Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Hajbeültetés, vagy hormonterápia???

Hajbeültetés, vagy hormonterápia??? 11 éve 4 hónapja #46975

  • CarolinaTransz
  • CarolinaTransz profilkép
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni mindazokat, akiket érinthet a problémám, vagy ők is hasonló helyzetben voltak, vannak, vagy pusztán tudnak tanácsot adni.
Transzszexuális vagyok, az után elején járok, a 2. szakvélemény küszöbén. Még semmilyen hormonális beavatkozásom nem volt. Nagy problémám, hogy örökletes "androgén" módon, az évek alatt sok hajat veszítettem, ennek már kb. 10 éve. Fiútesóm is kopasz felül, úgy mint én. Édesapánktól örököltük, szóval ez miatt ezt tablettákkal, vagy pl. Bánfi hajszesszel (ezt csak viccnek szántam) biztosan nem lehet orvosolni.Ennek már utána kérdeztem. Nem szeretnék örökké parókákat hordani, de egy hajbeültetés, főleg ha nem sok haja van embernek fejetőn szerintem egy kocsi árával is vetekedhet. Márpedig vagy fullos hajkorona, vagy semmi, ezt vallom.

Tudtok esetleg ajánlást, vagy alternatív megoldást neked. Ha belevágok a couming out-ba, nem hagyhatom mellékesen ezt a problémát. Várom válaszaitokat! szép napot! Lina
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Hajbeültetés, vagy hormonterápia??? 11 éve 4 hónapja #47161

  • Aylin
  • Aylin profilkép
Ez engem is érdekelne, mert sajnos az évek során nagyon sok hajam kihullott... :(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Hajbeültetés, vagy hormonterápia??? 11 éve 4 hónapja #47162

Ha elindul a hrt és minden oké lesz akkor nőni fog nyugi, nekem is nőtt sokszor elindult csak elszúrtam feszt.
Néhány adag kombó amitől nőtt: reggel 4mg estri és egy szem proscar, másik az 4mg estri és 2 naponta fél szem d35, harmadik az meg 4-6 mg estri reggel és mellé 25 mg androcur.
Az utóbbit ma már nem bírom egyáltalán azaz az androcurt, szép a bőr tőle de ömlik a hajam 1000-rel, most jelenleg lefekvéskor veszek be 2mg estrit és kétnaponta hozzá fél d35-öt, reggel még 4mg estri de így nem rossz.
A provera pl, este 5mg és mellé 4mg estri attól zsírosabb lett a hajam de csak nem nőtt inkább hullott ugyan úgy, progneszterontól még nem láttam nőni csak ha mellőztem, viszont azért kedveltem ill kedvelném mert több hasznos hatása van.
Ahhoz képest hogy 76-os vagy piszok fiatalnak nézel ki!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.174 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook