik. nem érdemes mások makacssága és beszólogatásai nyomán x módon szenvedni.
(ha belegondolsz, különböző kultúrákban más-más jelentésköre van egy-egy ruhadarabnak, a sminknek stb. még időben is vannak változások, pl. a 17-18. századi európában a gazdag férfiak kiváltsága volt a magas cipősarok és pl. szalagok-masnik voltak rögzítve a cipőkön. bezzeg mostanában meghökkentő volna, ha valaki így öltözne.)

írtam privát üzenetet. (a lila "bejelentkezés" résznél, ha oldalt legörgetsz, látsz majd egy boríték-ikont.)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 2 hete #51158

  • cinnamoncake
  • cinnamoncake profilkép
Aszexualitásnak nincs köze a transzszexualitáshoz. Keresd fel a pszcihiátered és mond ezt el neki, szó szerint hogy úgy érzed tönkre teszi az életed a tesztoszteront termelő szerved, mert lehet valami bajod van pszichésen és elég egy terápia (ettől még lehet épp a gondolkodásod). Otthon semmiféle képen NE csinálj semmit mert belehalsz vagy elvérzel. Akkor már jobb alternatíva ha fizetsz egy állatorvosnak, vagy kimész Thaiföldre és ott megcsinálják. Ingyen nem úszod meg sehogy sem, mert a transzexuális nőknek nincs ingyen akkor az aszexualitásodra hivatkozva se lesz ingyen, és mivel csonkításnak számít egy orvos sem fog ellátni. Kivéve ha sok sok pénzed van és eltudod intézni hogy valaki hamisan rákosnak diagnosztizáljon (de nem adok ötletet senkinek sem...) - Amit meg undorítónak tartasz a testeden azt kozmetikai módon meg lehet oldani, így se úgy se úszod meg ingyen. Sajnálom de ez a valóság.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 2 hete #51195

  • generali
  • generali profilkép
"Akkor már jobb alternatíva ha fizetsz egy állatorvosnak"

Kéne osztani valami díjat az ilyen hozzászólások miatt :P
Volt aki kasztrálta magát itt is, biztos szokott fórumozni.
Ha itt van ossza meg a nagyszerű tapasztalatait. :S
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 2 hete #51205

  • via
  • via profilkép
lilchris25 beküldte:
Van valamilyen lehetőségem arra hogy megszabaduljak a heréimtől? és ha igen, akkor az esztétika érdekében létezik implantátum amivel pótolható, és nem lesz feltűnő? és még valami: Ha megcsináltattam akkor nem fogok érezni semmit majd ha pl önkielégítést végzek?"

igen.. van rá lehetőség!
egyszerűen azt kell mondanod hogy transzszexuális vagy. elindulni ezen az úton... ahogy ezen az oldalon sokan csinálták már. mondd azt a pszichiátereknek amit hallani akarnak: hogy mindig is nőnek érezted magad... hogy öngyilkos leszel ha nem lehetsz nő... stb... add elő a hattyú halálát ahogy itt a fórumon is szokták...
a pszichiáterek kb. mindenkinek megadják a szakvéleményt... itt is van ezer ember akinek nem kellett volna megadniuk... de simán megkapták... neked is sikerülni fog...
amikor megvan a szakvélemény akkor egyszerűen elmész a pajor profhoz szegedre... vagy a tizedeshez pécsre... és megcsinálják neked a műtétet.
velük megbeszélheted hogy helyezzenek be implantátumot is mert mondjuk egyelőre még így kell élned egy ideig meg nem akarod hogy zsugorodjon a herezacskó... és kész

senki nem fogja tőled megkövetelni hogy nevet is változtass meg hüvelyt is csináltass... tehát egyszerűen megcsinálod a folyamatot eddig a pontig és itt megállsz.

önkielégítés ugyanúgy fog működni mint eddig... csak fehér helyett vízszerű lesz a sperma és sokkal kevesebb... meg a reggeli spontán merevedés megszűnik (majdnem teljesen)... de izgalmi állapotban ugyanúgy működni fog és örömet is ugyanúgy fogsz érezni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 2 hete #51209

  • puskinl
  • puskinl profilkép
via beküldte:
lilchris25 beküldte:
Van valamilyen lehetőségem arra hogy megszabaduljak a heréimtől? és ha igen, akkor az esztétika érdekében létezik implantátum amivel pótolható, és nem lesz feltűnő? és még valami: Ha megcsináltattam akkor nem fogok érezni semmit majd ha pl önkielégítést végzek?"

igen.. van rá lehetőség!
egyszerűen azt kell mondanod hogy transzszexuális vagy. elindulni ezen az úton... ahogy ezen az oldalon sokan csinálták már. mondd azt a pszichiátereknek amit hallani akarnak: hogy mindig is nőnek érezted magad... hogy öngyilkos leszel ha nem lehetsz nő... stb... add elő a hattyú halálát ahogy itt a fórumon is szokták...
a pszichiáterek kb. mindenkinek megadják a szakvéleményt... itt is van ezer ember akinek nem kellett volna megadniuk... de simán megkapták... neked is sikerülni fog...
amikor megvan a szakvélemény akkor egyszerűen elmész a pajor profhoz szegedre... vagy a tizedeshez pécsre... és megcsinálják neked a műtétet.
velük megbeszélheted hogy helyezzenek be implantátumot is mert mondjuk egyelőre még így kell élned egy ideig meg nem akarod hogy zsugorodjon a herezacskó... és kész

senki nem fogja tőled megkövetelni hogy nevet is változtass meg hüvelyt is csináltass... tehát egyszerűen megcsinálod a folyamatot eddig a pontig és itt megállsz.

önkielégítés ugyanúgy fog működni mint eddig... csak fehér helyett vízszerű lesz a sperma és sokkal kevesebb... meg a reggeli spontán merevedés megszűnik (majdnem teljesen)... de izgalmi állapotban ugyanúgy működni fog és örömet is ugyanúgy fogsz érezni.

Ne vedd támadásnak légyszi, de még ha esetleg némi iróniával írtad is a válaszod, szerintem nagyon nem helyes ilyet tanácsolni. Ezen a helyen főleg nem. Épp elég kétségbeesett ember fordul meg itt, remélem senki nem veszi komolyan.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 2 hete #51210

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Realitásérzékről tanúskodó tanács, ha keményen is van fogalmazva.
Az önkasztrálás nem alternatíva, és a jelenlegi magyar szakvélemény-gyakorlatba is belefér az ötlet.
Részemről konzultációt javasolnék egy jó (nem szakvéleménygyáros) pszichiáterrel.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 2 hete #51211

  • via
  • via profilkép
puskinl beküldte:
Ne vedd támadásnak légyszi, de még ha esetleg némi iróniával írtad is a válaszod, szerintem nagyon nem helyes ilyet tanácsolni. Ezen a helyen főleg nem. Épp elég kétségbeesett ember fordul meg itt, remélem senki nem veszi komolyan.

miért kedves puskinl? a tsek problémái fontosak... a gender fluidok problémái meg nem fontosak?

a tsekre már úgy ahogy felkészült a szociális ellátórendszer... akkor most littlechris várjon még húsz évet mire a gender fluidot is kegyeskedik beemelni a közigazgatás a látókörébe? vagy inkább használja a meglévő lehetőségeket... ha már vannak...

több empátiát és tágabb látókört kérek a 'szomszédos' kisebbségek problémái iránt is!!!

ez egy gyakorlati megoldás egy gyakorlati problémára... de persze mindenki beírhatja ha jobb ötlete van... ami a gyakorlatban is segít littlechrisnek.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 2 hete #51212

  • puskinl
  • puskinl profilkép
via beküldte:
puskinl beküldte:
Ne vedd támadásnak légyszi, de még ha esetleg némi iróniával írtad is a válaszod, szerintem nagyon nem helyes ilyet tanácsolni. Ezen a helyen főleg nem. Épp elég kétségbeesett ember fordul meg itt, remélem senki nem veszi komolyan.

miért kedves puskinl? a tsek problémái fontosak... a gender fluidok problémái meg nem fontosak?

a tsekre már úgy ahogy felkészült a szociális ellátórendszer... akkor most littlechris várjon még húsz évet mire a gender fluidot is kegyeskedik beemelni a közigazgatás a látókörébe? vagy inkább használja a meglévő lehetőségeket... ha már vannak...

több empátiát és tágabb látókört kérek a 'szomszédos' kisebbségek problémái iránt is!!!

ez egy gyakorlati megoldás egy gyakorlati problémára... de persze mindenki beírhatja ha jobb ötlete van... ami a gyakorlatban is segít littlechrisnek.

Azért, mert többféle oka lehet annak, hogy így érez ahogy. Szakember segíthet ha másban nem is, de a meggondolatlan tettek elkerülésében. Vagy ha nem, akkor még mindig ott a kerülő út. Csak ne ezzel kezdje szerintem.

Nem tudom mennyiben vagyok kevésbé empatikus, ha így gondolom. Lefutottam én is a magam köreit, tisztában vagyok vele mennyire felkészült az eü. rendszer.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

kasztrálás aszexuális fiúnak. 10 éve 1 hete #51214

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Érdekes meglátások vannak azért ebben a topikban is! :) Soknak nem is kellet volna szakvéleményt adni? Vajon akkor milyen az ideális elfogadott Transzlány? Most kinézettől függetlenül persze,női teendőkre gondolok háztartás vezetés például, elsőként ha már itt tartunk. A Transz lányok 90% nem tud főzni sőt mi több egy bevásárlást nem tud lebonyolítani. Takarítás távol áll tőle meg ilyen apróságok ugye? Függetlenül attól hogy jogosan kapott szakvéleményt. Akármilyen transz és jogosan kapott szakvéleményt akkor sem biztos hogy eltud vezetni egy háztartást. Márpedig ha együtt élek valakivel pláne egy pasival akkor ez a minimum vagy tán tévednék? Mikor én elmondtam a szüleimnek hogy mi vagyok.anyám majd hogy nem ezzel kezdte hogy akkor rajta csináld a háztartást ha nő vagy tudnod kell! Ledöbbent mert nekem nem jelent gondot háztartást vezetni. :laugh: Mivel meg is tanultam tőle kiskoromban mint ahogy a cisz lányok is megtanulják kiskorukban az anyjuktól. Háztartást pedig kell vezetni másképp olyan lesz a lakás mint egy szemétdomb. Na mind1 ez csak egy meglátás az én oldalamról,másfelől akiknek nem lett volna szabad szakvéleményt adni azokról beszélhetünk akik megbánták a műtétet. De mivel egy pénz irányította világban élünk ezáltal a pszichok zöme mind papírgyáros csak a pénzt tedd le. Aztán okoskodhat mindenki ahogy akar a beírásomon.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1
  • 2

Oldal elkészítésének ideje: 0.327 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook