Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: SRS - Vaginoplasty

SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45191

  • Lara_Croft
  • Lara_Croft profilkép
Ha már van "globális" topicja az FtM "szindrómásoknak" (pl péniszképzés stb), akkor arra gondoltam, hogy lehetne egy ilyen topic az MtF "szindrómában" szenvedőknek is. :-)

A topic célja: minden ami általánosságban az MtF SRS-t érinti pl ki a legjobb/legolcsóbb doki és így tovább, és így tovább...

Katt a "Figylem: Spoiler!" feliratra, hogy lásd az MtF SRS videót (röviden-tömören-véresen). Erős idegzetűeknek, gyomrúaknak stb!!!
Figyelem: Spoiler! [ Klikk a kinyitáshoz ]

Mikor majd én fogok menni eme "örömteli" eseményre, 3 lónyugtatót és 4 altatót fogok kérni (hogy még csak véletlenül se térjek magamhoz két vágás között). :lol: Mintha egy állat feküdne a műtőasztalon (b meg). Tudom, nem az orvosok dolga a finomkodás, de ez a videó egyenesen beleillene egy Freddy Krueger horrorfilmbe - jujjjj!! :dry:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45192

  • Lara_Croft
  • Lara_Croft profilkép
Összegyűjtöttem néhány információt a külföldi SRS-ekkel kapcsolatban - megtekintő a blogomon:

www.pinkvanilla.hu/blogom/srs-lehetosegek-kulfold.html
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45194

  •  profilkép
Most volt az első alkalom, hogy végig tudtam nézni egy ilyen videót...nem volt könnyű, de arra gondolta, hogy szegény lány végre milyen boldog lehet ;)
Amit felraktál utolsó kép tényleg döbbenetes, én még nem is tudom elképzelni, hogy egyszer megszabaduljak ezen testrészemtől és végre rendes nemi szervem legyen...
Az viszont eléggé általános, hogy akinek már megvan az SRS-e mindenki azt mondja, hogy nagyon jól sikerült, pedig itthon tényleg láttam már nagyon csúnya munkát is...senkitől sem hallottam azt, hogy nem olyan lett mint amit várt. Persze remélem mindenkinek jó lett, de nem hiszem, látva az itthon műtéteket.
De lehet szinte bármilyen női nemi szerv, jobb mint amivel születtünk...

Én félek, hogy csúnya lesz, érzéketlen, stb...persze még nem most lesz, szóval nem is szoktam nagyon gondolni ilyenekre.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45195

  • Afterlifex
  • Afterlifex profilkép
Anna jelenleg én is így gondolom, mármint, hogy annál minden jobb, amivel születtünk. De amint meglesz és esetlegesen csúnya, akkor tuti másképp fogom gondolni. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45199

  • Enii
  • Enii profilkép
Mellplasztiát is csináltatott SRS-el együtt? Az komoly, szegénynek duplán fájhatott, amikor felébredt. Ezt a kettőt általában nem szokták együtt.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45201

  • Lara_Croft
  • Lara_Croft profilkép
Én láttam annó DoQ-ról egy MtF műsort (Chrisből lett Christina). Sablon műsor, azaz bemutatása a TS dolognak, az illetőnek, majd úgy kezdi az illető a legelső mondatát: I'm a woman... Na jó, abbahagyom a fikázást. :lol:

Szóval Chris Dr. Sanguan-t kereste fel Thaiföldön (Phuket). Neki egybe (egy altatásra) volt a hagyományos módszerű SRS-e, a pajzsporc technika és az implant cici is. Másnap kora reggel ismét műtő - indult a nőiesítő arcplasztika. A két altatás közt nem telt el 24 óra. Az első altatása 8 egész valamennyi órás volt (3 műtét nem egész 9 óra alatt - nem semmi ez a Dr. Sanguan), majd másnap kb 3 óra alatt kész is volt az új arca (komplett az egész arcát átcsináltatta). 3. nap megkérdezte tőle a "műsorvezető" hogy érzi magát - de csak annyit mondott szegényem: "mindenem fáj; fáj, fáj és fáj". Nagyon sajnáltam szegényt, de hát mindent a cél érdekében - szokták mondani. :-/
Remélem ez a mondat majd eszembe fog jutni mikor engem tolnak be a "hentesekhez". :lol:

Reagálva Enii kommentjére: szerintem nincs előírva, hogy mit szabad vagy mit nem. Én úgy gondolom - egy-két orvos ismi szavára adva -, minél jobbak a lab.tesztjeid, annál tovább maradhatsz altatásban. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45210

  • Enii
  • Enii profilkép
Én nem is írtam olyat, hogy ilyen elő lenne írva, csak azt hogy ez azért durva. Én már ott vagyok hogy a pajzsporc plasztikát sem akarom megcsináltatni. Nemrég beszéltem egy plasztikai sebésszel, aki ilyet csinál és azt mondta, hogy nagy a kockázata annak hogy a bőr letapad utána a pajzsporcra és ha nyelsz akkor úgy fog mozogni a bőr vele együtt, ami nem csak csúnya látvány, de még fájhat is minden nyelésnél. Én ezt nem akarom. Inkább akkor leélem az életem ádámcsutkával, úgysem áll ki annyira, csak a hegye látszik egy kicsit. Szerintem a letapadt, nyeléssel mozgó bőr pont annyira undorító látvány mint ha kicsit kiáll az ádámcsutka. így legalább nem kell megint kés alá feküdnöm és a nyelés sem fáj. És vannak olyan nők is akiknek valamennyire kinőtt az ádámcsutkájuk pld Sandra Bullock. Ha meg valaki megkérdezi, hogymiért áll ki, azt mondom: volt egy kis hormonzavarom kamaszkoromban és kinőtt. És akkor még nem is hazudtam :D
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45212

  • Wini
  • Wini profilkép
Nemrég beszéltem egy plasztikai sebésszel, aki ilyet csinál és azt mondta, hogy nagy a kockázata annak hogy a bőr letapad utána a pajzsporcra és ha nyelsz akkor úgy fog mozogni a bőr vele együtt, ami nem csak csúnya látvány, de még fájhat is minden nyelésnél.

Tesztelés céljából kimentem és nyeltem 3x tükör előtt. Semmiféle tapadást nem észleltem, vagy rendellenes bőrmozgást. Biztosan van ilyen, de én még erről nem hallottam és amikor csináltattam, akkor fel sem merült ilyen jelenség, mint kockázati tényező. Fájni meg nem fáj.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45222

  • Lara_Croft
  • Lara_Croft profilkép
Dr. Pitchet (akihez menni fogok thaiföldi doki) úgy oldja meg, hogy a "lenyesett" pajzsporcra rátesz egy kis "extra" kötőszövetet, így a porcon több a kötőszövet és nem tapad le a bőr. Londonban is már ezt a módszert alkalmazzák, mert sok volt az általad említett komplikáció. Ezt LifeNetwork-ön láttam múltkor, ahol egy Sandra B.-hoz hasonló bio-nőn végeztek pajzsporckisebbítést. :-)

Ha tovább akarjuk boncolgatni ezt a témát, javaslom az alábbi topicban tegyük, hogy ne legyen keveredés meg off! :)

www.pinkvanilla.hu/forum/transzszexualis...dam-csutka-plasztika
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45235

  • Lara_Croft
  • Lara_Croft profilkép
Hálás köszönetem az Adminoknak, amiért kiemelték szerény személyem által létrehozott témát!!! :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: SRS - Vaginoplasty 11 éve 7 hónapja #45240

  • Enii
  • Enii profilkép
Hát nem tudom, engem az az orvos jól befosatott vele. Te kinél csináltattad Wini?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vaginoplasty 11 éve 5 hónapja #46220

  • Enii
  • Enii profilkép
"Ha lenne pénzem már ma feküdnék be SRS-re Pécsre, de nincs és legalább ez meg lesz."

Én a helyedben akkor még gyűjtögetnék egy kicsit és nem rohannék kasztráltatni magam. Most kidobsz 250ezret rá, ha a tizedeshez mész, utána a nulláról kezdhetsz gyűjtögetni megint és ki tudja mikor jutsz el srs-re. Szerintem elkapkodod ezt az egészet az az egyik a másik, hogy egy kasztráció szerintem rohadtul nem ér meg ennyi pénzt.
Nem tudom miért ragaszkodsz ennyire a Tizedeshez, a barátnőm is otthagyott nála majdnem másfél milliót, korrekció korrekció hátán volt neki, láttam nemrég a végeredményt, hát ennél Pajor vagy Király doki bármikor szebbet, jobbat csinálna. Ha ennyi pénzem lett volna mint neki, még gyűjtöttem volna egy kicsit és elmentem volna Belgrádba Miroslav Djordjevichez.
Nekem az a véleményem, hogy az SRS urológiai műtét, a plasztikai sebész csináljon mellimplantokat, ajakfeltöltést stb.. Ha elmenne és képeztetné magát Belgrádban akkor azt mondom oké, de ő tudja a legjobban, ő az Isten, akkora egója van mint a ház.. Semmi pénzért nem mennék hozzá, de ennyiért főleg nem.
De persze mindenki azt csinál amit akar...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vaginoplasty 11 éve 5 hónapja #46221

  • Enii
  • Enii profilkép
Amúgy ha jól tudom Tizedes megcsinálja az SRS-t 500ezer Ft-ért, ha nem a magánklinikájára mész. Szóval szerintem, ha annyira ragszkodsz Tizedeshez és már feküdnél be SRS-re akkor még gyűjts a pénzedhez egy kicsit és menj SRS-re.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vaginoplasty 11 éve 5 hónapja #46222

  • Afterlifex
  • Afterlifex profilkép
Szerintem majd Anna eldönti, hogyan látja/érzi jónak. Ne küldjünk senkit sehova!
Nem tudom miért ragaszkodsz ennyire a Tizedeshez, a barátnőm is otthagyott nála majdnem másfél milliót, korrekció korrekció hátán volt neki, láttam nemrég a végeredményt, hát ennél Pajor vagy Király doki bármikor szebbet, jobbat csinálna.

Tudomásom szerint csinált Pajor doki is hányinger munkát, ha már erről van szó...
ő az Isten, akkora egója van mint a ház..

Személy szerint halványan sem vettem észre ilyesmit rajta a találkozások/beszélgetések alkalmával. Velem foglalkozott, nem magával.

Ellentétben Pajor dokival, akihez egyszer mentem és kb. úgy beszélt velem, mint egy fertőző állattal.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vaginoplasty 11 éve 5 hónapja #46224

  • Enii
  • Enii profilkép
Én nem akarok senkit sehova küldeni, csak azt ecseteltem neki, hogy teljesen feleslegesen szór ki ennyi pénzt, elsieti az egészet és pláne egy olyan dokihoz megy aki 5x többet elkér mindenért, ami a munkájában nem látszik meg, hogy annyira jobb lenne.
Pajor is csinált már rossz munkát, én nem mondom hogy nem csinált. De összegezzük Pajor mennyi műtétet végzett el. 2003 óta csinál SRS-t azóta ha nem volt vagy 50 ilyen műtéte akkor egy sem. És abból lett pár nem szép munka, ami lehet azért volt, mert megfordult nála nem egy idióta páciens aki nem tartotta be az utasításokat, utána meg perelte a Pajort, hogy nem olyan lett, mint szerette volna. Ezért is válogatja meg, hogy kiket műt meg egyrészt. Amúgy van neki is egy stílusa én nem mondanám róla sem, hogy egy angyal, Király dokival viszont semmi baj nincsen, abszolút kedves, aranyos, lelkiismeretes.
De kanyarodjunk vissza Tizedeshez. Ő mennyi SRS-t csinált? Kb. 10-et, de lehet akkor már sokat mondok. És abból a 10-ből nem egy olyan lett hogy inkább nem fűznék hozzá megjegyzést, csak annyit hogy mindezt milliós összegért csinálta...
De ha ennyi felesleges pénze van Annának akkor csak menjen, én nem tartom vissza.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vaginoplasty 11 éve 5 hónapja #46228

  • Anne
  • Anne profilkép
Anna, én nagyon meg tudom érteni, hogy nem érezted magad jól pasiként, és hogy nagyon szeretnél minél gyorsabban haladni, de ilyenkor az ember sajnos nem igazán tud tiszta fejjel gondolkodni, egyszerűen túl sok mindennek kell leülepednie és ezt ne sértésnek vedd, mindenki így jár szinte kivétel nélkül.

Tudom, hogy nagyon jó végre azt csinálni amit az érzelmek diktálnak, ami eddig nagyrészt "tilos" volt, de azért néha meg kell vizsgálni ésszel is a dolgokat, akármennyire úgy érzed, hogy ez, vagy az, vagy amaz a legjobb döntés.

Ne siess sehova, mert minden lépésnek komoly kihatásai lesznek az életedre és később már nem tudod visszacsinálni.

Gondold végig, hogy a mindennapi életben mivel érsz többet.
Olyan dologgal amit nap mint nap használsz, amivel mindenki szembesül ha veled találkozik, ami egy pillanat alatt lebuktathat, vagy olyannal, ami lehet, hogy számít valamennyit, de igazából senki se látja és nem is lesz világmegváltó hatása a mindennapi életedre nézve.

Ahogy Enii is írta, sokkal jobban járnál most egy hangterápiával, mint a kasztrációval. Ez egy iszonyatosan és méltatlanul elhanyagolt téma a TS-ek körében, mert van egy csomó helyzet amikor nem tűnik annyira fontosnak és "meg lehet úszni" a lebukást kevésbé jó hanggal is. Személyesen is tapasztaltam saját bőrömön is és láttam másnál is, hogy vannak helyzetek amikor ki lehet belőle jönni jól, de attól még nagyon sokat ront az összképen ha nem passzol a hang és számtalan szituációban kapásból bukta van miatta.

Világos az is, hogy Tizedes Doktor Úr meggyőzően beszél, ahhoz is nagyon jól ért, nem csak a plasztikai sebészethez.
Nem sok magánrendelésből élő orvost láttam eddig, aki ne tudta volna magát fantasziktusan előadni és mondta volna azt, hogy inkább máshoz menjen a kedves páciens.

Szerintem ha teheted inkább menj el konzultációra Szegedre is, mert az eddigi tapasztalatok alapján, ahány orvos, annyi vélemény ugyanarról a témáról.
Több álláspontot is érdemes megismerni, nem szabad bedőlni az első szép szavaknak csak azért mert nem úgy bánnak veled mint egy aberrált hülyével.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vaginoplasty 11 éve 5 hónapja #46230

  • Wini
  • Wini profilkép
Tudomásom szerint csinált Pajor doki is hányinger munkát, ha már erről van szó...

Elhiheted, hogy nem egy Pajor munkát láttam már, a sajátomon kívül. Érdekes módon, én még egy ocsmány puncit sem láttam tőle. Láttam már az enyémnél sokkal szebbet is és szerintem kevésbé szebbet is. Láttam már thai kreálmányt, ami persze klasszisokkal jobb mint az itthoni, de ők futószalagon gyártják, rengeteg tapasztalattal rendelkeznek.
Tegyük hozzá azért, és érdemes nem figylemen kívül hagyni, hogy ahhoz hogy egy SRS tökéletesen elfogadhatóra sikerüljön több minden kell,mint egy jó orvos, meg kedvező hozzáállás.
Rengeteg mindentől függ az eredmény. Leginkább az alapanyagtól! Nem mindegy, hogy egy kis darab bőrrel kell dolgoznia, vagy egy nagyobb darabbal. Nagyon sokan SRS után beleszarnak az egészbe, pedig akkor kell csak igazán foglalkozni vele.
Pajor nekem pl azt mondta, hogy a legfontosabb, a tágítás, és érdekes mert Tizedes is hasonlóan vélekedik. Rengeteg lány azért nem tudja rendeltetésszerűen használni, mert nem tágít rendesen, és összeszűkül.
Egy SRS a nagy műtétnek számít! Gyakorlatilag egy ép nemiszervet bontanak meg. Nem lehet előre tudni, hogyan gyógyul meg, miként formálódik, stb. Műtét után amikor megnéztem, nem tudtam eldönteni, hogy örülnöm kell vagy sem. Csúnya volt, ödémás, vörös, sebes, varratos, levedzett, nem láttam semmi vonzót benne. De legalább már nem lógott semmi sehonnan.:) Kellett legalább fél, egy év mire teljesen gyógyulttá vált, és kialakult a végleges formája.
Nincs szerintem tökéletes nemiszervem, szívesen korrigáltatnám itt ott. De nem vészes, és ezt arra alapozom, hogy nyilván használtam már, és nyilván nem jelentettem be, hogy neovaginával rendelkezem. Nem volt rá példa hogy valaki leszólta volna vagy furcsának tartotta volna.
A Pajornak, sajnos elterjedt egy olyan híre, ami szerintem nem feltétlen fedi a valóságot! Velem pl nagyon kedves, készséges, és segítőkész volt. Érti a dolgát, van tapasztalata. Egyébként nem 2003 óta végez átalakító műtéteket, sokkal előbb kezdte!

Én biztosan nem adnék ki 250 ezret egy kasztrálásért, ebből már simán megvan az SRS szegeden. Ami ha külsőleg nem sikerül esetleg olyanra mint amilyet szeretne az ember, még mndig lehet menni korrekcióra!
Személy szerint halványan sem vettem észre ilyesmit rajta a találkozások/beszélgetések alkalmával. Velem foglalkozott, nem magával.

Nem értem miért istenítitek ennyire Tizedest! Tényleg jó fej, de szerintem valóban képezheté magát egyrészt, másrészt viszont persze hogy jó fej, ebből él, egyértelmű, hogy nem fog senkit lebuzizni.
Ellentétben Pajor dokival, akihez egyszer mentem és kb. úgy beszélt velem, mint egy fertőző állattal.

Még mindig nem gondolom, hogy a Pajor aki egyébként elismert szaktekintély a témában, csak úgy minden ok nélkül úgy beszélne emberekkel, mint egy fertőő állattal.

Egyik ismerősömet elküldte, mert nem találta elég nőiesnek az SRShez. Egy évvel később (talán) visszament, és akkor meg már megműtötte. Volt olyan aki annyira csajos volt, hogy még a kérelmet sem kapta meg, és úgy műtötte meg. Szerintem nagyon jól teszi, hogy szűri a futóbolondokat, és azokat, akiket hátráltatna az SRS.

Mert sokan beleesnek abba a hibába, hogy megoperáltatják magukat, aztán értetlenül dühöngenek, mert leolvassák őket, pedig már vaginájuk van... Nem ez a legfontosabb! Vagina ide vagy oda, az a legofontosabb, hogy a társadalomba be tudj illeszkedni hétköznapi nőként. Kutya nem nézi az utcán mi a van a lábad között, lehet vaginád, ha mellette meg úgy nézel ki mint egy terminátor.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vaginoplasty 11 éve 5 hónapja #46231

  • Wini
  • Wini profilkép
jav.: Volt olyan aki annyira csajos volt, hogy még a engedélyt sem kapta meg, és úgy műtötte meg.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vaginoplasty 11 éve 5 hónapja #46235

  •  profilkép
Eléggé elkanyarodtunk a topik témájától, de ha már itt tartunk itthon végzett SRS-ekről hol találok képet?
Jó lenne látni párat előtte....mindegyik orvostól legalább párat...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vaginoplasty 11 éve 5 hónapja #46236

  • Enii
  • Enii profilkép
Itthon végzett SRS-ekről nincs fent nagyon kép sehol. De Tizedesnek az egyik "gyöngyszeme" fent van azt hiszem pinkvanillán, nézd meg, aztán utána menj hozzá SRS-re...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Oldal elkészítésének ideje: 0.237 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook