Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: TS Coming out (történetek, tanácsok)

TS Coming out (történetek, tanácsok) 7 éve 3 hete #60122

  • the Charming Freak
  • the Charming Freak profilkép
JaliDaliMoni, nagyon klassz, hogy nekivágsz az utadnak B) számolj majd be a fejleményekről és fordulj bátran a kérdéseiddel a Pinkvanilla népéhez! tényleg nem kell elsietni. csak szépen sorjában, ahogyan a legjobbnak érzed. sok sikert az előbújáshoz és mindenhez!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

TS Coming out (történetek, tanácsok) 7 éve 3 napja #60354

  • JaliDaliMoni
  • JaliDaliMoni profilkép
Még annyit hozzá szeretnék tenni ehhez az egészhez, hogy volt aki nekem azt mondta hogy "haha, eddig jó volt melegként is de hirtelen már nő vagy?"

Először is erre hadd mondjam el azt, hogy rengeteg transznemű van így. Először azt érzékelik hogy kikhez vonzódnak, mert ez a legösztönösebb, legegyértelműbb egy egyén számára, főleg fiatalon. A vonzódást nem tudják kontrollálni vagy befolyásolni, azonban az önmeghatározásra hatással tud lenni a környezetünk nyomása.

Mindig, mindig, lánynak éreztem magam legeslegbelül. A környezetem viszont minden fiút aki lányos volt melegnek titulált, rám ragasztották ezt a jelzőt. Azonban "melegként" sem éreztem magam soha igazán meleg fiúnak. Soha nem éreztem hogy betudnék illeszkedni a többi fiú közé, hiába voltak ők is melegek. Nem ment.

Már tinédzserkoromban is voltak nemi diszfórikus élményeim, például mikor fiúkkal létesítettem fizikai kapcsolatot, sosem tudtam teljesen feloldódni, valami érzékeltem hogy nem volt rendben velem, hogy nem tudok igazán önmagam lenni.

Aztán huszonegy éves koromra, miután egy transzneművel való több éves barátságom segített leküzdeni komplexusaimat, illetve azáltal hogy megengedtem magamnak hogy kibújjak abból a nemi szerepből amit rámaggattak, eljutottam arra pontra, hogy soha de soha nem fordulnék vissza.

Bár mindig lánynak éreztem magam, nem mondtam ezt ki egészen addig amíg készen nem álltam rá. Fontolgatom erősen a nemi megerősítő műtétet, de hasonlóképp, azt a folyamatot is csak akkor fogom eindítani mikor *teljesen* biztos leszek benne, mint ahogy már biztos vagyok abban, hogy én nőként szeretnék élni.

És lesznek mindig akik érvényteleníteni akarják majd az identitásom, akiknek fáj, hogy esetleg valakinek talán jobban fog menni az átmenet mint nekik ment, vagy úgy gondolják hogy ők már mindet tudnak az égvilágon és akárkiről ítélkezhetnek végzetesen elhamarkodottan, de én nem az ilyen emberekre fogok hallgatni, hanem a belső meggyőződésemre, az igazi önvalóm hívására, ami a kezdetektől ott van, csak most már fel is ismerem egészen pontosan. :]
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

TS Coming out (történetek, tanácsok) 6 éve 6 hónapja #60525

Sziasztok!
Inditottam egy blogot a trasz út előtt állókat megcélozva. Akit érdekel az nézzen rá :) Köszönöm!
transznemuseg.blogspot.hu
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

TS Coming out (történetek, tanácsok) 6 éve 6 hónapja #60527

ügyi vagy, elolvastam amit írtál :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

TS Coming out (történetek, tanácsok) 6 éve 6 hónapja #60528

Köszönöm hogy elolvastad! ;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

TS Coming out (történetek, tanácsok) 6 éve 6 hónapja #60529

Wretched: örülj a szerencsédnek. Ha valaki majd egyszer mellettem is hajlandó lesz kitartani, és nem a magasság meg a lakás tesz emberré a szemében, egy minimum tizenötezres fordulattal pörgő imamalomra vésett hálaimát fogok nonstop pörgetni tíz éven át (már ha valaha képes leszek még egyszer bárkiben is megbízni).
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Oldal elkészítésének ideje: 0.185 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook