Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik?

Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 3 hete #34503

  • Macsó37
  • Macsó37 profilkép
Gondolom nem vagyok egyedül az itt következő témakörrel, csak talán ts-ek körében tényleg ritka az ilyen ember mint én, főleg aki nyiltan vállalja is, hogy a ts-ekhez vonzódik szexuálisan.
Én speciál kizárólag az mtf-ekre bukok, ftm-el el sem tudnám képzelni a szexet, de természetesen várom mind az mtf-ek, mind az ftm-ekhez vonzódó emberek véleményét, akár ts az illető, akár nem, és kiváncsi vagyok a kivülállók hozzászólására is.
Ha engem főként a pre-op mtf-ek izgatnak szexuálisan, akkor én milyen szexuális irányultságu személy vagyok? Bár én nem kategorizálom magam, mert nem látom értelmét, de azért érdekel a téma nagyon, főleg hogy annyira divat ma ezerféle szexuális irányultságot kitalálni...na erre mi a megfelelő? Merthogy talán elsőre a biszex lenne a megfelelő, de szerintem ez mégsem stimmel. Ugyanis itt nem arról van szó, hogy én mindkét nemhez vonzódom. Az egy dolog, hogy izgat a férfi nemi szerv, de ha annak a tulajdonosa egy bioférfi, az nekem kurvára nem jön ám be! Abszolut nem izgat fel egy szőrös férfitest, és a férfilélek is taszító a számomra, nem tudom elviselni magam mellett semmilyen formában. Nekem határozottan nő kell, hogy legyen a partnerem, a női nem minden szépségével és tulajdonságával felvértezve kivülről belülről. Vagyis a számomra tökéletes partner:a nő, akinek farka van.
Tudom, sokak agyában kiverem ezzel a biztositékot, sőt, valahol egyrészt szépen elásom magam az mtf-ek előtt, hiszen legtöbbjük eleve gyűlöli a nemi szervét és mielőbb szeretne megszabadulni tőle, így aztán felháboritónak véli, ha valaki ebben a formájában kivánja meg, és szeretne vele szexuális kapcsolatot létesiteni. Vállalom, hogy sokaknak unszimpatikus lehetek a nyiltan felvállalt szexuális vágyaim kiteregetésével, de mivel úgyis ismernek már mint a rossz pénzt, nem érdekel, talán megéri a téma érdekessége miatt ez az áldozat, max annyit vesztek vele, hogy nem állnak velem szóba olyan mtf-ek, akiknek ez eleve taszitó.
Szóval a kérdéskör minden válfaja érdekelne, de ha megkérhetem a kedves hozzászólókat, a mocskolódó megjegyzéseiket, miszerint perverz disznó a hozzám hasonló ember, tartsák meg maguknak! Tudom ez buta kérés volt, de azért hátha megúszom... :blush:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 3 hete #34508

  • Kittyke
  • Kittyke profilkép
Krissz!

Szerintem a novemberi buliból indulsz ki és ez nagy hiba. :) Igaz, ami igaz, valóban kipróbáltam az intimkapcsit pasival, csajszival, FtM-mel, MtF-fel is. De hosszabb távon, akár 1 hetet is nevezhetünk annak, csak sunás leányzóval sikerült összehoznom. A tapasztalat, tehát megvan, e nélkül nem is lehet döntéseket hozni. Ezek alapján érzem úgy, hogy én kizárólag csajjal és olyan nőies transzicsajjal tudom elképzelni a párkapcsit, aki már túl esett az srs-en, azaz teljes értékű nő. Hiába nincs megműtve egy FtM, akkor se nőies. És nekem arra van szükségem. Nem csak a suna fontos a számomra, hanem a nőiesség is, minden téren. Főleg, ha azt nézzük, hogy a következő 3 hétben be is fejezem transzi pályafutásom, azaz teljesértékű nőként vonzódom a teljesértékű nőkhöz, ezt definiálják leszbikusságnak. :) Ha nem így lenne már réges rég meglennének a jelölteim az illetők személyisége, jelleme, mentalitása alapján. Ha átgondolod ezt, rájössz, hogy miért csak barátok vagyunk. Hmm? Remélem így már tiszta a dolog és egyértelmű. Minek erőltessem azt ami nekem nem jó? Minek hazudjak önmagamnak és másoknak is?
Feleslegesen ámítsam magam? Semmi értelme. Jó ez így, ahogy van.

A Te eseted meg normális és elfogadható. Más az identitás és a nemi identitás. Te pasi vagy és kész. Az, hogy kikhez vonzódsz az más kérdés. Csak az a gáz, hogy sajna nagyon kevés a tranny, shemale az országban. És annak is a fele... Na mindegy, érted Te ezt, Babám.


:kiss: :kiss:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 3 hete #34510

  • Macsó37
  • Macsó37 profilkép
Kedves Kittike! Másik topikban már megkértelek, hogy ne személyeskedj, itt pedig ismét megkérlek, ne vidd el ebbe az irányba ezt a topikot, hiszen abszolut nem neked készült, sem pedig nem miattad, nem értem hogy jön ide a Te leszbikusságod? És kinek mi köze hozzá, mit csináltál egy buliban? Netán számon kértelek ezzel kapcsolatban? Nem kéne tovább feszegetni ezt a témát, mert csak magadnak magyarázkodsz, nekem semmi értelme, hisz nem másztam rád, ha jól tudom... Szóval off, vagy máshol folyt.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 3 hete #34512

  • Kittyke
  • Kittyke profilkép
Nos, nem magyarázkodok se neked, se magamnak. Úgy jött ide a beállítottságom kapcsán felemrülő gondolataim, hogy az előző topikban erről a témakörről beszélgettünk. Gondoltam ezt folytatjuk itt. Sajnálom, hogy a két hozzászólásommal degradáltam a topikodat, Többett nem teszem, ígérem. És megkérem Barnit, hogy törölje az összeset. Remélem, így megfelelő lesz. Ne hari...
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 3 hete #34514

  • DeadGirl
  • DeadGirl profilkép
Hm.. ez érdekes kérdés.
Én MtF létemre leszbikus vagyok és a férfi test taszít teljesen. A nöi test az ami megmozgat és vonzónak találom, viszont érdekes módon a pre-op MtF dolgot nem zárom ki. Valamilyen szinten tud érdekelni és akár bele is mennék ilyen kapcsolatba. Viszont saját magamról beszélve, én mindenképp mütétet szeretnék és képtelen lennék ilyen állapotban maradni..
Lehet ellentmondásosan beszélek, mert magamon nem tudnám elviselni ezt az állapotot, viszont máson vonzónak találom.. kitudja :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 3 hete #34515

  • Cicely
  • Cicely profilkép
Szerintem nem is igazán számít, hogy ki kihez meg merre meg meddig, lényeg, hogy mindenkinek jó legyen! :D

Macsó, végülis sok pasit izgatnak a M-F-ek, úgyhogy te egy pasi vagy, aki szintén így van vele, végülis nem egyedi ebből a szempontból, abból a szempontból megint más kérdés, hogy ugye itt visszafelé is különleges a dolog, hiszen te magad is ts vagy.

Vajon több F-M tartja elképzelhetőnek M-F-vel, mint amennyi M-F tartja elképzelhetőnek F-M-lel? Bár nincs ilyesmi tapasztalatom, de szerintem igen, de hogy miért...?
Pedig elvileg a nők azért gyakrabban kalandoznak úgymond, felmérések szerint, tehát GG nők gyakrabban próbálják ki a leszbi kapcsolatot alkalmi szinten legalábbis, mint amennyire a férfiak a homoszexuálisat. És ugyebár egy M-F-nek elvileg női lelke van, szóval éppen lehetne úgy általában nyitottabb... (most félre ne értsétek, természetesen a F-M-k nem egyenlő nők, és a M-F-k sem férfiak, ezt a leszbi-kapcsolat dolgot meg a nyitottságot általánosságban írtam).

Egyáltalán tényleg gyakrabban vonzódnak a F-M-k M-F-hez mint fordítva, vagy ezt is rosszul látom?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34517

Akkor Krisz után én is kiverem a biztosítékot... :lol:
Lehet megkövezni, meg hogy "Fúúú(j), Zsófi ezt aztán tényleg nem gondoltuk volna rólad!" felkiáltásokkal gyűjteni a köveket a hangulatos esti lincseléshez. ;)

Szóval alapvetően az ember érdekel és én szinte bárkivel (biopasi, GG, FtM, MtF vagy zsiráfember :laugh: ) el tudom képzelni magam, ha az egyéb, számomra fontos tulajdonságok alapján bejön az illető.
De ha puszta szexuális vágyról van szó, akkor engem leginkább egy másik, dögös pre-op MtF-el / shemale-el való együttlét izgat fel a legjobban... :blush: Úgyhogy nagyon is megértem Krisz rajongását. ;)
Mondjuk ez az előéletemből adódik, de egyáltalán nem bánom, hogy így alakult.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dorys

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34520

  • Ellenier
  • Ellenier profilkép
Hát, én személy szerint megmaradtam ócska kis heteronak... :lol:

Ettől függetlenül én sem tartom helyénvalónak a kategorizálást, mert pl. nekem valamelyest bejönnek a lányosabb, érzékenyebb, (elnézést) buzis fiúk. :) Holott nőhöz meg nem vonzódok, akár G, akár T. Bár lehetetlennek semmit nem tartok, mert ugye az élet attól szép, hogy minden megtörténhet és attól rossz, hogy meg is történik. :)
ami meg a fiúkat illeti, akár T, akár G, nekem is az ember számít. Tőlem aztán a 3lábú hokedlikhoz is vonzódhat, amíg személy szerint engem szere. Nyilván, ha belém szeretett, testileg is vonzom, ettől sose neveztem az eddig 2, magát 100%-osan heteronak tartó pasimat kevésbé heteronak. :)
Nah, jól meg van mondva. :lol:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34521

  • Alexia
  • Alexia profilkép
Csak hogy ne töprengj tovább milyen cimke is illene rád kedves Macsó itt találhatsz többet is erre (sajnos csak angolul):
http://en.wikipedia.org/wiki/Transfan
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34522

  • Macsó37
  • Macsó37 profilkép
"Transfans" Ez marha jól hangzik, tetszik. De sajna tényleg szar, hogy nem tudom értelmes forditásban ezt végigolvasni, valaki tudna ebben nekem segiteni, a lényeges mondatokat, meghatározásokat értelmesen leforditani?
De attól még ne álljon le a téma, hogy választ kaptam egy kategória megnevezésében, mert tetszenek a hozzászólások nagyon, ugyhogy várom a továbbiakat! :up:
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34525

Alexia írta::
Jut eszembe, van egy másik, hasonló jelentésű kifejezés is, a trannychaser. De ez benne is van a wiki cikkelyben.
Én pl. transfanból lett trans vagyok, talán ez is magyarázza a furcsa beállítottságomat. Mert amíg testileg pasi voltam de vágyakoztam a transitionra, nos, nem kevés shemale pornót néztem... :blush: És leginkább a shemale szerepébe képzeltem magam.
Mindig is vonzott maga az átalakulás, illetve az, hogy egy TS-lány felvállalja testét pre-op állapotban is. És nem utolsó sorban szebbnek is találtam egy jól kinéző shemale-t, mit bármelyik GG-t.

Krisz! Majd szombat este, a tali utáni bulin szívesen lefordítom Neked a cikkelyt. ;)

Ellenier: miért is lenne okunk azokat a pasijaidat kevésbé heterónak nevezni, hiszen te NŐ VAGY. ;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34526

  • Cicely
  • Cicely profilkép
Macsó: A lényeg az, hogy minden létező szexuális irányultságra létezik konkrét szó, pl. arra, ha valaki transzszexuálisokhoz vonzódik, arra pl. a transfan, trannychaser, ezek már elhangzottak, illetve trans catcher, transsensual, tranny hawk (a trans catcher fordítása talán a transzfogó, vagy a transzvadász lehetne :D, a trannyi hawk meg elvileg transz-sólyom, a transsensual pedig transzkéjenc pl. :D)
A gynandromorphophilia vagy gynemimetophilia tudományos szavak jelölik azt a vágyat, ha valaki a M-F-hez, vagy crossdresserekhez, vagy legalább nőiesen viselkedő, annak öltöző homoszexuálisokhoz vonzódik.
Az andromimetophilia pedig azokat jelöli, akik F-M-hez, vagy férfinak öltöző, erősen férfias viselkedésű nőkhöz vonzódnak, illetve butchokhoz, ilyesmi. Az utóbbi időben a cikk szerint a fent említett "tranny chaser" kifejezés már érvényes a F-M fanokra is. :)

Írnak róla egyébként, hogy könyvek értekeznek arról, hogy aki transzihoz vonzódik (akár pre-ophoz) az egyáltalán nem feltétlen homoszexuális ettől (True Selves című könyv Helen Boyd és Mildred Brown tollából)!

Ennyi a cikk lényege. :)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34527

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Furcsa, hogy sokan azt mondják, a lélek számít, aztán kikötik, hogy szilva meg kolbász.

Sok bioférfi azért keres ts lányt, mert nehéz beismernie maga előtt a melegségét, a női ruha révén pedig azt gondolhatja, ő nem is "olyan". Aztán ha elindul a transition, lelép.
A FtM pedig azért "praktikus", mert a világ előtt elő lehet adni, hogy "nője" van, amúgy pedig simán lehet passzív fél. Atán ha elindul a transition, szintén lelép.

Van, akinél ts szóba sem jöhet, mert képtelen elvonatkoztatni a testtől.

Ezeknek a való életből vett példáknak persze a szerelemhez semmi közük nincs. Ha nem a gyávaságból meg a társadalomnak való megfelelésből, hanem érett személyiségből indulunk ki, akkor szerintem egy ember ad egy egészséges mennyiségű időt egymás megismerésének, és el tudja dönteni, hogy el tud-e valamit képzelni a másikkal, legyen az illető ts vagy nem. Szerintem az, hogy ts legyen a másik, ugyanolyan kikötés, minthogy csak szőkével, magassal, antropológussal 25-35 között. Ez nem baj, csak én nem kötöm ki. Én a kölcsönös szerelmet tartom kiindulópontnak, bár ebből pont annyiszor volt részem, ahányszor Zsófi randizott a zsiráfemberrel. ;)
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34528

  • Macsó37
  • Macsó37 profilkép
"Vajon több F-M tartja elképzelhetőnek M-F-vel, mint amennyi M-F tartja elképzelhetőnek F-M-lel?"
Cicely, ez egy fogós kérdés, de szerintem erre lehetetlen választ kapni, hiszen elvétve szaladgál csak magamfajta ts a világban, aki képes is vállalni ezirányu vágyait nyiltan. A ts-ek szerintem szégyenlősebbek ezen a téren egy átlag embernél, mert attól félnek, esetleg emiatt megkérdőjelezik igazi férfiasságukat, vagy nőiességüket.
Amit Grindylow mondott: "A FtM pedig azért "praktikus", mert a világ előtt elő lehet adni, hogy "nője" van, amúgy pedig simán lehet passzív fél."
Ilyen előfordulhat, de nem hiszem, hogy sűrűn, hiszen egy ftm még azt sem merné vállalni, hogy egyáltalán belemenjen gyakorlatilag egy ilyen szexuális kapcsolatba, mégha vágyik is rá, hiszen még maga előtt sem lenne képes vállalni azt a szégyent, hogy pasi létére esetleg szereti a passziv szerepet. Inkább hangoztatja, hogy ő hetero tisztán, neki csak bionő kell, ezzel mutatván mekkora pasi, ezirányu vágyai pedig maradnak örök titoknak magában. Legtöbb ftm annyira szégyelli női nemi szervét, hogy inkább szexel gatyában, egyoldalu szexuális viszonyt létesitve, de odáig nem süllyed le semmiképpen, hogy használja is a nemi szervét, főleg meg nem úgy, hogy engedi magát megdugni. Van aki odáig eljut, hogy orálisan hagyja magát kielégiteni, mert azt még meg lehet úgy magyarázni, hogy mivel férfi nemi szervet képzel oda magának agyban, simán kijelenti, hogy őt olyankor leszopják. De a dugást már képtelenség kimagyarázni. Visszafele ez pont ugyanígy van, az mtf nem használja a farkát szégyene miatt, ha esetleg még működőképes is neki, és még élvezné is, na nehogymár kiderüljön, hogy ő nő létére megdug valakit. De ha más nem, saját lelke akadályozza meg ebben, nem az attól való félelem, hogy megtudja valaki. Vagyis a világ legritkább esete, hogy egy mtf és egy ftm eljusson a dugásig. Ez csak abban az esetben lehetséges, ha mindkét fél olyanyira erős lelkileg, hogy képes elvonatkoztatni a szexet a lélektől. Amikor mindketten tudják, ettől még nem cserélődnek fel a szerepek, az mtf ettől még nő marad, és az ftm pedig pasi, csak épp kihasználják az istenadta testüket a maximális élvezet érdekében. Ez a ritka eset létezhet. Nekem sikerült ezt megtapasztalnom.
Éppen ezért kedves Grindylow, én nem vagyok gyáva, és főleg meg nem akarok senkinek megfelelni. Szarok a társadalomra, úgy ahogy van, és kizárólag saját vágyaim után megyek, hiszen nem a társadalmat akarom boldoggá tenni, hanem saját magamat. Ahhoz pedig jogom van, hogy úgy válasszak magamnak partnert, hogy a szexet maximálisan élvezhessem, úgy, ahogy én akarom. Szép dolog a szerelem, de a szex nélkül lófaszt sem ér, ez az én véleményem, ennyi idősen, ennyi tapasztalattal magam mögött. Voltam én már reménytelenül szerelmes, létesitettem én már egyoldalu szexkapcsolatot emiatt, de az régen volt, és ma már erre nem pazarolom az időmet. Igyekszem arra vigyázni, hogy ne szeressek bele valakibe még azelőtt, mielőtt kiderülne, az ágyban nem felelünk meg egymásnak. Vannak kompromisszumok természetesen, amiket vállalok egy szerelem érdekében, de ennek határai vannak, mert ha homlokegyenest ellentétesek a vágyaink a párommal, akkor abból nem lesz tartós kapcsolat. Pl nyilván ha ő undorodik a női nemi szervtől, akkor eleve nem fogok vele szexuális kapcsolatot létesiteni, mert mint mondtam, én nem az a gatyában szeretkezős tipus vagyok, nekem ez nem fér bele, sem testileg, sem lelkileg. Velem ne feküdjön le olyan ember, aki undorodik tőlem. Az mtf-ek iránti vágyam pedig abszolut nem hasonlitható arra, hogy valaki szőkét, vagy magas partnert akar. Ilyen elvárásaim soha nem voltak. Ez egy szexuális irányultság, mint ahogy előzőekben a meghatározását is leirták már. Ez épp olyan, minthogy te pasira vágysz. Nyilván ezesetben nem az a helyes terv, hogy mindegy kibe szeretsz bele, majd meglátod tudsz e vele mit kezdeni, hanem arra törekszel ésszerüen a boldogságodat keresve, hogy egy neked megfelelő férfiba szeress bele.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34529

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Hogyan lehet erre törekedni?

A mtf-ek iránti rajongásban (logikailag) az lehet nehéz, hogy aki nőként érez, nem szívesen hallja, hogy a párja "szereti az mtf-eket", merthogy őt szeresse és csak őt, méghozzá nem mtf-ként, hanem nőként.

A biofiúk FtM-ek iránti vonzalmát úgy értettem, hogy a szexben a passzív fél a biofiú, de a világ előtt nagy heteróként tünteti fel magát.

A többi témában értelek, de tapasztalat híján nem tudok nyilatkozni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34530

  • Macsó37
  • Macsó37 profilkép
"A biofiúk FtM-ek iránti vonzalmát úgy értettem, hogy a szexben a passzív fél a biofiú, de a világ előtt nagy heteróként tünteti fel magát."

Na ezt meg akkor végképp nem értem!
1. Egy biofiú aki a szexben passzív, összeáll egy ftm-el, akinek eleve nincs farka?
2. Ha nagy heterónak akarja feltüntetni magát, akkor meg miért egy ftm-el járna, aki kinézetre is totál fiú? Nem vágom, bocsi. :nemtom:
Nem csak arról van szó, hogy véletlen összekeverted a betüket, és igazából azt akartad irni, hogy a biofiú egy mtf-el jár, mert akkor néz ki heteronak, ha nő van mellette, és közben a négy fal között meg dugatja magát az mtf-el, és kivülről senkinek nem tünik fel semmi?
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34531

  • grindylow
  • grindylow profilkép
Mindkét példám pre-op ts-ekre vonatkozott, lásd: "Aztán, ha elindul a transition, lelép."
Azért ilyeneket hoztam, mert a felvetésedben is hangsúly volt a született test szerinti nemi szervek használatán.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34532

  • Afterlifex
  • Afterlifex profilkép
Macsó37 olvasva a hozzászólásod sok dologban egyetértek, de ezzel egyáltalán nem:

"Szép dolog a szerelem, de a szex nélkül lófaszt sem ér, ez az én véleményem, ennyi idősen, ennyi tapasztalattal magam mögött."

Nem akarlak megbántani,de ezen megakadt a szemem.
Csupán azért, mert ha "lófaszt" sem érne a szerelem szex nélkül, most egyedül volnék és nem egy több éves kapcsolatban. Pontosan a szerelem az, ami mai napig összeköt vele.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34533

  • Barno
  • Barno profilkép
Úgy lehet elviselni szex nélkül, ha van rá kilátás, hogy majd egyszer valamikor...az SRS után...viszont azt, hogy soha és semmikor, azt én sem fogadnám el.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: Milyen szexuális irányultságú,aki ts-re vágyik? 13 éve 2 hete #34535

  • Lucius
  • Lucius profilkép
"a világ legritkább esete, hogy egy mtf és egy ftm eljusson a dugásig. Ez csak abban az esetben lehetséges, ha mindkét fél olyanyira erős lelkileg, hogy képes elvonatkoztatni a szexet a lélektől. "

Hát szerintem ez nem azon múlik, hogy ki mennyire erős lelkileg. Lehet, hogy eleve csak nem szereti mondjuk az érzést, hogy megdugják, vagy hogy megdug valakit.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Oldal elkészítésének ideje: 0.264 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook