Én pl adtam mind a kettőnek mert ezt az örömöt amit adott ez a műtét meg kellett köszönnöm,hálálnom!!!Meg nem puszilhattam a kezüket de azt is megtettem volna annyira boldog vagyok!!!Én így fejeztem ki a megelégedésemet is ami 100%-os:)Szavakkal is megköszöntem nem is egyszer mert a Tizedes doktor emberi hozzáállása le a kalappal szitu annyi megaláztatás után amin mi átmentünk végre mindig pozitív a hozzáállás

Pl Szfváron olyan orvosok vannak hogy féltem mindentől de akartam is hogy a testem korrigálják HOZZÁM:)
Nem érdekelt hogy meg vannak-e tisztességesen fizetve.Én adtam mert úgy gondolom hogy ennyi jó és pozitív hozzáállás után ahogy ők állnak hozzánk igenis megérdemlik!!!Nem vagyok gazdag nehogy azt higgye bárki is,sőt!De egy szirszar epe műtétnél is adtam az orvosomnak nemhogy itt ennél a műtétnél.
Mindent meg lehet oldani,de mindenkinek saját szuverén joga ezt eldönteni szerintem ez a téma tabu.Nem hinném hogy ha olvassa vagy olvasná az orvos díjazná ezt a témát.Priviben persze meg lehet beszélni,én ott szoktam.Ez az én véleményem bár napok óta olvasom nem akartam hozzá szólni ehhez a témához mert nem akarok semmiben okoskodni!De ma már úgy gondoltam lesz ami lesz én igenis megírom az én véleményemet.Orvos meg van fizetve?Tisztességes orvosi fizetést én ebben az országban nemigen tudok de a nővér is meg van fizetve akkor hát kábé olyan tisztességesen mint az orvosok.Ez az én véleményem,nem fogok leállni ezen a témán vívni mindenki eldönti mit hogyan szeretne adni vagy nem adni ez itt a kérdés...

Én ha kapok adok is minden téren!!!
Minden jót mindenkinek!