Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Packer

Packer 12 éve 7 hónapja #36944

Na nyitottam egy külön topic-ot a packer temanak (szerintem meg is erdemli B)), itt mindenki megoszthatja a tapasztalatait müfütyik, vagy egyeb alternativakban.

Na hogy Csabinak valaszoljak. Nehez megmondani, h melyik meret a jobb, nekem elsönek S-es volt, most XS-es van. En mind a kettövel meg vagyok elegedve, annyi, h maskent kell a ket meretet elrendezni a gatyaban, de ezt majd ugyis mindenkinek maganak kell kitapasztalnia, h hogy kenyelmes, es hogy nez ki jol.
Farmerben az az igazsag, h szinte mindegy. Fürdönadragban meg nem akarok senkit sem elkeseriteni, de sajnos nem olyan egyszerü az, h berakom, es megyek uszkalni. :(
Farmerhez talan a nagyobbat inkabb (de ez egyeni izles), strandra talan a kisebbet ajanlanam, mert az felfele hajtva termeszetesebb egy kisebb gatyaban. A gond inkabb az, h mig hetköznapi tevekenysegekhez tökeletes, mert a farmer szepen kasirozza a kisebb hibakat, es csak egy pup latszik, egy uszonadrag azert egesz mas. Ott tökeletesen a helyen kell h maradjon, es ezt a tartast egy szem gatya nem fogja biztositani. Talan ami müködik (meg nem volt alkalmam kiprobalni, es a sors ugy hozta, h az iden nem is lesz mar), h ha egy nagyon szük uszonadragra rahuzol egy egy lazabb sortot (nem kell mindjart bermuda, annal rövidebb is jo).

Viszont igy is ovatosnak kell azert lenni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 7 hónapja #36953

  • shadow
  • shadow profilkép
Helló!

De jó, hogy lett ilyen topic, pont most gondolkozom, hogy jó lenne egy packer.

Van valakinek tapasztalata pisilőssel?
Mennyire vált be?

Néztem a linkeket, de hazai oldalt nem látok, ahol árulnának. Magyarországon nem is lehet beszerezni?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 7 hónapja #36961

  • xtrevor
  • xtrevor profilkép
Pisilőset vleg nem. A másik fajta is csak vagy egy-két éve van. Már ez is haladás. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 7 hónapja #36996

  • Csabi
  • Csabi profilkép
Beni, köszi, hogy megosztod a tapasztalatokat.
Akkor lehet néhány nadrágom szabásával nem oké valami, ha a farmer elől pótlással elvileg jó nekünk.
Jó tudni, hogy úszógatyánál mire érdemes odafigyelni, hiszen az elég gáz, ha egy szál úszóban van a ftm és "baleset" történik.

Shadow, a pisilős végén nem tudom, hogy a műanyag mindig ott van-e, ha igen lehet kényelmetlen, ha nem akkor nem tudom mennyire egyszerű hirtelen összerakni(főleg észrevétlenül), amikor kell. Amúgy ami a végén van az egy gyógyszeradagoló kanál.
www.vitalmarket.hu/product/fortuna_baby_...al_605/5031720013969
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 7 hónapja #37011

  • Gabor
  • Gabor profilkép
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 7 hónapja #37027

Sziasztok!

Nekem elsöre magyar volt, most Kanadabol rendeltem egy pisilöset. Alig dragabb vmivel mint amit itt lehet kapni, ugyh megeri kiserletezni.
A helyzet az, h a pisilös komoly gyakorlast igenyel a legtöbb embernel. En meg nem igazan tartok ott, h nyilvanos helyen meg merjem probalni, es sajnos most olyan közegben vagyok, ahol nem is tudok gyakorolni sem, de majd lesz vmi.
Eleinte eleg kenyelmetlen, de ezt is meg lehet szokni, h ott van a kanal is rajta, en nem szoktam levenni (megprobaltam, aztan hagytam inkabb, nem tudom, h vissza tudtam-e volna rakni ra...). A gyarto azt mondja, h le lehet venni, es szerinte nemi gyakorlassal könnyen, es feltünes mentesen vissza is lehet ra tenni, ha epp kell.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 5 hónapja #37712

  • spider657
  • spider657 profilkép
Halihó!És tényleg olyan mint az igazi??? Ez egy kicsit,szőkés kérdés volt,de sebaj.Szeretnék,egy pisilőset rendelni,de nem tudom milyen méretben érdemes,és hát ennyi pénzért nem akarok kockáztatni!!Légyszíves SEGÍTSETEK!!!Előre is köszönöm!Spider
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 5 hónapja #38086

  • spider567
  • spider567 profilkép
Szervusz Mindenki!
Ha tudtok légyszíves segítsetek.Probáltam rendelni egy pisilős fütyköst,de csak rózsaszínben van.Nem tudtok egy másik helyet ahol esetleg lehet rendelni.Próbáltam keresni,de nem találtam.Nagyon rossz mert egész nap tartogatnom kell,sajnos olyan helyen dolgozom.Mivel a betegségem miatt nem lehet meg a műtétem,legalább ez legyen.Előre is köszönöm a segítséget.Üdvözlettel.:Ákos
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 5 hónapja #38098

  • Barno
  • Barno profilkép
Létezik olyan munkahely, ahol nincs rendes WC?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 5 hónapja #38099

  • spider567
  • spider567 profilkép
Persze,kőművesként melózok,és hát elég kellemetlen lenne.Most éppen egy házfelújításon dolgozunk,wc nuku.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 5 hónapja #38108

  • Macsó37
  • Macsó37 profilkép
Még az épitkezéseken is szokott lenni mobilvécé, ha más nem. Mégis hova szarnak a kollégáid, és te? Mert azt ugyan nem oldod meg a pisilős packerrel. :laugh:

Barnonak: Létezik. Nekem is olyan van, utca a neve, de ha abból a szempontból nézem, az egész melóhely egy nagy budi. :laugh: Lehet válogatni, melyik részére piszkitsak, ha nem birom ki a teljes munkaidőt... hozzáteszem, ez a legjobb buli -10 fokban, 3 nadrágban és 2 overállban. A legnagyobb poén, ha netán még hasmenésem is van! :side:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 5 hónapja #38114

  • Berzerker
  • Berzerker profilkép
3ocs a helyesírásomért, vacak a 3illentyűzetem.

nekem is hasonló melóm volt évekig.társas meg panelházak külső javítása, festése, szigetelése, st3. volt h reggel 7től este 9ig nem láttam wct. nem volt packerem, mondjuk pont leszartam, minek néznek. am meg nekünk volt lehetőségünk a tetőn vagy padláson letudni. ha nagyon tényleg súlyos vészhelyzet volt, akkor meg 3ekéreckedtünk egy lakóhoz. (3ár egyszer egy nő akkor se akart 3eengedni, mikor a melltartó pántomat mutogattam neki, mert apám azt mondta, hogy a lánya fog 3ekéreckedni... erre én jöttem) :byehap:

a módszer, ami nálam 3evált, az volt, hogy nem ittam. reggel max 1 pohár folyadék (kávé), és e3édig semmi. akkor ugyanaz a sza3ály. ezen kívül max csak kortyocskákat, ha muszáj volt. igazán csak a 45 fokos nyári napok voltak kivételek, mikor napi 10 órá3an égetett minket a nap. aztán esténként köszönés helyett 3vertem egy kiló lédús gyümölcsöt meg vagy 2 korsó vizet...

am pisilős packerről nem sok jót hallottam, de már nem emlékszem, h mit is szidtak rajta pontosan. akkor már szimpatikusa33 a shewee. pisilés topik3an írtak róla.

az, h valósághű e... pisilősnél fogalmam sincs, az enyém (csak egy nagyon alap) teli3e úgy ragad, h ránézésre látszik, h mű, mert tele van szösszel, de gatyá3a senki ki nem szúrja 2 centiről se.
de sztem, szard le, h élethű e. nagyo33 3aj az, ha vki a farkadat lesi, úgyhogy az nekik ciki és nyugodtan üsd le őket :P
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 5 hónapja #38151

  • spider567
  • spider567 profilkép
Az a gáz,hogy rajtam kívűl soha senkinek nem kell szarnia:side: A főnököm meg egy köcsög buzi,egy nap egyszer van kajaidő húsz perc.Ebben a pár percben tudunl szó szerint zabálni,és a végén egy fél cigi,aztán üvölt,hogy takarodj dolgozni...sokan ott hagyták már.Én nem merem addig amíg nem sikerül az angliai munka.Kint sem egyszerűbb melót találni,de én már nem bírom itthon.Tudod Macsó kúúúrva szar az a gondolat,hogy nem lehet meg a befejező műtétem a szaros egészségügyi állapotom miatt..és minél előbb megtudom szerválni ezt packert...de hát úgy is tudod.Lelkileg már eljutottam oda,hogy nem lehet..de ami lehet persze,hogy ragaszkodom hozzá.Senkinek nem kívánok ilyet.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 4 hónapja #38221

  • Csabi
  • Csabi profilkép
Gabor írta::
Ebbe a pisilős packerbe már kanál sem kell a végére??? Itt kommentálja egy srác a videón. Nem értek angolul kb. miről beszél?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 4 hónapja #38223

  • danken
  • danken profilkép
Nem ez nem kanalas, de számomra elég fura a dolog még a kanállal sem egyszerű, hát még egy ilyen anyaggal! Fiúk van aki a kanalat rendszeresen, magabiztosan használja?

Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 4 hónapja #38231

  • Macsó37
  • Macsó37 profilkép
Nagyon szupernek néznek ki az itt bemutatott packerek valóban, első ránézésre igazán vonzó tulajdonságuk az is, hogy kétfunkciósak. De hadd vessem fel ujra azt az "apró" problémát, amit sokan nem vesznek figyelembe: hogy néz ki egy 12-14 centis pénisz a gatyában? Reális? Nem! Elhiszem, hogy vannak ugynevezett "húsfasszal" rendelkező férfiak, akiknek alaphelyzetben is akkora a farkuk max 1-2 centi eltéréssel, mint állva. De vegyétek már figyelembe, hogy ez a ritkább eset, a gyakoribb az, hogy egy nyugalmi állapotban lévő pénisz ennél sokkal kisebb! Miért kell egy ftm-nek hatványozottan felhivni a "csomagjára" a figyelmet azzal, hogy egy ekkora faszra odavonzza még annak a figyelmét is, aki egyébként nem bámulná meg más nemi szervét? Ezt már felesleges provokációnak tartom, aminek megvan az a veszélye is, hogy részletesen megtekinti az illető, és esetlegesen szembetűnhet bizonyos pontok nem megfelelő illeszkedése. Ahogy Beni is leírta, egy ilyen packer elhelyezése nem egyszerü feladat úgy, hogy az ne mozduljon el. Bármennyire is szupernek tűnik soknak az illeszkedése, mégsem az, és ez csak használatnál bukik ki, amikor azt tapasztalod, hogy a pénisz maga szó szerint elhuzza a herét magával, annak rendellenes helyzetet okozva, mivel a szélei el fognak állni a testedtől. Ha simán előre lehajtva helyezed, akkor a felső rész válik el, ha pedig oldalra hajtod, akkor az ellenkező oldala jár ugyanígy. Ezt saját tapasztalatból mondom, mert bár az egyszerübb hazai formával próbálkoztam, de az anyaga ugyanilyen puha szilikon. Ez a probléma pedig igenis számit, főleg ha nem csak a farmeres használatot vesszük figyelembe. Mert egy farmerben nem látszanak ilyen apró bakik, ez tény. De emlitésre került az úszógatya is ugye, amihez én még hozzátenném az esetleges szükebb nadrágok használatát, vagy nézzünk egy egyszerübb példát, amikor egy öltözőben simán alsógatyában is normálisan kell kinézz. Hogy oldod meg? Azokkal a kényelmetlen, idétlen hámokkal, amiket szupernek mutatnak be képeken? Te szeretnél egy ilyen pánttal a seggeden szaladgálni egész nap, hogy el ne mozduljon a farkad? Mert én nem szivesen. Bár az itt bemutatott tipusok illeszkedési felülete már valamicskével jobbnak tünik vékonysága miatt, és esetlegesen az üres belső része képezhet valamennyi vákumot is talán, ami megkönnyíti a bőrhöz tapadását, véleményem szerint egy ekkora fasz még ez esetben is elrántja az egész "berendezést" úgy ahogy van.
Tehát ezen szempontok figyelembe vételével én azt tanácsolom az ujdonsült vásárlóknak, vegyenek kisebbet, és olcsóbbat elsőre, ne dobják ki egyből egy ilyenre a horror összeget, hogy aztán csalódjanak a csodapénisszel, mert képtelenek elhelyezni reális képet alkotva a gatyájukban. Mondja ezt egy sportoló, aki szűk nadrágban edz, egyszerü fecskében látják az öltözőben, a szaunában, és a strandon is. Ezt csak azért tettem hozzá, hogy a farmerosok szarják le az okoskodásnak tűnő hablatyolásomat. B)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 4 hónapja #38234

  • spider567
  • spider567 profilkép
Az első videóra reagálva..A srác arról beszél,hogy valamitől kipattogott.És ,hogy neki ez a dolog bejött nagyon kényelmes,és elégedett.Neki két hét alatt oda ért ez a csomag..hát szerintem igazábol nem beszélt úgy semmiről. De az angolom alap.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 4 hónapja #38235

  • spider567
  • spider567 profilkép
Macsó....Macsó lehet,hogy igazad van...annyira szerettem volna ezt a befejező műtétet...de nem lehet meg...ez volt az utolsó reményem....azt hiszem gondolkodásmód váltás KEEELLL.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 4 hónapja #38237

spider567 írta::
Az első videóra reagálva..A srác arról beszél,hogy valamitől kipattogott.És ,hogy neki ez a dolog bejött nagyon kényelmes,és elégedett.Neki két hét alatt oda ért ez a csomag..hát szerintem igazábol nem beszélt úgy semmiről. De az angolom alap.

A srác 3 hónapja van tesztoszteronon és azt mondta el hol pattanásos már. A packert még nem használta csak megérkezett és tetszik neki. B)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Packer 12 éve 4 hónapja #38239

  • Macsó37
  • Macsó37 profilkép
Ez tanulságos volt. Rohadtul nem mindegy, hogy "idd ki, vagy vidd ki".
Főleg nem akkor, ha fontos döntés előtt állva próbál meg valaki csekély angol tudására hagyatkozni.
Esetleg van olyan ember még körünkben, aki Tinához hasonlóan profi angolból, és meg is hallgatott több ilyen packer-videót? Kiváncsiságból: Az általam emlitett problémákat sehol nem emlitik meg? Vagy egyáltalán negatívumokat lehet hallani ezekben a beszámolókban? Vagy nagyrészt csak "hú, de fasza a most megkapott csomag, amit kibontottam (ez itt a reklám helye)" :laugh: című szövegek hangzanak el? :huh:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Oldal elkészítésének ideje: 0.268 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook