Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Strand - Hogyan?

Strand - Hogyan? 11 éve 7 hónapja #45150

  • evanizer
  • evanizer profilkép
Sziasztok,

Szóval az a helyzet, hogy már több mint 2 éve szedek hormonokat, szakvéleményem még nincs és igazán nem is tudtam nagyokat lépni a hormonokon kívül eddig. Viszont teljesen nöként élek már régóta, meg nem mondanák rólam az utcán a dolgot, egyedül a családomban van aki még a régi "személyem" szerint kezel.

Az lenne a problémám, hogy elvileg hamarosan elmehetünk nyaralni egy pár napra valami fürdöbe. Mióta eldöntöttem, hogy felvállalom a dolgot, azóta nem volt soha pénzünk még nyaralásra, így sose volt gond, nem kerültem publikusan vízközelbe.
Viszont most eljött ez az alkalom és nagyon rettegek. Nem tudom, hogy mit csináljak... Egyrészt az aggaszt, hogy hogyan tudnék jól szórakozni, úgy, hogy ne vegye észre senki az egészet. Talán eltudnám rejteni "azt" leragasztással vagy valami, de azért nem vagyok biztos benne, hogyan viszonyuljak ehhez...

A másik pedig az, hogy anyukám a legelfogadóbb a családban, a többiek nem igazán értik a dolgot. Nyaralni anyukámmal és húgommal mennék és úgy érzem nagyon feszengenék a húgom miatt... meg egy fokig anyukám elött is, mert még nem voltam mondjuk bikiniben megy ilyesmi, kerültem mindig is a strandot eddig. Föleg az zavarna, hogy ök is látnának úgy...

Lehet hülyeség ez az egész, de én nagyon aggódok rajta...

Valakinek vannak tanácsai?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Strand - Hogyan? 11 éve 7 hónapja #45152

  • Quaoar
  • Quaoar profilkép
Én "sajnos" pepitában vagyok* (FTM oldal), de na igen... a félelem itt is hasonló (volt). (Eh, ráadásul víziszonyom-fulladásfóbiám van, úszni sem tudok.) :-|
Hm. Fürdőaljnál leragasztás helyett inkább egy bő, hosszabb úszósortot ajánlok. Ápol és eltakar. Csajok majd biztos mondanak okosabbat, na. ;-)
De számolom: már a 4. biolány ismerősöm közölte velem, hogy ő márpedig ilyet hord, nem "tangásodik be", nem kell csíkra fazonírozni az ölét, nem stírölik stb. És nem valami "leszbikusok privát ötletéről" van szó, egyik hetero barátnőm is erre esküszik. :-D (Igaz, nem ugyanabban a cipőben járunk, de én meg pl. azért hordom, mert nem használok "ülepcsomagot".)

Ha szeretnél strandolni, nehogy kedved szegje ilyesmi. Ezt pont egy sorstárstól tanultam, épp strand témában. :-)

Amennyiben passable vagy, ne rágódj a bikinifelsőn! Akkor, szerintem, még az lehetne fura, ha felül semmi. (Én végül egy sötétpiros pólót vettem fel, fél óráig nyavalyogtam kint, a gyepen, mennyire fog látszani a "két dudor", de aztán láttam egy nagymellű kb. 16 éves fiút, pólóban. :-) Ugyanígy, méret nálad sem lehet probléma, hm? Sokfélék az emberek, fiúk-lányok-bárki.)

Esetleg valami ujjatlan trikó a bikinifelső fölé(?), de csak ha nagyon szégyenlős volnál. Legalább nem ég le a vállad. ;-) (Kiderült, nálunk apám és húgom is trikóban/atlétában vannak, mert nagyon gyorsan megpirulnak.)

Családügyben sajnos segítenék, de mi abszolút nem vagyunk "vízicsalád", 4-5 éve voltam vízparton, de most is egyik jó barátnőmmel: ez más tészta. :-/
Hm. De ha elég passable vagy, szerintem rájönnek, hamar, hogy nem célravezető a másik terepet erőltetniük. A kívánt ruhában magabiztos leszel, az biztos, ez pedig... többnyire láthatatlan kisugárzás. :-)

Sok sikert! Kitartás! :-)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Strand - Hogyan? 11 éve 7 hónapja #45189

  • Enii
  • Enii profilkép
Én lassan másfél éve szedem a hormongyógyszereket, de a strandot nem merem még bevállalni. Majd talán jövőre, remélem addigra már meglesz a műtét is és nem kell rejtegetni meg rettegni, hogy mikor fog kicsusszanni és kilógni a bugyiból.... Meg a testem sincs úgymond még bikini állapotban, főleg a nagy hasam ami rontja az összképet nagyon, mert a jó kis tesztoszteron régebben amit felszedtem mind odapakolta és azóta sem tudtam eltűntetni onnan. Amúgy vannak rá technikák, hogyan lehet elrejteni jól, (mármint nem a nagy hasat XD ) Tucking a neve angolul, külföldi fórumokon le is van írva hogyan kell csinálni. Én egyszer próbáltam, de nem volt valami kellemes.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Strand - Hogyan? 11 éve 7 hónapja #45190

  • Lara_Croft
  • Lara_Croft profilkép
Kissé "kész van" csórikám, de érdekes egy trükk/eljárás! :side:

Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Strand - Hogyan? 10 éve 11 hónapja #48253

  • Quaoar
  • Quaoar profilkép
Strand. Igaz, még itt egy kupac hó a kapunk előtt, de egyik jóbarátommal (ja... már most...) tervezgetjük, hogy nyáron szeretnénk egy csoportos kajak-kenu/sárkányhajózást. (Úszni ugyan nem tudok, rettegek a fulladástól - mindegy, hogy vízben vagy máshogy - de imádok kajakozni, kenuzni és hasonlók. Mentőmellényben, és ha nem cukkolnak, nem fröcskölnek a szemembe, tisztelnek - minden tökéletes.)

Srácok!
Van itt valaki, akinek nem volt műtétje, de póló/bikinifelső/top (stb.) nélkül kimerészkedett a strandra? Milyen reakciókat kaptatok?
:huh:

A barátaimtól nem félek, ők aztán magasról tesznek a testi "furcsaságokra", ez pont afféle tökjófek csapat, de biztos lesz olyan pillanat, amikor szembejön néhány kívülálló. Nincsenek óriási "kinövéseim", mostanában megpróbáltam összebarátkozni velük, elég jól megy. De persze mások számára ez egyértelműen női mellkas - és nem férfi, ahogy én gondolom.

Találtam egy ilyet (2012. évi C. törvény):
"Szeméremsértés; 205. § (1) Aki magát nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Belém köthetnek? :dry:
Az biztos, hogy én nem szexuális célból szeretnék meztelen felsőtesttel lapátolni, úszni, de a papírjaim szerint nő vagyok - és ugyebár a női test, főleg a fedetlen mellek, baromira szexualizált. (Tavaly egy sötét pólóban úszkáltam, de bevallom, rém idegesítő, amikor tapad és csorog belőle a víz és nem szárad és... akadályoz.)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Válasz: Strand - Hogyan? 10 éve 10 hónapja #48700

  • mercike8
  • mercike8 profilkép
Megkérhetnék valakit írja már meg,aki érintett a témában, hogy mikor lehet strandra illetve medencébe is be merészkednem??? Most leszek fél éves 11 nap múlva egészen pontosan. Mióta átestem az SRS-en. Úgy veszem észre hogy nem valószínű hogy korrekcióztatnom kell. Úgyhogy most nyáron irány a strand. :) Bikiniben szeretnék végre egyet csobbanni a medencében. :) Ideje lenne már 9 éve nem voltam strandon mióta az átalakulásom intéztem. Nem akarok most Szegedre telefonálgatni. Úgy hogy aki érintett legyen olyan kedves és írja már le hogy mennyi idő után ajánlatos az SRS-t követően,medencébe csobbanni??? Fertőzést nem szeretnék kapni annyit nem ér akkor inkább csak ki fekszem a Duna partra napozni. :(
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand - Hogyan? 10 éve 8 hónapja #49060

  • Quaoar
  • Quaoar profilkép
Hahó.
Egy rövid beszámolóval, élménnyel jönnék.
Azóta (kb. másfél hete) végre sikerült top/bikinifelső/póló és egyebek nélkül, egy szál nadrágban úszkálnom egy kicsit. (És volt jóbarát, aki csatlakozott a natúrkodáshoz.) :blush:
Éjszakai fürdőzés, holdfényben és nem tömegstrandon, hanem magánnyaralóknál, közös betonstégen - és barátokkal. DE azért egyértelműen látszott belőlem valami és jelen voltak mások is, friss ismerősök, akik semmit sem tudnak (tudtak?). De nem bántottak, nem szóltak be és utána sem kerültek, a nevemet sem kérdezték újra stb. :pinch: B)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand - Hogyan? 8 éve 8 hónapja #53243

Sziasztok! Female to Male vagyok. Mennyire jó ötlet az, ha egy óvszerbe berakok egy zoknit egy csomót kötök rá és egy szűk úszógatya elejébe rakom és felveszek rá egy bővebb úszó gatyát? Próbálta valaki? Szerintetek átázik, ha így megyek úszni?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand - Hogyan? 8 éve 8 hónapja #53246

Naná, hogy átázik előbb utóbb, rosszabb esetbe a zokni kicsúszik, sz óvszer meg kidurran. Mondjuk attól függ mennyit vagy vízbe, órák hosszat kizárt, és a csúszdát is kerüld. Sétára fix jó... :) Inhább valami műt kellene beletenni, vagy az hülyeség?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand - Hogyan? 8 éve 8 hónapja #53247

  • aladino15
  • aladino15 profilkép
szerintem próbálj meg olyat ami nem ázik át, mert ha kijössz a vízből és 10 perc múlva még mindig csurog a "péniszedből" a víz elég érdekes látvány lesz. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand - Hogyan? 8 éve 8 hónapja #53249

Hát akkor már "packer"-t vegyel, hosszútávon jobban megéri. Másrészről meg, nem tudom mit cifráztok a strandon ennyit. Bőnadrág, rendesz úszóshort. Soha eszembe nem jutott még, hogy kitömjem a nadrágom. Pedig tavaly pl rendszeresen jártam uszodába, hetente 2x. A kutya nem nézi meg, hogy mi van a nadrágodban. Nyílván felejtsétek el a fecskét és hasonló cuppanós társait.

Tudom, hogy lelkileg para faktor egy f2m személynél ez a mi van a nadrágban dolog, de mindenféle sufni tuningos mesterkedéssel, csak nagyobb lesz a lebukás veszély, mintha egy normál úszó shortot felvennél.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand - Hogyan? 8 éve 8 hónapja #53250

még annyit hozzáteszek, hogy a mellkasomat se nézi kutyase. Tény, hogy nincseneg vágás hegeim, azárt volt bennem félelem, hogy " de mivan ha valaki észreveszi" senkit az ég adta világon nem érdekel.

Gondoljatok bele,hogy XY nem tudja rólatok mikor rátok néz, hogy milyen neműként láttad meg annó a napvilágot. Aki nem feltételezi, nem gondolja, az nem is keresi a jeleket ergo, nem fogja azt nézni, hogy az úszónadrágod dudorodik vagy nem. Ez legyen a legkisebb parátok :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand - Hogyan? 8 éve 7 hónapja #53379

Nagyon rosszúl sikerült pár hete a strandolás. Az történt a legkisebb packert vettem, hozzá az obi-ban vettem csap alátétet és rá varrtam gumipántot, hogy magamra tudjam tenni. Előtte lévő este próbáltam itthon mászkálni ücsörögni kicsit a packerbe, hogy megszokjam. Akárhogy próbáltam elhelyezni egyáltalán nem arra domborodott ahol kellene. Az igazi pénisz az nem hasaljnál domborodik elő, hanem sokkal lejjebb, ez pedig hasaljnál bármennyire lejebb tettem. Másrészt átbukott a packer teteje a csapalátéten és csak lógott a karika alján, ami egyáltalán nem stabil és ettől mégjobban hasaljnál domborodott, nagyon feltűnő volt hogy rossz helyen van. kb 35 fok volt és 1 óra hordástól a packer testemmel érintkező része elkezdett valahogy szétjönni-szétolvadni a csapalátéttel érintkező része pedig undorító barna lett. Intim részhez érő részénél pedig napokig viszkettem utána. Úgyhogy hagytam a fenébe a strandot, itthon maradtam :( Légyszi írjon tanácsot aki tapasztaltabb a packer hordásában.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Strand - Hogyan? 8 éve 7 hónapja #53380

ezerszer voltam uszodában ill strandon amióta megvan a mellkas műtétem. Soha nem törődtem packerrel. Minek? Tényleg nem értem. Egy jó úszóshort és kész. Nem fecske, nem testhez tapadó short, sima úszónadrág, és lehetőleg nem fehér. Egy sötétebb színnél abszolút nem kell aggódni emiatt. Rajtunk kívül nagyon nagyon kevés ember nézi ám azt, hogy mennyire látszik. Egyetlen egy ismeretlen tag se fog belédállni hogy Te figyu már, Neked nem domborodik semmi a naciban.


Persze értem én, hogy diszfória meg ilyenek. De szerintem egy strandolós packer több gondot és kellemetlenséget okoz mint hasznot...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.393 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook