Üdv, Vendég
Felhasználóinév: Jelszó: Emlékezz rám
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: transexuelle hastánccsoport

transexuelle hastánccsoport 13 éve 2 hónapja #33036

  • hoforgeteg
  • hoforgeteg profilkép
Szia!

Szeretnélek tájékoztatni, hogy Transexuelle Hastánccsoport indul az Örs Vezér terénél. Kezdés: január 31. hétfő este 8 óra. Életkor, testalkat nem kizáró ok! Várlak, ha érdekel ez az esztétikus és titokzatos mozgáskultúra! Alakformálásnak és testtartás-javításnak szintén kiváló!

Az órákat én vezetem majd, hastánccal nyolc éve foglalkozom. Magánórát 3 éve, női csoportot 1 éve vezetek. Pedagógus és edzői diplomával rendelkezem.

Várlak tehát, ha kipróbálnád a hastáncot! Kérlek, szólj ismerőseidnek is! Arra nézve is szívesen fogadom javaslatodat, hogy hol lenne érdemes hirdetni.



Hóförgeteg
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: transexuelle hastánccsoport 13 éve 2 hónapja #33040

  • sztella
  • sztella profilkép
Húúú ez nagyon jó hír!

Kérdés hogy, lesz-e egy csoportnyi érdeklődő TS lány
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: transexuelle hastánccsoport 13 éve 2 hónapja #33042

  • Linda
  • Linda profilkép
Akkor kis visszalépés a racionalitás talajára: a foglalkozások ára?

Másrészt viszont, egy összeállt profi csapattal legalábbis a tagok összeturnézhatják az SRS költségeit (is).
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: transexuelle hastánccsoport 13 éve 2 hónapja #33047

  • hoforgeteg
  • hoforgeteg profilkép
Szia Linda, szia Sztella!

Mivel elég korrekt áron találtam termet, másfél órás foglalkozásokat tervezek. Heti két alkalmat szeretnék megcélozni. Délelőttben, kora délutánban is gondolkodok, közös megbeszélés alapján. Bérletrendszer lenne, a bérletek 5 hétig lesznek érvényese. A 8 alkalmas bérlet 9000 ft, a 4 alkalmas bérlet 5000 Ft, ha valaki óránként akar fizetni, mert nem tudja előre, mikor tud jönni, akkor 1500 Ft/alkalom. Ez az ár teljesen átlagos.

Heti egy alkalmat már 6, heti két alkalmat már 10 fő részvétele esetén tudok vállalni. Kevesebb jelentkező esetén esetleg 75 vagy 60 percesre csökkenthető a foglalkozás, de inkább bízom a kellő számú jelentkezőben.

Rajta vagyok a marketingen:)

Amúgy Linda, én is gondolkodom fellépésben, aki majd kedvet érez hozzá! Sőt versenyekben is. Mindenkinek a maga dolga, elárulja-e, hogy TS vagy nem, ha versenyezni akar. Nem hiszem, hogy ha komolyan veszi, esélytelenebb lenne a győzelemre, mint a többi induló.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: transexuelle hastánccsoport 13 éve 2 hónapja #33048

  • hoforgeteg
  • hoforgeteg profilkép
Amúgy a cím Kerepesi út 104. De kérlek Titeket, jelezzétek előtte a részvételi szándékotokat, hogy tudjam, van-e elég jelentkező!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: transexuelle hastánccsoport 13 éve 2 hónapja #33109

  • Andika
  • Andika profilkép
Szia!

Engem érdekel, már jártam egyszer tanulgatni, és tetszett.

And
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: transexuelle hastánccsoport 13 éve 2 hónapja #33110

  • hoforgeteg
  • hoforgeteg profilkép
Szia!

Gyere csak! Szépen gyűlünk, remélem el is jönnek végül a jelentkezők!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

Vá: transexuelle hastánccsoport 13 éve 1 hónapja #33414

  • hoforgeteg
  • hoforgeteg profilkép
Kedves Érdeklődők, Jelentkezők!

Holnap este lesz a Transexuelle Hastánccsoport első foglalkozása.Menet közben többen kérdeztétek, hányan jelentkeztek már? Így arra gondoltam, írok egy kis statisztikát:) Jelenleg 14-en érdeklődtetek, ebből 9-en egyértelműen jeleztétek részvételi szándékotokat, 5-en inkább nem ígértétek biztosra. Az életkor szerintem elég kedvezően oszlik meg, mert senki nem fog feltűnően kilógni a csapatból. Nem mindenkinek tudom a pontos életkorát, de a többségnek igen. Volt, ahol fotó alapján saccolhattam is.Tehát 20-25 között 3 fő, 36-61 között 4 fő, a többség 30 körüli.Én is 28 vagyok:)
Többen azért is bizonytalankodtatok, mert tartottatok attól, hogy nem megfelelő társaság gyűlik össze. Nyilván senki sem szeretne olyan környezetben táncolni, ahol mániákusan kukkolják, kinevetik vagy egyszerűen csak idióta alakok veszik körül.Eleve igyekeztem színvonalasan megfogalmazni a hirdetést, hogy ezzel kapásból kizárjam a nem odavalókat.
Mindig fel kell készülni arra, hogy lekeveredik közénk valaki, aki nem táncolni akar, hanem ki tudja, mit. Ezek kiszűrése egyrészt múlik az oktatón, azaz rajtam, de azt tapasztaltam, ha a kakukktojás érzékeli, hogy a csoport nem vevő rá, pár alkalom után eltűnik.
Volt akiben felvetődött, hogy egy ilyen csoportban gyakoribbak az orvosi beavatkozások, mint máshol. Természetesen számoltam ezzel, mindenkinek adatlapon követem majd nyomon az egészségi állapotát, nem követelek majd meg tőle olyat, ami épp tilos, s gondoskodni fogok róla, hogy ne maradjon le a többiektől. Nem véletlen, hogy nem akartam transexuelle hastánccsoportot indítani addig, míg meg nem szerzem az edzői diplomát, és női csoport ill. harcművészet oktatás terén nem szerzek kellő tapasztalatot.


Remélem, hogy a bizonytalankodókat is sikerült meggyőzni! Beszórólapozom szisztematikusan a szórakozóhelyeket, boltokat is, és folyamatosan küldözgetem a tájékoztató leveleket. Nagyon-nagyon szeretném, hogy beinduljon a csoport, és ne csak pár hónap erejéig. Hajlamos vagyok arra, hogy elragadjon a fantáziám, de ha valaki majd fel akar lépni egyszer, készíthetnénk egyedi műsorokat is, versenyeket, bármit. Aki nem vágyik ilyesmire, azt viszont semmiképp se fogom zaklatni ilyesmivel.

Tehát még egyszer a cím: Kerepesi út 104. az Örs Vezér terénél, a HÉV sínek mellett. Holnap este 8 óra. A viselet lehet díszes vagy szabadidő ruha, csak tudjatok szabadon mozogni! Csípőre lehessen húzni az aljat,a fölső hagyja szabadon a hasat vagy legyen testhez álló. Balett cipőt vagy vastag zoknit hozzatok, ki tudja, mennyire lesz hideg a padló!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.
  • Oldal:
  • 1

Oldal elkészítésének ideje: 0.177 másodperc
A pinkvanilla.hu fórumán található hozzászólások a  szerzőik nézeteit tükrözik, és nem a pinkvanilla.hu álláspontját - így az nem vállal felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook