Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Gyereket szeretnék

Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #38946

  • Berzerker
  • Berzerker profilkép
Sziasztok!

Tudom, hogy szokatlan és elég népszerűtlen téma, de engem foglalkoztat, meg lehet, hogy mást is. (oltással kíméljetek, elég kényes téma).

Ftm vagyok, eddig a mellműtéten meg a névváltáson túl és most elakadtam. Mikor elkezdtem a váltást, lemondtam a dologról, de késközelben már lelkiismeret-furdalásom volt, hogy eldobom az esélyt a saját gyerekre, úgyhogy a kipakolással még várok.

25 éves vagyok, tökéletesen instabil jövővel, úgyhogy most nem tudnék gyereket vállalni, meg amúgy sem hiszem, hogy lenne lelkierőm kihordani egy gyereket. és szeretném mihamarabb folytatni a váltást, így csak az embrió fagysztás jöhet szóba. (petesejt-fagyasztással nem foglalkoznak). Aztán, ha sikerül, akkor a leendő partnerem kihordhatná nekem. Béranyaság magyar és ír honban is tiltott.

írtam egy meddőségi klinikának magyar honban, de tövényre hivatkozva elküldtek. nőknél fagyasztanak, de férfiként már nem engednék, hogy használjam. férfiaknál pedig csak spermát hajlandóak fagyasztani, ami nekem nincs.

most próbálgatom ír hont, de ez meg baromi katolikus ország. így várhatóan vagy valami erkölcsi dumával küldenek majd el, vagy ugyanazzal, mint otthon. az itteni közöségben vállalta valaki, hogy utánajár nekem. tőle eddig annyit hallottam, hogy talán egy klinikán hajlandóak foglalkozni velem. de ez sem biztos.

az első kérdésem elsősorban külföldieknek: melyik országban lenne érdemes tovább próbálkoznom, ha itt nem sikerül? hol elég nyitottak erre?

a másik kérdésem: tudja valaki, hogy hol lehetne kérvényezni, engedélyt szerezni, hogy mégis vállalják az ügyem a klinikán? kihez fordulhatnék?

valahogy nem tudok belenyugodni, hogy egy olyan tespedt, irodás, öltönyös/kosztümös, papír tologató senki döntsön kedve szerint az én ill. a gyerekem életéről, akinek az ég világon semmi, de szó szerint semmi köze se hozzá.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39051

  • micro
  • micro profilkép
Hú de bonyolult tud lenni a helyzetetek.
Írországból kaptál már választ?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39063

  • Berzerker
  • Berzerker profilkép
holnap lesz gyűlés. remélem okosabb leszek. de még írok azért az egészségügyi minisztériumnak is otthon, hátha kapok valami engedélyt legalább.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39129

  • shadow
  • shadow profilkép
Helló,
megkérdeztem a német srácokat fórumon, majd szólok, ha mondanak valamit.
Azon gondolkoztam, hogy ilyen esetben, hogy gondolom nem tudom hány hónapja-éve hormonozol már, így hogy lehet megoldani a dolgot? A tesztó ugye megváltoztatja a dolgok működését. Akkor ilyen beavatkozás előtt le kell majd állnod vele, vagy az is lehet, hogy ösztrogént kell kapnod?
Engem már nem érint ez, már kipakoltak, de azért kíváncsi vagyok...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39130

  • androgyn
  • androgyn profilkép
Ez kifejezetten magyar jogi kérdés és probléma.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39135

  • Berzerker
  • Berzerker profilkép
shadow: összevissza 4 havi hormon adagot szedtem nagyjából 5 hónapra elosztva. fél éve leálltam vele, pont azért, amit írtál. azóta teljesen kitisztult. majdnem minden visszafejlődött. havibaj rendszeresebb, mint előtte, gyakorlatilag csak a hangomon maradt nyoma.
ahogy az amerikai videókban látom, ott szakálas ts-ek simán szülnek gyereket. úgyhogy nekem még alkalmasnak kell lennem.
ha meg plusz női hormont is kell kapnom, úgy vagyok, hogy kibírom a szükséges rosszat. nem tart az örökké. a mi utunk így is, úgy is szenvedős.

és nagyon köszi a kutakodást!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39136

  • Berzerker
  • Berzerker profilkép
androgyn: nem csak otthon van ezzel gond. de hát valakinek ezt is ki kell bulizni. szerintem senkinek semmi joga nincs beleszólni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39147

  • shadow
  • shadow profilkép
Nna, csak annyi infót kaptam egyelőre, hogy No-ban érdemes lehet körülnézni, a srác szerint néhány évre tudnak lefagyasztani megtermékenyített embriót. A béranyaság ott is be van tiltva, de ha a barátnőd majd bevállalja, akkor nem gond. Szerintük UK, Hollandia, Dánia és Spanyolország is TS-barát, érdemes próbálkozni.

Haha, úgy emlékszem, régebben volt fent itt rólad kép, már akkor egész jól néztél ki, ezért gondoltam, hogy már jó ideje szeren vagy.
Amúgy ha Tizedes dokit könnyebb lenne elérni, akkor talán ő is tudna adni infót, tőlem kérdezte konzultáción, hogy nem akarok-e lefagyasztani, de nem érdekelt a dolog. Azóta kicsit bánom, hogy egyből nemet mondtam, legalább megkérdezhettem volna, hogy mennyibe kerül. Úgy voltam vele, hogy úgyis túl drága. Vagy ott van Bódis doki asszisztense, őt nem olyan nehéz elérni...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39148

  • danken
  • danken profilkép
Ez úgy sem egyszerű és inkább feleség kellene hozzá, és már bocsánat, de hogy lehetne itthon "kibulizni" úgy, hogy ha majd találok egy lányt és ő be is benne van, akkor ezt szeretném..Remélem vágjátok mire gondolok. És neked annyira fontos, hogy belőled legyen, de a csajnak meg ne számítson vagy majd szül egyet "magának" is? Ez nekem már nem család. Bocsi! De azért sok sikert bárkinek hozzá! És majd írjátok meg, ha léptek valóban bármit és nem csak álom az egész apukák.
Nekem van feleségem, gyerekünk még nincs, de a miénk lesz bárkitől vagy bárhogyan is lesz.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39155

  • Berzerker
  • Berzerker profilkép
shadow: köszi. körbenézek. eddig UK a legesélyesebb. de filóztam hollandián is.

azon a képen, amit feltettem, csak le voltam fáslizva. az még teljesen hormon mentes is volt. a bő ruha meg a medvés tartásom/járásom mindig is csodákra volt képes :D

am tizedes doki hallott már a problémáról. pont akkor vert arcon a téma, mikor a tizedes-bódis páros dupla műtétjére feküdtem be. aztán a kipakolást lefújtam. akkortájt nem tudtak túl sokat segíteni benne, főleg nem olyan hirtelen. be is kavartam nekik vele, égett az arcom is rendesen. nem csodálkoznék, ha pont az én ügyem miatt kérdeztek volna meg téged is.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39156

  • Berzerker
  • Berzerker profilkép
danken, teljesen ésszerűeket mondasz. tényleg morbid kissé és bonyolult a dolog, meg kellőképp kockázatos is. egyáltalán nem garantált a siker. nem ragaszkodom, hogy minden gyerekünk az én vérem legyen. sőt, sokkal-sokkal könnyebb életem lenne az egész herce-hurca nélkül, de valahogy berögzült a dolog.

a feleség témában is igazad van. egyelőre tényleg nem tudok sokat felmutatni. de időm sincs kivárni, hogy mikor lesz rend az életemben. ezt most kell elintézni.
sok reményem amúgy nincs magyarországot illetően, látod, hogy érdeklődök külföld után. de egy levéllel nem vesztek semmit.
és köszönöm az őszinte véleményt!
ha pedig fejlemény lesz, írok.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39163

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Én sem zárom ki a gyerektémát. Tisztában vagyok azzal, hogy nem csinálnám végig sem azt, ami a gyerek természetes fogantatásához kell, sem beültetés útján nem hordanék ki magzatot (már furán is nézne ki). Azonban annak a gondolatát, hogy "belőlem való" ember szülessen a világra, nem vetem el. Petesejtdonorságot vállalnék, tehát nem ragaszkodom hozzá, hogy én neveljem fel a gyereket. Felmerült ez egy leszbikus ismerősömmel, akinek nem jött össze a lombik, viszont az volt a véleménye, hogy ő már idős kezd lenni ehhez, és az én petesejtjeim is túl öregek már. ( :dry: )
Meleg férfiként pedig annak sincs esélye, hogy a feleségem csinálja végig az egészet.
Elég kilátástalannak tűnik a dolog, egyelőre sem mellette, sem ellene nem döntöttem.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Gyereket szeretnék 12 éve 3 hónapja #39165

  • Berzerker
  • Berzerker profilkép
most csak egy dalrészlet jutott eszembe:
"mindenki másképp csinálja." :)
azért örülök, hogy legalább fennforog a téma.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.204 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook